| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1721 |
|
Guest
|
Thanks a lot for this rare photo akhi hasom...
Thanks thanks thanks.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1722 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Uzun bir fetret doneminden sonra siteye 8 kayit eklendi.. Ekonomik krizde ayakta kalabilmek icin haftanin her gunu mesai yaptigim icin ustadin sitesi biraz ihmale ugradi.. Hakkinizi helal ediniz.. Allaha emanet olun
|
|
|
#1723 |
|
Guest
|
Allah razı olsun abi...Ülkemizde de hissettiğimiz ekonomik krizin kaynağı ABD'de yaşıyorsunuz...En büyük depremi tabi ki oradakiler ve özellikle oradaki yabancılar hissetmiştir...Rabbim bu kriz ortamında işlerinizi açsın, hissettirmesin, krizi kara geçirsin inşallah...Rabbim sizin ve orada sizin gibi çalışan kardeşlerimizin yardımcısı olsun...
|
|
|
|
#1724 |
|
Tesekkür: 13
4 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
güzel bir kesit çok hoş daha once verilmiş mi bilmiyorum
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1725 |
|
Guest
|
acakir abim teşekkürler...
Ensar abi...Qamar(49-55)_Rahman(1-32)_Naziat(26-46)_Shams_Fatiha_Baqarah(1-5)_1965_Alexandria.wma isimli kayıt Muhammed Rıfat'ı anma töreninde okunmuş...Bir de buradaki Neziat Suresinde 45. ayeti okumamış Şeyh...Yani Neziat(26-44+46) olacak...Rabbim razı olsun hizmetlerinizden... |
|
|
|
#1726 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
sevgili dostlar geçenlerde mustafa ismailin bu kaydını dinliyordum aman allahım ne okuyuş
nahl 1960 iskenderiye kaydı ne hicazlar ne nihaventler ne rast cevaplar dikattlice dinleyin inanın çok sevecksiniz ustat çoşku ve hüzün bir arada okumuş manasına vurgular muhteşem zaten kaç gündür dinliyorum o kayıttan size bir kesit hazırladım buyrun dinleyin musvir kardeş dinlerse bu sefer bana daha fazla kızabilir [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (04.03.09 Saat 02:47 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1727 |
|
Guest
|
Tek kelime ile muhteşem Enes Hocam...İçimizi eritti..Allah razı olsun...
|
|
|
|
#1728 |
|
SLM ALKM
Bu kaydi birkac defa dinlemenizi tavsiye ettigim halde,maalesef bekledigim ilgiyi göremedim.Enes Hocamizin tavsiye etmis oldugu Nahl 1960 kaydi gibi Üstad hep üst perdelerde ve degisik bir halet-i ruhiyede okumus.Bence Üstadin zirve okuyuslarindan biri ve bence de en iyi Hucurat-Kaf okuyusu.Büyük ihtimalle Suriyede ve 50 li yillarda okumus.Size ilk önce bu zirve okuyustan bir kac makta kestim,buyurun: 1.[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2.[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3.[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 4.[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 5.[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 6.[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 7.[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 8.[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 9.[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Arkadaslar sizden ricam,bu kaydi dikkatlice dinlemeniz,gercekten de Üstadin zirve okuyuslarindan biri oldugunu göreceksiniz.Buyurun kaydin tamami: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
|
|
|
|
|
|
#1730 |
|
Erkek Üye
|
Yok kardesım hepsı bu: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Olsa buralar carkalanırdı dımı
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#1732 |
|
Guest
|
Hucurat-Kaf-Suriye Radyosu-Fetret-i 50ler
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Henüz yeni dinliyorum, ayetlerini sonra yazarım...Daha önce bende studyo Hucurat-Kaf yoktu) |
|
|
|
#1733 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Gercekten muthis bir kayit... Elimde kalan 5-6 Kamer-rahmanlari da bu hafta sonu bitirebilirsem insallah sonra Hucurat Kaf lara gececegim... Alparslan hocam.. Jumlaa yi igi ogrendin masallah. Siten cok guzel olmus.. Mustafa Ismailin sitesi malesef asp ile yazildigi icin elim kolum bagli kaldi...iki yildir yarim yamalak bir hali ile ortada kaldi.. Senin veya baska bilen arkadasin vakti var ise Mustafa Ismaile bir site yapilsa nasil olur.. Ben de mumkun oldugunca gaza basardim ve 2009 da artik Mustafa ismailin butun sesli ve goruntulu kayitlarini toparlamis olurduk.. Allaha emanet olunuz
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (06.03.09 Saat 07:51 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
kardesler cevap gelmedi bi kez daha rica etmek istiyorum
eger elinizde mustafa ismailin tekvir suresi kaydi var ise paylasabilirseniz sevinirim =) |
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Kardeş
|
ben de hiç rastlamadım abi. A'la da yok mesela.. Hayırlı akşamlar.
|
|
|
#1736 |
|
Kardeş
|
Tevafuk diye buna deniyor herhalde.. A'la suresi yok dedim. 5 dk sonra 2 sayfa önce verilmiş A'la suresini gördüm.. Onu da dinlemiş olduk elhamdulillah..
|
|
|
#1737 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Bu pazar sadece 5 adet hazirlayabildim.. Boylece sitede 21 adet Kamer olmus oldu.. 5 adet daha var.. Insallah onlari da haftaya ekleyip Hucuratlara geceriz.. Allaha emanet olun
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (09.03.09 Saat 01:53 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Guest
|
Abi aslına bakarsanız sitenin adının alınmasından tutun da temasına kadar sağolsun forumumuz üyelerinden ilyas abi halletti o işleri...Benim yaptığım biraz yazı eklemek ve 4shared ve mediafire.com sitelerine yüklediğim Kuran kayıtlarını siteye linklerini eklemek oldu...Yani Joomlayı biraz kullanabiliyorum ama detaylı bilgim ve becerim yok...Ama bu konuda benim üzerime düşen bir vazife olursa seve seve yapabilirim...Zamanımın elverdiği ölçüde emrinizdeyim..
|
|
|
|
#1739 |
|
Erkek Üye
|
القراءة للشيخ مصطفى اسماعيل ماتييسر من سورة ق والذاريات والحاقة سجلت عام 1957 بمدينة الكرخ بالعراق ده الرابط على موقع سريع [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1740 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
herkulden alinmis