| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1741 |
|
Tesekkür: 54
87 Mesajına 144 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Arkadaşlar Mustafa İsmail'in bütün video ve ses kayıtlarının mukayese edilerek yüklenmiş olduğu bir site var mı.Foruma yüklenen kayıtlar çok karışık.Bende Mustafa İsmail kayıtlarını kıyas edemiyorum.Şöyle bütün kayıtların düzenli bir şekilde yer aldığı bir site varsa adresini verirseniz çok memnun olurum.
Birde Mustafa İsmail kendi okuduğu kayıtları elde edip dinlemiş midir acaba.
Ey alem-i islam! Uyan,Kur'an'a sarıl,İslamiyete maddi ve manevi bütün varlığınla müteveccih ol... Lisanın, Kur'an'ın ayetlerini aleme duyururken ,hal ve etvar ve ahlakında onun manasını neşretsin; Lisan-ı halinle de Kur'an'ı oku.O zaman sen, dünyanın efendisi, alemin reisi ve insaniyetin vasıta-i saadeti olursun. |
|
|
|
|
|
#1742 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Buyur Kardesım bunlar butun vıdeoları [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ses kayıtlarınıda karsılastırma yapman ıcın mustafaismail org 'dan baska guzel yer bulamassın kardesım...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#1743 |
|
Tesekkür: 54
87 Mesajına 144 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Allah razı olsun.İnşaallah azim istifadelerimize vesile olur
Ey alem-i islam! Uyan,Kur'an'a sarıl,İslamiyete maddi ve manevi bütün varlığınla müteveccih ol... Lisanın, Kur'an'ın ayetlerini aleme duyururken ,hal ve etvar ve ahlakında onun manasını neşretsin; Lisan-ı halinle de Kur'an'ı oku.O zaman sen, dünyanın efendisi, alemin reisi ve insaniyetin vasıta-i saadeti olursun. |
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
RICAM VAR !!
kardesler ben almanyada kaliyorum.okulda islam hakkinda bir konusma yapacam.ve bu konusmamda kurandan bir parca dinletmek istiyorum.mustafa ismailide cok sevdigim icin onun bir kayidini dinletecem. sizden ricam söyle bana tavsiyede bulunbilirmisiiz tüyleri ürperten insanin damarina isleyen bir kayit var ise.iki dakika falan dinletmek istiyorum eger yardim edebilirseniz sevinirim =) .... |
|
|
|
|
|
#1745 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ama örnek olarak şu maktayı tavsiye derim: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#1746 | |
|
Tesekkür: 1
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
saygılar
Kur'an: Şu kitab-ı kebir-i kâinatın bir tercüme-i ezeliyesi.. ve âyât-ı tekviniyeyi okuyan mütenevvi dillerinin tercüman-ı ebedîsi.. ve şu âlem-i gayb ve şehadet kitabının müfessiri.. ve zeminde ve gökte gizli esma-i İlahiyenin manevî hazinelerinin keşşafı.. ve sutûr-u hâdisatın altında muzmer hakaikin miftahı.. ve âlem-i şehadette âlem-i gaybın lisanı.. |
|
|
|
|
|
|
#1747 |
|
öyle belirli bir konu yok kardes. okulda konumuz dünyadaki cesitli dinler.bende teblig amacla islami anlatmak istiyorum. =)
Konu Sipahi tarafından (15.03.09 Saat 02:41 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1748 | |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
#1749 |
|
Tesekkür: 92
29 Mesajına 83 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Tüyler ürperten, insanın içine işleyen kayıt derseniz hüzünlü olmalı derim acizane.
ben kisai: kazakistandan selamlar...sizleri tebrik ederim ama can-ı yürekten tebrik ederim....mustafa ismail'den güzel yerler tsbit etmişsiniz....sizin mustafa ismal'den (kur'an kayıtlarından) iyi anladığınızı anladım....maşaallah... |
|
|
|
|
|
#1750 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
değerli abilerim
dedenin meşhur bi tarık suresi war bu youtubede forumankebut olarakta werilmiş bu kaydın tamamı hangisidir? nerde okumuştur? senesi kaçtır? bu kaydı bulmam lazım özel bir gecede dede ile ilgili bir slayt gösterisi yaptım bu tarığı dinliyenler tamamını sordu.bnde tamm bulmaya calışalım insaallah dedim ama tüm kayıt lazım yardımcı olursanız cok memnun olurum allaha emanet.. Konu curling-tiger tarafından (17.03.09 Saat 10:39 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1752 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Guest
|
Tam hali şu:
Kaf(31-45)-Zariyat(1-28)-Tarık(1-17)-İhlas-1954-Lübnan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1754 |
|
Kardeş
sayın abim jerusalem
allah senden razı olsun öncelikle ilgilendiğin için daha sonrada bu tür güzellikleri bizlerden esirgemediğin için allah yardımcın olsun selametle... |
|
|
|
|
|
#1755 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
#1756 |
|
Erkek Üye
|
Lokman (3-34) Ezher Camii (Galiba) 1965
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Guest
|
Şimdi Mustafa İsmail'den ne dinlesem diye düşünüyorsanız Rad(1-16)-Suriye-1958 kaydını tavsiye ederim...
|
|
|
|
#1758 |
|
Guest
|
Daha önce bu resim yarım idi:
|
|
|
|
#1759 |
|
Guest
|
Mısır televizyonunda yapılan bir program...Nisa suresinden makta var ve kısa bir ibtihal var...İsteyen için sonra indirme linki verebilirim:
Birinci Bölüm(8,5 dakika) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İkinci Bölüm(10,5 dakika) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (21.03.09 Saat 01:42 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#1760 |
|
Erkek Üye
|
Su sekilde verilmişti abim Allah Razı olsun: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|