| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#161 | |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
Esselamu aleykum değerli kardeşim Adil gönül isterdiki o resmi yayına koymasaydınız,o resmin önünde merhum mustafa ismail'i görünce hayıflanmadım desem yalan olur,Allah hepimizin taksiratlarını af ve mağfiret eylesin.Allah'a emanet olunuz. Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 10:01 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Guest
|
Çok Rai sureler:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 19 suresi: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 10:01 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#163 |
|
SLM ALKM
Üstadin 2005 yilinda Al-Arabi Dergisinde yayinlanmis müthis bir fotografi(Kaynak:[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] www.quranreciters.com`da derginin icerigi(ne yazik ki arapca,en azindan püf noktalarini tercüme eden olursa makbule gecer): [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu adil tarafından (03.03.07 Saat 04:22 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Adil abi resmin kendisini koysanız...
Biz foruma üye olmadığımızdan dolayı göremiyoruz maalesef. Şimdiden Allah razı olsun...
|
|
|
#165 |
|
Kardeş
|
![]() هذه المقالةِ حول الشيخِ مُصطفى اسماعيل ظَهرَ في مجلةِ الآرابي في أكتوبر2005 şeklinde bir yazı war resmin ustunde burda bu makale şeyh mustafa ismail etrafında dır(yani hakkında) el arbı adlı mecellede dergide açıklandı octomber 2005
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 10:11 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#166 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Elimde olan 6 Gasiye suresini ekledim.. Herbiri birbirinden guzel...fakat 1964 iskenderiye ve 1967 Abdiin e ozellikle dikkat ediniz.. 1977 tarihli olani daha once herkul de olan bayagi yavas tempolu bir kayitti.. orjinal hizli olani elime gecti.. Fakat cemaat cok tantana yaptigi icin bayagi makaslama yaptim.. 56 dakikalik olan kayit 45 dakikaya dustu.. Muhabbetlerimle ensar Konu ensar demirkan tarafından (04.03.07 Saat 11:19 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#167 |
|
Tesekkür: 0
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Maşallah güzel okumuş. tavsiyelere çok değer veriyorum .
hangi kari olursa olsun tavsiye edildiğinde dinlemeye çalışırım. O kadar çok kaari ve okuyuş var ki aralarından özellerini belirlemek gerekiyor. selamlar
|
|
|
#168 |
|
SLM ALKM
Ensar Hocam...Benim kayitlarla karsilastirdim.Büyük ihtimalle mustafaismail.org`ta olmayan gasiyeh suresiyle baslayan 3 kayit buldum.Buyurun: LİNKLER ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) Selam ve muhabbetlerimle... SKM ALM Bir de Suriyede cekilmis nadir bir resim buldum.Kalitesi o kadar iyi degil ama , bu isten anlayan arkadaslar belki de düzeltebilirler: LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 10:15 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
resim icin de tesekkurler.. bu gibi resim ve ses dosyalarinin arsivini kaliteleri dusuk olsada yapmak cok onemli.. boylece biliyoruz ki biryerlerde daha iyi kaliteli versiyonlari var.. arayip bulup, bulunca elimizdeki dusuk kaliteliler ile degistirme sansimiz olacak insallah.. Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 10:16 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Guest
|
Yeni ğaşiyeler için adil ve ensar demirkan abilerimize teşekkürler...
Allah hizmetinizi daim etsin... |
|
|
|
#171 |
|
S.a Muhterem Abİler Belkİde İkİ ÜÇ Yildir Bu Formu Heyecanla Takİp Edİyorum. MaatteessÜf Bİlgİsayarda Pek AnlamadiĞim İÇİn BİrŞeyle Yazamiyordum.artik Yazmaya BaŞladim ÇÜnkİ Eve Bİlgİsayar Aldik.artik Bu KardeŞdeŞİnİzİde Araniza Alirsiniz.emeĞİ GeÇenlerden Allah Razi Olsun.tam Manasiyla Üstadin AŞiĞiyim.bİrÇok Ses Ve Vİdeo Kayitlarim Var.yenİlerİnİde Sİzlerden Beklİyoruz.saygilarla
|
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
SLM ALKM
1.Uzun zamandir bu kaydi buraya koymak istiyordum.Bu kayitda benim hosuma giden taraf Üstadin farkli bir makamda okumasi ve cemaatin fazla hir gür cikarmamasi.Kayit ne yazik ki eksik,basta Ensar Hocam olmak üzere arkadaslar bir arsivlerindekileriyle karsilastirsalar cok mütesekkir olurum.Buyurun LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) 2.www.quranreciters`te son günlerde tekrar M.Ismail kayitlari yayinlaniyor.Iclerinde baya nadir olanlari da mevcut.En son Kasas Suresi kayitlarini eklediler.Bunlarin arasindan 1977 Ebulala Camisinde okunmus olan(süresi 2 saati geciyor!!!) bir Kasas kaydini buraya koyayim dedim.Bilgilerinize sunulur. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 10:18 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
2. si ise herkulden alinmis bir kayit.. Allaha emanet olunuz SLM ALKM Elimdeki tek HADID suresini ekledim. Daha once herkulde olanadan biraz daha iyi kalite ve luzumsuz 6 dakika kesilmis durumda.. Zannedersem bir veya iki tane daha hadid olmasi gerekiyor. Arsivlerinizi bir karistirin bakalim.. Selametle ensar Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 10:56 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#174 |
|
Guest
|
Bu kaydi ilk defa dinledim, ve dahi tasdik olunur ki: M. Ismailin 1940'lardaki kayitlarinin tadi bambaska.. Hos ustadin yasliliginda okuduklari da basimiz gozumuz uzerine..welakin hem sesinin guzelligi ve gucu hem de tarzi itibariyle genclik qiraatlari essiz..!
|
|
|
|
#175 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
ustadin gunde 2-3 cop sigara ictigini de dusunecek olur isek sesini etkilememis olmasi cok zor. malesef elimizdeki en eski kaydi 40 yasinda cekilmis bir kayit ve o zamanin teknolojisi de gercek kaliteyi yansitmiyor malesef |
|
|
|
|
|
|
#176 |
|
Guest
|
Eskiden karsilastirma yaparken "M. Ismail ustaca okuyor, ama A.Samed'in de sesi cok guzel" denirdi (kabul, biraz cocukca..)
Ancak bu eski kayitlari dinleyince farkediliyor ki M. Ismailin sesi gercekten cok guzelmis. Ustaligiyla birlesince tadina doyulmaz qiraatlar cikmis ortaya, ama gozuken o ki maalesef cok yok o kayitlardan. Hayal: M.Rifatin ve M.Ismailin "prime-time"larinda olduklari zamandaki net kayitlar..! Ama galiba sadece hayal.. Konu palaremzi tarafından (10.03.07 Saat 11:23 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#177 |
|
daha önce verilen resimde mustafa ismaili biraz daha görünür hale getirmeye çalıştım ama sim çok kalitesiz... photoshop yok elimde maalesef...
|
|
|
|
|
#178 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Kimsede baska HADID yok ise baska sureye geciyorum.. hadi bakim, karistirin cikilarinizi.. Selametle ensar |
|
|
|
|
|
#179 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Resimle biraz da ben uğraştım. İyi bir sonuç elde etmek için çok uğraşmak gerekecek. Ama maalesef bu sıralar hiç vaktim yok.
|
|
|
#180 |
|
Guest
|
Adil abi verdiğin Vakıa Hadid tek kelime ile muhteşem...Okunan yıl belli değil herhalde..
Allah razı olsun sizden ve Ensar abiden. Böylelikle arşivimizi de düzenlemiş oluyoruz. Allah'a emanet olunuz... |
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|