| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1781 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#1782 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Allah razı olsun hocam. Evet bu dinleyip dinleyip kendimizden geçtiğimiz Kaf suresi. Özellikle maktanın en sonunda acemden alıp çargah gösterip nihaventte bitirşi zannedersem çoğu musikişinasa kafayı yedirir.
|
|
|
#1783 | |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#1784 |
|
Guest
|
Cengiz abi biz de öyle tahmin ediyoruz zaten...Neml kaydının Suriye'de, Kehf kaydının ise Mısır'da okunmuş olabileceğini söylemek istiyoruz...Fakat bizdeki Neml kayıtlarında Kadir suresi yok abi...Sizde tam hali varmı?Neml-Kadir olarak...
|
|
|
|
#1785 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Canimdan aziz, basimin taci, gozumun nuru kardeslerim abilerim.. Uzun suredir forumdan ayri kaldim. Daha once bahsettigim is yogunluguna ilaveten diz ustu bilgisayarimin bozulmasi ve 2 yasindaki yegenim Esma ya kanser teshisi konulmasi eklenince butun butun firsat bulamaz oldum.. Gecen hafta yeni bir bilgisayar aldim... Yegenimin tedavisine de yarin kemoterapi ile baslaniyor. Dua ediniz... Siteye 5 adet Kamer-Rahman eklendi. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Toplam 26 adet oldu. Son iki tanesi diger okuyuslardan kirpilmis olabilir. Hangilerinden oldugunu teshis edemedigim ve guzel kayitlar olduklari icin yine de ekledim. Benim elimde baska canli Kamer-rahman kaydi kalmadi.. Allaha emanet olunuz
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (27.04.09 Saat 01:54 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1786 |
|
Tesekkür: 0
11 Mesajına 14 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Ensar abi sizleri tekrar aramizda gormek ne kadar guzel. Rabbim yegeninize acil sifalar versin onu ana babasina bagislasin. Amin.
|
|
|
|
|
|
#1787 |
|
Guest
|
Rabbim yeğeninize acil şifalar versin,işlerinizde kolaylıklar versin abi.Sizi özlemiştik.
|
|
|
|
#1788 |
|
SLM ALKM
Ensar Hocam, Allah ( C.C) yegeninize acil sifalar versin insaallah.... Bir tane Necm-Kamer-Hagga kaydi buldum,yüzeysel olarak mustafaismail.org ´la karsilastirdim.Orada göremedim.Belki de baska tarih altinda verilmistir.Bir de siz bakin arkadaslar,buyurun: Sure-i Necm-Kamer-Hagga 1958 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#1789 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 4
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Alıntı:
bu kaydın (yusuf 4-34 Hakka 1-12 İskenderiye 1958) linkini Allah rızası için tazeleyebilecek var mı? |
|
|
|
|
|
|
#1790 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Allah razi olsun... Tespitiniz dogru hocam.. Elimizde olmayan cok guzel ve net bir kayit.. Ayet numaralari soyle ..Najm(31-62)_Qamar(1-16)_Haqqah(1-24)_1958.. Hafif temizledikten sonra siteye eklerim insallah..
|
|
|
|
#1791 |
|
SLM ALKM
M.Ismailin ve Husarinin Hüseyin Mescidinde 1978 yilinda Enver Sedat ve Hüsnü Mübareginde bulundugu cekilmis fotograflari.M.Ismail 2.Resimde asagida solda görülüyür.Ne hikmetse onun oldugu yerleri kesmisler maalesef.Yine de orjinal resimler,Husari ve M.Ismail gibi iki büyük Üstadin yan yana olmasi nadirattan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu adil tarafından (27.04.09 Saat 05:43 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1792 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ensar abi hoşgeldiniz...Rabbim yeğeninize acil şifalar verir inşallah...Adil abi nadir kayıt için çok teşekkürler... |
|
|
|
|
#1793 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
mustafa ismaili çekmemek için çok uğraşmışlar ama 2 resimde başaramamışlar
|
|
|
|
#1794 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#1795 |
|
Kardeş
1 Mesaja Tesekkür Edildi
devrin müslümanlarına kan kusturan bu zalimleri böyle camilerde veya Kur'an okuyucularının yanında berisinde görünce şahsen bende daha koyu bir tiksinti duygusu uyanıyor. sanki imaj parlatma adına, halka şirinlik adına yapılmış, -tanıyoruz zira bu tıyneti!- reklam kokan hareketler bunlar...
hem bu adamlar sosyalist değil mi yahu!? Konu c.tahir tarafından (28.04.09 Saat 02:24 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1796 |
|
Erkek Üye
|
Dönüş Banadır
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1797 | ||
|
Kardeş
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Alıntı:
Alıntı:
Mustafa İsmail merhum, bende tutkuya döndü adeta. bu başlıktaki bütün mesajları iki üç günde okudum.. neler kaçırmışız... Konu Sipahi tarafından (29.04.09 Saat 02:42 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#1798 |
|
Tesekkür: 0
16 Mesajına 18 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
bu okuyuş varmıydı ben göremedim çok etkilibir okuyuş.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Sipahi tarafından (29.04.09 Saat 04:53 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1799 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
youtubeye girebilen abilerim için güzel bi klip olmuş.. |
|
|
|
|
|
#1800 |
|
Erkek Üye
|
Kardesım Allah Razı Olsun Cok harıka bır vıdeo Yunus Kardes Yapmıs heralde Ondanda Rabbım Razı Olsun Indırmek Isteyenler Icın Buyrun... Fakat Real Player ile Çalısıyor Bilginize... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|