| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1801 | |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
İnşaallah bu ramazan şam radyosunda yayınlanan neml kadir ve hucurat,kaf,şems_Mescid-i aksa kaydını çekip linkini yayınlarım. Rabbim ömür verirse. Bu arada Ensar abim yeğeninize Rabbimden acil şifalar dilerim. Bir abimiz için arkadaşının rüyasında Efendimizin şu duayı günde 9 defa okusun iyileşir dediği duayı okumanızı tavsiye ederim:Allahumme salli ala muhammedin tıbbil kulubi ve devaiha ve afiyetil ebdani ve şifaiha ve nuril ebsari ve dıyaiha ve ala alihi ve sahbihi ve sellem. (Not: Ölümü beklenen bu abi şuan halen Elmadağ'da hayattadır.)
|
|
|
|
#1802 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
![]() sanırım ortadaki behtimi... |
|
|
|
|
|
#1803 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
lakin bir de nihavend makamındaki can alıcı kesitlerdende ekleselermiş aliyyul ala olurmuş hazırlayanlardan allah razı olsun
|
|
|
|
#1804 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Cok guldurdun beni Enes hocam.. Allah omrunu uzun etsin.. "surasi boyle olsa denmez" deyip yine diyecegini demissin Kurgu, goruntuler ve profesyonellik bir numara. Allah Yunus kardesimizden razi olsun. Sayet Yunus hocamiz musait ise onunla bir "Sesli tefsir" derlemeleri yapalim. Ben sesli tefsir babinda acizane kendimce birseyler toplamistim. Soyle yarim saatlik birsey yapalim. Sonra 2.si 3.su diye forumun katkilari ile guzel birseyler ortaya cikar insallah. Guzel resimler esliginde ayetler okunurken alttan da meal ve okunan makami da geciririz. Uzun suredir bunun hayalini kuruyorum. Video konusunda tam anlami ile cahilim.. hic ogrenmeye vaktim olmadi. Allah hepinizden razi olsun..
|
|
|
|
#1805 |
|
Tesekkür: 170
107 Mesajına 672 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Mükemmel. Allah razı olsun
|
|
|
|
|
|
#1806 |
|
Tesekkür: 0
16 Mesajına 18 Teşekkür Aldı
aşağıdaki okuyuşlar herhalde indirrilmemiş benim verdiğim linkler çabuk ölüyor.kamer-rahman-fatiha değişik olabilir.ses tonuna bakın.çok etkili bir okuyuş.
|
|
|
|
|
|
#1807 |
|
Guest
|
Ensar abi benim tüm kayıtlarım uçtu ama elimde bir Kamer var cemaat içinden çekilmiş gibi...
Kamer(49-55)_Rahman(1-34)_Hakka(1-6)-1976...Sizin siteye eklediğiniz kayıtlar içinde Rahman(1-34) okuduğu tek kayıt Qamar(49-55)_Rahman(1-34)_Qisar_1973...Ama bu kayıt ile aynı değil gibi sanki...Benim eklediğim kayıtta Hakka 6. ayette kesik kalıyor... Kamer(49-55)_Rahman(1-34)_Hakka(1-6)-1976 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1808 |
|
Guest
|
Bir de kalıplaşmış bir ayet var sadakallahul azim dedikten sonra...Genelde şöyle deriz: Subhane rabbike rabbil ızzeti amme yesifun...Vaselemun alel murselin...Velhamdulillehi rabbil alemin...El Faaa....deriz...Aslında bu okuduğumuz Saffat Suresinin son 3 ayeti...Yani Saffat(180-182)...Şeyh Mustafa İsmail'in siteye eklenen Qamar(49-55)_Rahman(1-28)_Haqqah_Qisar_1968_Nafaq Shobra kaydının sonunda bu şekilde...Ben yeni öğrendim bunu sizlerle paylaşmak istedim...
|
|
|
|
#1809 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Senin kesip attigin tirnaklari bohcalayip muska diye yanimda gezdiresim geliyor. Bu bizde yok. Amator ve cemaat icinde cekilmis bir kayit.. Fakat cok ama cok guzel.. Oncelikle benim meftun oldugum 1976 yilindan. Ustad o sene sanki 30 yil genclesmis.. Insan ustu okuyuslar yapmis.. (Ebul Ala daki akila sigmaz 2 saatlik Hud kaydi gibi).. Bu verdigin kayitta tam anlami ile cevher. Sesi malesef cok kotuydu fakat bayagi ugrasilip temizlendi. ses seviyesi yukseltildi.. Simdi hamdolsun iyi oldu.. Bir ayette kesiklik vardi. Tamir edilip luzumsuz konusmalar ayiklandi... (43 dakikadan 37 dakikaya indi. Cemaatte bayagi gulusmeler vardi.. ben dayanamiyorum bunlara) Orjinal halini tercih edenler Alparslan hocamin verdigi linki kullanabilir.. Adil hocamin verdigi Necm kamer kaydinin sesi zaten iyi idi.. biraz daha temizlenince cevher oldu.. O kayitta da ufak bir kesiklik var bir ayette. Onu baska bir kayittan tamir ettikten sonra her iki kaydi da siteye koyacagim birazdan.. Allah bu kayitlari okuyandan, kaydedenlerden, bizlere kadar ulastiranlardan ve tum dinleyenlerden razi olsun..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (01.05.09 Saat 03:13 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1810 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
#1811 |
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bu kamer-rahman-fatiha okuyuşu daha önce varmıydı.çok güzel bir okuyuş.birde elimde internette olmayan meryem.necm-kamer.beled-fatiha sureleri var.ama cevap vermiyorsunuzki.
|
|
|
|
|
|
#1812 | |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
#1813 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Muhterem hocam.. Kayit icin cok tesekkur ederiz. Sitemizde de bulunan Ghashiyah(8-26)_Fajr_Balad_Qamar(54-55)_Rahman1-27_Fatihah_Baqarah_1967_'Abdeen kaydindan alinmis. Meryem-necm-kamer-beled kaydi sayet dijital ise link verebilirseniz seviniriz. Sayet kaset halinde ise Ya ben Turkiyeye gelince sizden alirim yada dijitallestirebilecek bir arkadas var ise o sizden alip sonrada linki bizimle paylasabilir. Kusura bakmayin.. bu kayitla ilgili daha once ki mesajinizi atlamisim sanirim.. Cumaniz mubarek olsun
|
|
|
|
#1814 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
mustafa ismailin saba makamında geçende ilk defa dinlediğim ve çok etkilendiğim bu
kesiti sizlerle paylaşmak istiyorum aynı ayetleri 3 defa tekrar ediyor ne saba okumuş ustad ogün sizden hiç bir şey gizli kalmaz ayetin geçtiği yeri işte kesit [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#1815 |
|
Guest
|
Konu Eski Said tarafından (03.05.09 Saat 10:23 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#1816 |
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1817 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Sn hocam.. Dosyayi indirmek icin degil de silinmesi icin bir sayfa aciliyor ve silinmesi icin onay soruyor..
|
|
|
|
#1818 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#1819 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Muhterem Ali hocam.. Verdiginiz uc parca halindeki kayit ile ilgili olarak..... Meryem suresi 1957 Suriyeden, Necm Kamer ise 1971 Ebul Ala camiinden.. Her ikisi de sitemizde mevcut.. Ilginiz icin Allah razi olsun..
|
|
|
|
#1820 |
|
Tesekkür: 17
7 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
S.a
İnşe Allah yakın bi zamanda dededen damardan bir kayıt atıcağım.Dede o kadar zevk ve şevkle okumuş ki kayıtı attığım zaman bana katılıcaksınız. Konu Qari tarafından (05.05.09 Saat 10:03 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|