| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1821 |
|
Erkek Üye
|
Yaa suanda bunu dınlıyordum..
Yaa ne okumus ama yaa ınsanın ıcını parcalıyo yaa Nasıl anlatcagımı ne dıcegımı bılemıyorum cok Feci bisey bu yaa Hele o sondaki Allahu Ekber... Ahhhhh Ahhhh [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1822 | |
|
Alıntı:
Muhterem Enes Hocam, kayit icin cok tesekkürler.Gercekten de enfes bir kayit.Üstadin farkli okuyuslarindan birisi, her zamanki stilinden farkli makam ve duruslari var. |
||
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Tesekkür: 0
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Selamün Aleyküm,
Youtube'da Mustafa İsmail'in Tahrim sûresini dinledim.Taşlardan sular akıtan bu okuyuşun tamamının linkini verirseniz çok sevinirim.Ya da nerede hangi yıl okumuş?Bu muhteşem okuyuşun linki aşağıdadır.Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1824 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
1959 Suriye - Emevi Mescidinde Okumus Kardeş...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#1825 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
|
|
|
|
#1826 |
|
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Çok teşekkür ederim.Sağ olun,var olun.Bu Tarhim beni deli ettti.Vallahi şu an bile ağlayarak yazıyorum.Allah üstadımdan sonsuz kere razı olsun...Hep duamdır.Allah Mustafa İsmail'i Cennet bülbüllerinden eylesin.Allah sizlerden razı olsun...
|
|
|
|
|
|
#1827 |
|
SLM ALKM
Yanlis anlamdiysam 1978 Dimyatta okumus oldugu Kehf Suresi kaydi.Ama bir de video cekimi mi ya da sadece resimler mi eklemisler.Ben realplayerle acamadim.Arkadaslar bir zahmet bir bakin. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#1828 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#1829 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
art of recitation diye bi site war
mustafa ismailden bahsediyo yasirin sümeyyenin okuyuşalrı war ama forumda bulunan vi bizim bildğimiz okuyuşlar bunlar.. ahmet mustafa kamillle yapılan bir röpörtaj yazılmış. ingilizce metni çevirdim.röpörtajda geçen söyleşi şöyle... AHMET MUSTAFA: ahmet mustafa nın babası mustafa ismailin yakın arkadaşı. ve onun en büüyk dinleyicisi. ahmet mustafa bu aşk kalıtsal diyor. ve ben gerçekten mustafra ismailin kucapında büyüdüm diyor. babamla mustafa ismaili ilk dinlemeye gittiğimizde bn 9 yasındaydım. kehf suresi okuyordu. ve ben insanların bağırışmasından cok korktum. ama o an bnm için dönüş naktasıydı. babam bana makam öğretti. 16 yaşımda ilk kaydedici cihazı alacak kadar param oldu. ve bundan sonra mustafa ismailin dizinin dibinden ayrılmadım. kahirenin kasabalarında ve mısırın değişik şehirlerinde onun sesini kaydettim. bnden önce ibrahim el kahy,saad el dahabi ve sonrada ibrahim el kassem onu kaydederdi. şimdi elimde 1080 kaydı war. radyoda ise 12 tane bu bir aile meselesi... ABDULVEHHAB: o sanatta cok büyük bir yerdeydi. kendi sesini yönetir,büyük ve tek olan makam güzergahları ile dinliyenleri şaşırtırdı. ve çağımızda halen daha o benzersiz ve eşsiz. HAYRANLARI: o mükemmel bir besteci ve analizciydi. makamın en ince derinliklerine girer,rahat bi şekilde zevk alarak cıkar, dinleyenleri delirtirdi. onun söylemek istediği cok i bi şekilde anlaşılır, ve anlatmak istediğini cok iyi bir sekilde efade ederdi. ![]() ahmet mustafa kayıt donanımı ile mustafa ismail in en hırslı takipçisi.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Erkek Üye
|
صورتان مع الشيخ مصطفى اسماعيل – رحمه الله – والقارئ العراقي عبدالرحمن توفيق عام 1966 في دار الحاج علاء الدين القيسي . والثالثة في أحتفالية عيدالعمال العالمي في 1/ 5 / 1968 في عهد الرئيس العراقي الأسبق محمد عبدالرحمن عارف .
![]()
|
|
|
|
|
|
#1831 |
|
Guest
|
1. ve 2. resim Irak'ta 1966 da çekilmiş herhalde...Ortadaki resim daha önce elimizde vardı ama üzerinde STV ve ankebut.net yazıyordu...Ama 1. resmi ben daha önce görmemiştim...Keşke bunların daha kalitelilerini bulabilsek...
Daha önce yazdım ama bilen yok herhalde...Stv bu resimleri ankebut.net ten almış...Bu resimlerin orjinali kimde acaba? Neden tvden çekilme resimlerine mahkumuz? |
|
|
|
#1832 |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
En altta kur'an okuyan şahıs kim acaba?
|
|
|
#1833 |
|
Guest
|
Şeyhin bende 41 tane Tahrim suresi var...Ve hepsinde 1. ayeti okuyor...Siz kaydın en başından makta almışsınız...Yani Besmele ve 1. ayet...Açıkçası ben çıkartamadım...Şöyle daha ilgi çekici bir yerinden makta alırsanız yardımcı olmaya çalışırım...
|
|
|
|
#1834 |
|
Guest
|
Stv'deki Ayna programındaki Mustafa İsmail belgeselinde Şeyhin kısa bir Hakka girişi var...O Hakka kaydı:
Tahrim-Hakka(1-12)-Rahman(1-11)-Fatiha(1-4)-Neziat(26-33)-Şems_Fatiha_Bulak-1968 kaydından alınmış.... Yine aynı programda alınan maktalardan Rahman suresi maktası da bu kayıttan... Konu Jerusalem tarafından (12.05.09 Saat 11:30 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#1835 |
|
Kardeş
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
mustafa ismaile ve m.sıddık minşeaviye sadece saygı duyulması gerektiğine onlar üzerinden kuranın ticaretini yapıp haram kazanılmasını ve bunun ekmek parası olarak görülmemesi gerektiğine inanıyorum. görenlerinde toprağın altında nasıl hesap verebile ceklerini bile düşünemiyorum.
kuranın ticaretini m.ismaili ve m.sıddık minşeavi kullanarak yapanlar ne yazıkki araplar çok paracı deyip yapıyorlar kendi üzerlerinde taşıdıkları hasleti araplara yüklüyorlar ne kadar acı birşey. Konu Sipahi tarafından (15.05.09 Saat 06:58 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1836 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Suan dede'den nemi dinlesem diye düşünüyorsunuz... İşte Mükemmel maktalarla hazırlanmıs mükemmel bir video...
|
|
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1838 | |
|
Tesekkür: 17
7 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Ustadın bu kaydına bayılıyorum. Tizlere çıktığı vakit hep hüzün dolu bir havası var. Saba ile çoşturmuş Bu kayıt benim için pahabiçilmeç birşey... Dinlerken bana katılacaksınız.. Tam Semalara çıkartan kayıtlardan bir tanesii.Buyrun link [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kalbi olan dinlemesin!!! Tam kafayı duvara vurasıca kayıtt.. ![]() ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN.. |
|
|
|
|
|
|
#1839 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı