| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1841 |
|
Guest
|
Öncelikle konuyu buraya açtığım için özür diliyorum!
Ancak, maalesef yeni üyelere özel mesaj atma izni verilmiyor! Sizlerden istirhamım daha önce (hangisi olduğunu şimdi hatırlayamadığım) bir kasedinde Mustafa İsmail'den "Hubbul Hüseyin" isimli bir kaside dinlemiştim. Tüm aramalarıma rağmen bulamadım elinde olan birileri paylaşırsa bahtiyar olurum. |
|
|
|
#1842 | |
|
Tesekkür: 0
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#1843 |
|
Okunan mukaddes kitabımız olunca tabi ki güzel olur.Fakat ben ÜSTÂDIMIN başka Âl-i İmrân okuyuşlarını dinledim ki onların daha güzel olduğu kanaatindeyim.Ayrıca Sabâ makamı demişsiniz,nerelerde Sabâ yapıyor? Acaba bizim Sabâ makâmı ile Mısır'daki sabâ makâmı farklı mı? Hiç saba sesi duyamadım.Eyüp'te sabah namazına gidenler çok iyi bilirler ki imam hep sabâ makâmında kıldırır namâzı.Hiç benzer ses yakalayamadım...
|
|
|
|
|
|
#1844 | ||
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Alıntı:
Bu Al-i İmran Değil Nahl Kaydı ...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
||
|
|
|
|
|
#1845 |
|
|
|
|
|
|
|
#1846 | ||
|
Kardeş
Tesekkür: 4
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
| c.tahir Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | bakbul (20.12.11) |
|
|
#1847 |
|
Tesekkür: 15
3 Mesajına 3 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Bence Mustafa Ismail. degilmi??
|
|
|
#1848 |
|
11 Mesajına 14 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Muhterem abiler,
Hubbul huseyin ve ya eyyuhel muhtar benim eski kasetlerde mustafa ismailin Suriyede okumus oldugu neml suresinin arkasinda var idi. Ben de mustafa ismail zannediyordum ama sonradan bir arkadasim Tahel Fesni veya Nasreddin Tubar oldugunu soylemisti. Demekki Tahel Fesni imis. Mustafa Ismaile de benzemiyor degil hani Hurmetler |
|
|
|
|
|
#1849 |
|
SLM ALKM
mustafaismail.org `ta mevcut olan ama anons yönünden farkli buldugum Meryem 1961 Ramazan Lübnan kaydi,bu da maalesef tam degil: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#1850 | |
|
Alıntı:
Bugüne kadar dinlediğim en iyi Meryem sûrelerinden biri bu...Allah razı olsun...Fakat merak ettiğim bir mevzu var.Mustafa İsmail'in Meryem okuyuşları hemen hemen aynı.Pek fazla bir farklılık yok...Bir sebebi var mı acaba? Konu alkorsuha tarafından (21.05.09 Saat 04:40 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1851 |
|
SLM ALKM
1.mustafaismail.org takilerle yüzeysel olarak karsilastirdim orada rastlayamadim.Müthis bir Meryem kaydi: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2.Sonunda okudugu Meryem kaydi 1961 Lübnanla ayni,ama burada da yazili oldugu gibi daha cok 1973 kayitlarina benziyor.Sure-i Ali Imran-Beled-Kadir/Meryem 1973 Beyrut: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu adil tarafından (22.05.09 Saat 08:02 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1852 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
sayın abilerim bir ricam olabilirmi?
huud amerika ile hac 1945 mescidi hüseyini 4shered proğramında paylaşabilirmisinz. |
|
|
|
|
|
#1853 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Alıntı:
bu kayıt çok muhteşmmiş gerçekten meryem helvan kaydı
|
|
|
|
#1854 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
SLM ALKM Allah razi olsun Adil hocam... Cok tesekkur ederiz.. Bu kayitlari wma veya mp3 e cevirebilecek arkadas var mi acaba. Ben denedim.. nedense surekli kullandigim programlar bile bir turlu ceviremediler. (Ceviriyorlar fakat ses yok) Real Media formatinda sesini temizleme imkanim olmuyor..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (24.05.09 Saat 08:08 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1855 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Muhterem Merzer hocam.. Allah razi olsun.. Bu kayit ustadin sitesindeki Mariam(12-35cut)_Ramadan_Lebenon ile ayni.. Fakat gerek kalitesinin cok daha iyi olmasi gerekse kaydin tamami olmasi bakimindan cok onemli.. Birazcik editten sonra CD kalitesinde bir kayit oldu.
|
|
|
|
#1856 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Hacc Mescidi Hüseyin 1945 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hangisi Amerika Bilmiyorum Kardeşim Amerikadaki Videosu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Sipahi tarafından (24.05.09 Saat 09:02 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1857 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Elimizde Amerikada okudugu bir Hud suresi yok. Sadece Amerika da sokakta gezerken cekilen videosunun arka planinda konulan Hud suresi ne hikmetse Amerikada okunmus gibi yayildi.. Hud surelerini arsivlerken hangisi oldugunu tespit etmistik fakat simdi tam hatirlayamiyorum. Fakat ustaddan en iyi Hud suresi hangisi derseniz 1976 Ebul A'la da okudugu derim.. Tam bir saheser
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (24.05.09 Saat 11:52 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1858 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Alıntı:
ALLAH RAZI OLSUN SAĞOLUN.. |
|
|
|
|
|
|
#1859 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Iki kaydi da bir arkadas wma e cevirdi sagolsun. Elden gecirdikten sonra siteye ekleyecegim insallah... Bu arada Mustafa Ismailin Helwan da cok ama cok nadir okudugunu ogrendim. (Cunku Asyut ve Helwan Minshawi lerin mekani imis...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (25.05.09 Saat 12:02 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Merzer ve Adil hocamin verdigi Meryemler ile ilgili olarak Helvan da okunan yeni ve cok guzel bir kayit.. Lubnanda okunmus olan hem Merzer hem de Adil hocamin verdigi kayitlarda vardi. Merzer hocamin verdigi her ne kadar yuksek kaliteli olsa da bana sanki sesi biraz kalin ve normalden yavas gibi gelmisti.. Adil hocaminkini dinleyince bu kanaatim daha da desteklenmis oldu. Adil hocamin linkini verdigi kayit her ne kadar kompres edilmis bir dosya olsa da temizlendikten sonra kalitesi Merzer hocaminkinden daha iyi hale geldi diyebilirim. Fakat onun da sonu eksik idi. Eksik parca Merzer hocaminkinden kopyalanarak tamir edildi. (Tamir icin kullanilan parca hafif hizlandirip sesi de birazcik inceltildi)... Her iki kayit da sitede begeninize sunuldu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ayrica 1951 ve 1947 Saray kayitlarinin da mukerrer oldugu anlasildigi icin 1951 olani siteden cikartildi. Eski Lubnan kaydi da yenisi eklendigi icin siteden cikartildi.. Sanirim bu Mustafa Ismailin sitesinin su andaki haline eklenen son kayitlar.. Insallah 1-2 hafta icinde daha dinamik ve arkadas canlisi site hizmetinize sunulacak... Emegi gecen butun arkadaslara sonsuz tesekkurler..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (25.05.09 Saat 05:55 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|