| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1881 |
|
Erkek Üye
|
Sanırım Şeyhin Yanındaki Ebul Ayneyn Şaişa...Yada Kim ? Benzetemiyorumda Benzetiyorumda
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1882 | |
|
Guest
|
Alıntı:
2-Kalem(1-52)-Infitar(1-19) |
|
|
|
|
#1883 |
|
Guest
|
Daha önce bu fotograf şöyleydi:
![]() Buyrun kalitelisi:
|
|
|
|
#1884 |
|
SLM ALKM
Üstadin Türkiyede okumus oldugu kayitlar simdilik aklimda kalanlari söyle: 1.Kisa Sureler Sultanahmet (1969 Kadir Gecesi) 2.Al-i Imran " 3.Meryem " 3.Tahrim ? 4.Tahrim-Tarik Ankara ? 5.Kamer-Rahman-Kadr ? 6.Kaf-Zariyat-....-Felak-Nas ? 7.Kaf-Zariyat-... Ankara ? ? isaretleri ya tahmini veya yeri bilinmeyen kayitlar.Selamlar.... Konu adil tarafından (08.06.09 Saat 02:36 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1885 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Abim bendeki şöyle Hujurat_Qaf_Haqqah_Qisar_1975_Abu El-‘Ela Mosque 1 saat 55 Dk 50 Sn Bu kayıtsa eklıyeyım...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Guest
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Bu adreste Mustafa İsmail'e ait 777 ses kaydı bulunmaktadır. |
|
|
|
#1887 | |
|
Guest
|
Alıntı:
alminshawy sakinleri forumankebut.net i takip etsin...Siz de takip edin Fatih kardeş...İlk mesajınızda reklam yapmayın...İddia ediyorum..En düzenli Mustafa İsmail arşivi bu forumdadır...Bunu 2-3 foruma bakarak değil, 100lerce yerli ve arap forumlarına bakarak söylüyorum... |
|
|
|
|
#1888 |
|
Kardeş
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
arkadaslar Allah rizasi icin
aylardir ariyorum bakmadigim yer kalmadi fentasir diye baslamasi lazim hatirladigim kadariyla mustafa ismailin kamer suresini okudugu ve yuksek sesle basladigi bir okuyus vardi kaybettim kayitlarimda bulamiyorum yardimci olursaniz saglicakla kalin Konu yahyahan tarafından (09.06.09 Saat 07:25 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme |
|
|
|
|
|
#1889 |
|
Kardeş
|
abi onlarca kamer okuyuşu var.. bu tarifle bulmak zor.. tek tek bakmanız lazım..
|
|
|
#1890 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Kamer suresi okuduğu çok kayıt var Şeyh Mustafa İsmail'in ancak Kamer suresinin başından başlayarak okuduğu yok diye biliyorum...Yani...Necm-Kamer yada Kamer-Rahman şeklinde okuduğu çok...Sizin dediğiniz Muhtemelen Necm suresinden başlayıp Kamer başıyla devam eden bir kayıt...Ama sizin dediğinizi bulmak çok zor...Biraz daha belirgin birşeyler söyleyin, yardımcı olalım...Fentasir ile meşhur olan benim çok sevdiğim 1953 yılında okuduğu Necm-Kamer...İndirip bir dinleyin isterseniz. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Link üzerinde sağ klik farklı kaydet yapın... |
|
|
|
|
#1891 |
|
Erkek Üye
|
Ve Ayrıca 1965 Yılında Hiçbir Kur'an Karisine Nasip Olmayan Mısır Nişanı Kendisine Verilmişdir...
Hayatından: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Mısır Nişanı: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1892 |
|
Erkek Üye
|
Elimizde Bu Foto Vardı..
![]() Aynı Zaman Bi Başka Foto Buyrun: Dedenın sadece kafası gozukuyo ve muhammed imran
|
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlayan kardeşimizden Rabbim Razı olsun...
|
|
|
|
|
|
#1894 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Alıntı:
sayın abilerim video gerçekten cok güzel klibin sonuna doğru innehu le hakkum misle ma ennehum tentıkun ayetiyle başladığı kaf kaydı cok etkileyiici hangi hucurat-kaf kaydı acaba ordaki makta bilen warmı? |
|
|
|
|
|
|
#1895 | |
|
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
Mesela birisi bu: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hz.Nûh'un yaşadıklarını canlı yayın görüntüleriyle gözlerimizin önüne getiriyor...Onun çaresizliğini,küfre karşı vermiş olduğu mücadeledeki yalnızlığını,öfkesini ve Allâh'a kulluğunu... Bir de Hûd sûresinde oğlunu sulara kaptırdığı zamanın öncesini ve sonrasını bir dinleyin...Eğer gözlerinizde bir Nûh Tûfân'ı kopmazsa bir daha yazmam burada...Ey gök suyunu tut,ey yer sen de suyunu yut." emriyle başlayan âyeti ve devamını bilhassa dinlemenizi isterim...Oğlunun sulara kapılmasının ve îmansız ölüp gitmesinin Hz.Nûh'a verdiği üzüntüyü,gözünden akan yaşları görmek,duymak istiyorsanız dinleyiniz efendim...Hz.Nûh konuşurken ve Allâh,Hz. Nûh'a hitâb ederken nasıl bir ses kullanıyor,dikkat edelim... İlâhiyatçı olsaydım " Kur'ân-ı Kerîm tefsirinde Mustafa İsmâil" diye bir tez hazırlardım... Haddim olmayarak tavsiye ediyorum: Hûd 1957 Sûriye [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu alkorsuha tarafından (13.06.09 Saat 04:37 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1896 |
|
Erkek Üye
|
Nadir Bir Resim Daha Buyrun
Şeyh Mahmud Azab Bicrimi - Şeyh Mahmud Ali Benna - Şeyh Mustafa İsmail - Şeyh Mahmud Abdülhakem
|
|
|
|
|
|
#1897 |
|
Tesekkür: 47
11 Mesajına 38 Teşekkür Aldı
SA. Abiler malumunuz Üstadın Suriye Yusuf Suresi kuyuşu dehşet kıraatlerinden biri. eldeki kayıtların ekosu benim çok hoşuma gitmiyor. Bu Yusuf Suresinin farklı bir kalitedeki kaydı var. Kesilmiş ama yine de benim hoşuma gidiyor. Abilerimizin bir bakamasını isterim.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1898 |
|
Kardeş
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
arkadaşım fentesir diye başlayan kayıt bende var.
|
|
|
|
|
|
#1899 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#1900 |
|
Tesekkür: 47
11 Mesajına 38 Teşekkür Aldı
Eklerseniz çok memnun olurum. Allah razı olsun. Bir de Mustafaİsmail.org e giremiyorum sitede bir sıkıntı mı var acaba? Üyelik istiyor ama üye kayıt sütununu göremedim. Bir yardımcı olsanız. Allah Razı olsun
Konu Bilkentli tarafından (14.06.09 Saat 08:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|