| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1901 |
|
Erkek Üye
|
Elimizde Bu Resimler Wardı
![]() ![]() Yine Aynı Zamanda Yeni Bir Resim daha Cıktı Buyrun...Hemde Net Bir Resim...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Sipahi tarafından (14.06.09 Saat 11:35 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 712
434 Mesajına 725 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
Bu etkiliyeci resimleri görünce Türkiyemizdeki hafızlarımızın değerini ve kıymetlerinin bilinmediğini anlıyor insan ve Mısır hafızlarına nasıl kadir kıymet verildiğini ve dünya'nın eşsiz ve önde gelen okuyucular olduğunu görüyoruz.
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Tesekkür: 0
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Türkiye'de futbolcular omuzlara alınır.Hafızları omuzlara aldığınızda laiklik elden gider...Kıyamet kopar...
|
|
|
|
|
|
#1904 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#1905 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
bilkentli abiminde bahsettiği üzere
mustafaismail.org a neden girilmiyor? |
|
|
|
|
|
#1906 |
|
Kardeş
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
bana gonderebilirmisin zahmet olmazsa
aylardir ariyorum Allah razi olsun |
|
|
|
|
|
#1907 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
site yenileniyor. yakinda devreye girecek insallah
|
|
|
|
#1908 |
|
Kardeş
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Keşke bu videodan çekilmiş görüntülerin videoları çıksa O hızlı mustafa ismaili bir dünya gözüyle bir seyretsek Zeki Mürenin bile o yıllara ait videoları varda üstadımızın videoları yok vaesefa vaesefa
|
|
|
#1910 | |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#1911 |
|
Tesekkür: 316
36 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Şeyh Mustafa İsmail:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] BU KAYDIN TAMAMINI EKLEYEBİLİRMİSİNİZ (JERUSELAM KARDEŞ BAKARA TARIK 1957 SURİYE OLABİLİR DEDİ FAKAT HERKÜL ORG DAN BAKTIM ORDA Bİ BAKARA TARIK İNŞİRAH 1957 SURİYE VAR AMA BU KAYIT DEĞİL.) AYNI KALİTE OLSA ÇOK DAHA SEVİNİRİM SES ACAİP ÇIKIYOR ÇÜNKÜ Konu abdussamed tarafından (20.06.09 Saat 03:54 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1912 | |
|
Alıntı:
okuyus olarak benzer bir Tarik kaydi.Bence en iyi Tarik kayitlarindan,buyurun [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
||
|
|
|
|
|
#1913 | |
|
Kardeş
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Bence de en iyi Târık bu.Bende 1990'lı yıllarda ÂL-İ İMRÂN-TÂRIK kaseti vardı.O kasette bu Târık'ı okuyordu.Muhteşem bir okuyuş...Youtube linki buyurun: |
|
|
|
|
|
|
#1914 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Kardeş
birde buraya bakın abilerim
kaf-zariyat-tarık-ihlas-1954-lübnan mustafaismail.org veya herkülden dede efendi abimin werdiği youtube linkli kayıtta okunan tarığın tam versiyonu bu... |
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Guest
|
Evet haklısın kardeşim...Dedeefendinin youtube linkini zaten ben yüklemiştim youtubeye...Tamamı sizin dediğiniz gibi Kaf(31-45)_Zariyat(1-28)_Tarık(1-17)_İhlas_1954_Lübnan...Al-i İmran'dan sonra değil..
|
|
|
|
#1917 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
seyh mustafa ismail ve seyh husayri
zannedersem husnu mubarek genc olan, digeri misirli lider (ismini hatirlayamadim) tilavetleri kamerayla cekilmis arkadan dikkat ederseniz ![]() seyh ve talebesi seyh naina ![]() ![]() ![]()
Konu Sipahi tarafından (22.06.09 Saat 11:10 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1918 |
|
Erkek Üye
|
Naina Şeyhin Talebeliğini Yapmamış Diye Biliyorum.... Bu Resimlerin Hepsi ardı Kardeşim Ama Genede Allah Razı Olsun Emek Sarfedip Buraya Yapıstırmıssın... Şeyhin Telle Konusdugu Resmide Kaldırdım Kızmassan...(Aile Fotografı Oldugu İçin Uygun Olmayacagını Dusundum)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1919 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Alıntı:
kusura bakmayin, resimleri yeni gordugum icin bizde yok sanmistim,bu problemi ilerisi icin nasil cozebiliriz? |
|
|
|
|
|
|
#1920 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Estafirullah... Kardeşim Problem Değilki...Sen Yeni Zannettiğini Yeni Olarak Gördüğünü Buraya Yapıstırırsın Yeni e Nadir ise Millet İstifade Eder...Aynıları arsada Bı Sakıncası Yok Yani...Şeyhin Bütün Resimlerinin Oldugu Deamlı Güncellenen Bi Resim Sitesi armı Bilmiyorum...Ama Problem Değil Yani Şahsımca...
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|