| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1921 | |
|
Tesekkür: 316
36 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#1922 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
Alıntı:
BU LİNKİN GEÇERSİZ OLDUĞUNU VERDİ SİSTEM. TEŞEKKÜR EDERİM |
|
|
|
|
|
|
#1923 |
|
Kardeş
Tesekkür: 6
15 Mesajına 23 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
SA
Pek muhterem kardeşlerim, Üstteki fotoğraflar dolayısıyla bir konuya dikkat çekmek lüzumu hasıl oldu.Kimi kardeşlerimiz bizim de çok sevdiğimiz canımız ciğerimiz şeyhlerin fotoğraflarını paylaşıyoruz zannıyla-naçiz kanaatim-çağdaş Mısır Firavunlarının abus suratlarını gözümüzün içine sokuyorlar.Bu tertemiz mübarek forumu o tür fotoğraflarla kirletmeyelim derim.Sayfanın başındaki fotoda Enver Sedat ve Hüsnü Mübarek görülüyor.Yani Aslında fotoğrafta ne M. İsmail ne de H. Husari merhumlar konu edilmemiş... Biraz hassasiyet lütfen... |
|
|
|
|
|
#1924 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Şimdi Oldumu Abi
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#1925 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#1926 | |
|
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Resme baktım,gözlerim Mustafa İsmâil'i aradı.Kolay görünür bir yerde olmasa da Firavunlardan önce ben onu gördüm.Bakmak önemli Rahmi kardeş... Haberdâr ululardan nakl olunur Her Fir'avne bir Mûsâ bulunur İbn-i Kemâl Paşazâde |
|
|
|
|
|
|
#1927 | |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
#1928 | |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
#1929 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Buyur Kardeşim...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#1930 |
|
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
|
|
|
|
|
|
#1931 |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Üstadın bu kadar fotografı var çoğuda kameraya çekilmiş bir videoları ortaya çıkmadı ah ben mısırda olacaktım itimad edin televizyonun kapısında yatar yine o videoları alırdım beya
Mısırda üstadın hakkında tez hazırlanmış kitap yazılmış ondanda haber yok bu nasıl iş ya illa insanı mısıra götürteceksiniz yav şu esnaf gezilerini bu sene mısıramı yapsak bilmem
Geleceğin Kur’ân devri olmasını çok görmemek lâzım! Zirâ Kur’ân, geçmişi bugünle, bugünü de yarınla bir arada görüp bilen bir Zât’ın kelâmıdır..! (Ölçüler) Konu cengizsadikli tarafından (05.07.09 Saat 08:51 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1932 |
|
Kardeş
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1933 |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
ah firitci kardeşim yaramı dahada derinleştirdin bu fotoğraflarla
|
|
|
#1934 |
|
Tesekkür: 170
107 Mesajına 672 Teşekkür Aldı
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1935 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
soldaki abinn arkasındaki resim cok güzel
keşke net bir sekilde elimizde olsaydı..
|
|
|
|
|
|
#1936 | |
|
Tesekkür: 316
36 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1937 |
|
Kardeş
arkadasim, ALLAH 'in ismini ''a'' (aeo gibi) seklinde kisaltarak yazmayi aliskanlik hale getirmisiz, Rabbimizin ismini boyle yazmak dogru olmayacagi gibi zamandan tasarruf da olmaz, bence ince ama cok da onemli konu...
|
|
|
|
|
|
#1938 |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
abi ben de bu denileni yapıyodum ama şimdi sana hak veriyorum.inşeallah bi daha yapmayacağım.Allah razı olsun..
|
|
|
|
|
|
#1939 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
sayın abilerim
sizin için en güzel dir dediğiniz ibrahim ve fecr-ğaşiyeh ..kısa surelerden oluşan kayıtlar hangileridir.? bilgilendirirseniz sevinirim arşiv yapmak istiyen arkadaşlarım ve başta bn için gerekli. birde yusuf-rad kaydının yılını ve yerini verirmisiniz çünkü herkülde yusuf-rad diye vermemiş yıl ve yer wermiş allah razı olsun.. |
|
|
|
|
|
#1940 |
|
Guest
|
Ensar abi mustafaismail.org sitesindeki yeni sıralamada; 2. ve 5. sıradaki Ahzab kayıtları silik vaziyette yani link yok...Aslında var ama 49 ve 50. sıradalar...Yani düzen ve net sayı açısından 2. ve 5. sıra temizlenebilir mi?
Bu arada nerede kaldık abi yeni kayıtları bekliyoruz inşallah... Bunun reklamsızını ekleyebilirmisin abi? Konu Jerusalem tarafından (17.07.09 Saat 12:11 AM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|