| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1941 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
sevgili kuranı kerim dostları
mustafa ismailden hakka süresindeki cennet nimetlerinde bahseden meşhur kutufuha daniyeh ayetlerini çeşitli okuyuşlarını birleştirip bir kesit hazırladım bu ayetler hem çoşgulu hem hüzünlü hemde deruni manasını canlandırcasına sanki cenneti görürmüş edasıyla okuduğu ayetler قُطُوفُهَا دَانِيَةٌ Onun meyveleri sarkar (kolaylıkla devşirilebilir). كُلُوا وَاشْرَبُوا هَنِيئًا بِمَا أَسْلَفْتُمْ فِي الْأَيَّامِ الْخَالِيَةِ Onlara şöyle denir: 'Geçmiş günlerde, peşinen işlediklerinize karşılık afiyetle yiyiniz içiniz.' işte kesit [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#1942 | |
|
Guest
|
Allah razı olsun Enes abi...Çok güzel kesitler almışsın ama en güzeli bence 1955-fecr-hakka'dan aldığın...
Alıntı:
1-İbrahim sureleri genelde çok güzel okunmuştur ama bence en güzelleri: a- İbrahim(23-41)-Beled-Şems-Suriye-Mescid-i Emevi-1960 b- İbrahim(23-52)-1966-Amin Said (Küçük bir makta dinlemek isterseniz buyrun: Yada indirmek için: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ) 2-Bence en güzel Fecr okuduğu Fecr(1-30)-Beled-Hakka(1-24)-Neziat(26-41)-Şems-Mescidi Ebul Ala-1955 3-Yusuf-Rad kaydı studyo normalde...Cemaat eklenmiş...Geri sayfalarda orjinali vermiştim ben ama hangi sayfada kaldı hatırlamıyorum... |
|
|
|
|
#1943 |
|
Erkek Üye
|
Buyrun Abim....(Hakkınızı Helal Edin Abim Biraz Gec Oldu)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1944 |
|
Erkek Üye
|
Dedemdeki İhtişama Bakarmısınız Ya..Rabbim Mekanını Cennet Etsin...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1945 |
|
Tesekkür: 170
107 Mesajına 672 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1946 |
|
Erkek Üye
|
Rabbim Güzel Bir Miraç Hediyesi Nasip Etti...
Buyrun Şeyhimden Nadir we Net Bir Resim...
Konu Sipahi tarafından (20.07.09 Saat 01:03 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1947 |
|
Guest
|
Maşallah abim mübarek kandil gecesi bir sizden bir de asiqbasit hocamdan 2 nadir resim almak beni ziyadesiyle memnun etti...Rabbim razı olsun...
|
|
|
|
#1948 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
fecr beled kaydından muhteşem birkesit hazırladım
Fajr_Balad_Alaq(1-5)_1958_AbulAla kaydından ama ne okuyuş saba makamından nihavnd ve rast makamına mana hassasiyetiyle olan bir okuyuş buyrun kesit [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (25.07.09 Saat 10:55 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1949 | |
|
Tesekkür: 0
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Olmaz böyle bir şey!Olamaz! Mısır,piramitlerle övünmeyi bıraksın.Mısır'ın övüneceği bir şey varsa ,Allah gani gani rahmet etsin,Üstadımız Mustafaf İsmail'dir...Allah'a binlerce şükürler olsun ki ,dünya gözüyle kendisini görmesek de ,Dâvûdî sesini dinleme imkânı sunmuş bizlere... Konu alkorsuha tarafından (29.07.09 Saat 07:50 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1950 |
|
Erkek Üye
|
Sadece Forum Ankebutta
![]()
|
|
|
|
|
|
#1951 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#1952 |
|
Guest
|
İranlı bir arkadaş Şeyh Mustafa İsmail'in Tanta'daki kabrini 2008 yılında ziyaret etmiş..
|
|
|
|
#1953 |
|
Erkek Üye
|
Bu resmin paylaşıldığı yerde bu yazı war...Ne yazıyo acaba burda... صورتان مع الشيخ مصطفى اسماعيل – رحمه الله – والقارئ العراقي عبدالرحمن توفيق عام 1966 في دار الحاج علاء الدين القيسي . والثالثة في أحتفالية عيدالعمال العالمي في 1/ 5 / 1968 في عهد الرئيس العراقي الأسبق محمد عبدالرحمن عارف . ![]()
Konu Sipahi tarafından (05.08.09 Saat 02:53 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1954 |
|
muhterem kardeslerim ben ilk defa dinledim.bakara suresi. daha once verildiyse ozur dilerim....... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#1955 | |
|
Alıntı:
Muhterem Kardesim,kayit icin cok sagol,gercekten de nadire benziyor... |
||
|
|
|
|
|
#1956 |
|
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
s.a
bir sorum, yanıtlarsanız sevinirim efendim.. Mustafa İsmail merhum, Neml suresini okurken ''kale ifritum mine'l cinni'' ve ahirini hangi makamla okuyor? Aynı makam misal olarak Lokman suresi ve kısa sureleri okuduğu 1961 kaydında da var. aslında pek çok okumasında var. Bu makam hangisidir, hangi makamdır? Bilen bir arkadaşımız yanıtlarsa çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#1957 |
|
Kardeş
Tesekkür: 4
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
selamün aleyküm...
mustafaismail.org'da kayıt listesinin sıralanma seçenekleri arasında upload tarihi de olsa iyi olurdu. -edit: sitenin yeni versiyonuna geçildikten sonra yeni kayıt yüklendi mi?- Allah razı olsun... Konu c.tahir tarafından (05.08.09 Saat 04:00 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1958 |
|
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
soruma yanıt alamadığım için tekrar soruyorum. Sevgili büyüklerimiz,merhum Mustafa ismail neml suresini okurken ''kale ıfritum mine'l-cinni'' bölümüne geldiğinde ve hemen ahirinde hangi makamı okuyor. neml 1957 kaydında. yada lokman kısa sureler 1961 kaydında alak suresini de aynı makamda okuyor o bölümün makamı nedir? bilen var mıdır bilen var ise neden söylememektedir..saygılardır, hürmetlerdir.
|
|
|
|
|
|
#1959 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Değerli kardesım bılen varmıdır dıyosun bılsek soylerdık dimi ! Bilen Arkadaslar demek kı daha gormedıkı soyleyen yok.Yoksa neden bıldıgımız halde soylemeyelım.Mantıklı Dusun lutfen...Simdi sabredıp beklersen bu ısden anlayıp da msjını goren kardeslerımız mutlaka cvp verecektır...
|
|
|
|
|
|
|
#1960 |
|
Mustafa İsmail,1969 yılında Türkiye'ye geldi biliyorum.Hangi ayda geldiği hakkında bilgisi olan var mı?
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|