![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#21 | |||||||||
|
Üye No: 1146
Tesekkür: 2 5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi Seviye: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 496 Tesekkür: 2
5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Bu linkte Arşivimdeki Tüm Abdussamed Resimlerini Paylaşıyorum....Hiçbir kurani değerin saklanması taraftarı değilim hele Abdussamede ait ise... selametle....
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:00 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#22 |
|
Erkek Üye
|
kısa kayıttaki rad kadar olmasada güzel bir kıraat
Raad İmam Şafi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Maide Şems Mescidi Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Maide Tarık Mescidi Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] yvzhfz kardeşim yazını okuyunca dayanamadım bir fırsat bulup ekledim bunlar senin şahsında ankebut dostlarına hediyemdir Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:02 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#23 | |||||||||
|
Guest
Üye No:
Seviye: -INF [ ]Aktiflik: NAN / -INF |
yenı aramıza katılan arkadasların dıkkatıne yenı bır dosya eklemeden once o dosyanın bolumde olup olmadıgını kontrol ettıkten sonra eklemelerını rıca ederım
seyhın ender resımlerden bir kacı daha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||||||||
|
|
|
#24 |
|
Erkek Üye
|
Merhum Abdussamedden Muhtelif _Taha Suresi Tilavetleri
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#25 | |||||||||
|
Üye No: 8211
Tesekkür: 7 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 16 [ ]Aktiflik: 0 / 396 Tesekkür: 7
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
![]() |
Arkadaşlar Şeyh Abdussamed hocamdan farklı bir okuyuşla özel bir okuyuşla (kamer45_55+Besmele+Rahman_1_4 okuyuşu)Rahman_1_27(Farklı Okuyuşu) dinlerken Allah-u Ekber diyeceğinizden eminim.Özellikle Gİriş ve son okuduğu (velehul ceverul..).Buyrun
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#26 | |||||||||
|
Üye No: 7840
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 17 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 415 Tesekkür: 0
![]() |
Abdüssamedin okuyuş arasında eliyle yüzünü tutup kapatması nefesini toplamak için yapmış olduğu bir harekettir.qquran.com sitesinde bu hususu soranlara böyle cevab verilmiştir.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#27 | |||||||||
|
Üye No: 1146
Tesekkür: 2 5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi Seviye: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 496 Tesekkür: 2
5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi
![]() |
1.) Abdussamed üstadı hiç böyle bir okuyuş yaparken dinlememiştim....kısa bir ayet....çok hüzünlü ve çok güzel bitirmiş...bu hangi makam bilenler yazarsa iyi olur..
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) 2.) Abdussamedin kısa bir videosu vardı .rm formatında..önce hareketler sonra ses ben epey uyuz oldum dinlerken... sonra videoyu wmv yaptım ve ses le görüntü uyumunu düzelttim şahane oldu walla.. ankebuta hediyem olsun... LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) 3.) Abdussamedden şura kaf tarık surelerini bilirsiniz daha önce foruma iki kez eklendi ama net değilerdi ve ikisinde de eksik yerler vardı... Ama bu kayıt süper net kasetten çekme...Şahane bir okuyuş belki melli kez dinlemişimdir baştan sona Abdussamedin en çok sevdiğim okuyuşlarındandır... Alp_forum kardeşime teşekkürler....İzmire selamlar... LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#28 | |||||||||
|
Kardeş
Üye No: 7197
Tesekkür: 0 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 24 [ ]Aktiflik: 59 / 596 Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
[quote="surkentli"]1.) Abdussamed üstadı hiç böyle bir okuyuş yaparken dinlememiştim....kısa bir ayet....çok hüzünlü ve çok güzel bitirmiş...bu hangi makam bilenler yazarsa iyi olur..
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) surkentli kardes oncelikle bu guzel kaydindan dolayi allah razi olsun diyorum seyh abdussamed normalde beyati makaminda okumus ama ilk giriste acem makamina kasmis (velivalideyye kisminda)arablarin beyatisuhri namesi var daha sonra karar beyati suan seyh absussamedin memleketindeyim soylemek istedigin birsey varmi selam ve dua ile Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#29 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Muhterem kardesim KAHIRE... sayet Abdussamedci arkadaslari sevindirmek ister isen elinde 400 adet kaseti ile en sevdali kolleksiyoncusu olan haci Usame Sadik amcayi buluver.. Kendinden kaset isteyen kimseyi kirmaz imis. 400 adet bos kaset tedarik ederek kendisine emanet et. her hafta ugrayarak cektiklerini alirsin kendisinden... hem keyfiyet hem de kemmiyet olarak en onemli kolleksiyon onda.. Allaha emanet olun
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Erkek Üye
|
Merzer kardeşimin özel isteği ile tekrar ahzab port said
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Kardeş
|
SORU: s.a üstadım öncelikle yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı size büyük hayranlık duymaktayım allah sizden razı olsun ben mustafa ismaili az az dinlesemde sizin şewkiniz beni mustafa ismail dinlemeye çekiyor allah razı olsun. Ve diyorumki keşke sizn gibi hamiyet perwer bir kaç abimizde abdulbasıt bölümünde olsaydıda şeyhin yeni kayıtlarına ulaşabilsek.Acaba dewamlı elinize gelen arşiwlerden hiç abdulbasıt çıkmıyormu siz bildiğim kadaryla mustafa ismail ziyadesiyle dinliyorsunuz şayet arşiwlerden de biz abdul basıt hayranlarına da birkaç birşey yokmu şayet olursa ziyadesiyle bizi surura ilhak edersiniz saygı ve muhabbetlerimle muhıbbulkuran...
ensar abimizden el cewab: SLM ALKM Muhterem kardesim... Bu hayata mana veren Hz. kur'na ve Islam dinine hizmet etmektir. Bu noktada Cenabi Allah cuzi de olsa vazife vermis ise seref saymak ve sukretmek lazimdir. Fakat suna dikkat etmek lazim.. her nasil ilmi ile amel etmeyen alim sirtinda yuk tasiyan himara benzetilir... bu ilmin ona bir faydasi olmadigi gibi vebali vardir.. Kur'an tilaveti kolleksiyonculugunda da ayni sey gecerlidir. evvela bu kolleksiyonun umuma mal edilmesi icin azami gayret sarf edilmelidir..ikinci olarak ise dinlenilen ayetlerden maksimum fayda saglanilmaya calisilmali, ayetlerin manalari ogrenilmeli ve Kur'an bir musiki gibi degilde Allahtan gelen bir mesaj ciddiyetinde, bir ibadet husuunda dinlenilmelidir. Okuyana degil de okunana konsantre olunmalidir. Okuyucudaki ihlas ve kabiliyet zaten bir cezbiyet unsurudur.. Fakat aslolan okuyucudaki ve dinleyicideki ihlastir. O yoksa hicbirsey yoktur.. ancak vebal vardir... Sualinizin cevabina gelince... Mustafa Ismail ile ilgili olan calismamiz hemen hemen nihayetine ulasiyor. (kayit icin 2-3 hafta lik zaman kaldi.. fakat arsivleme 5 hafta daha surer sanirim.. yani 2 ay icinde bitmis olur Allahualem) Bunun akabinde Muhammed Rifat ve Kamil yusuf ile ilgili calisma sirada ki sadece 1-2 haftada tamamlanir insallah. Cunku kayit ve editing islemleri hemen hemen bitti.. sadece arsivleme ve kayit mukayesesi kaldi. Bunlarin akabinde biraz ugrastiracak olan Abdussamed calismasi olacak insallah. (Abdussamedi son on yildir hemen hemen hic dinlemesem de beni Kur'ana isindiran kari olmasi hasebi ile muhabbetim cok fazladir. Biliyorum ki sevenleri coktur). Internette Abdussamed ile ilgili hemen hemen hicbirseyi takip etmiyorum son bir yildir. Bu noktada M.Siddik, Eyup ve Surkentli kardeslere guvenim tam. Ben elimde olanlari yayinladiktan sonra oncelikle bu arkadaslardan, sonra butun kuransever arkadaslardan benim elimde olmayip kendilerinde olan kayitlari ftp yolu ile bana ulastirmalari olacaktir. Sonra hepsini birlikte yayinlariz insallah. En buyuk Abdussamed kolleksiyoncusu olan Haci Usame Sadik amcaya bir yolla ulastik. Yaklasik 100 kadar kaset aldik. Fakat araci arkadasa kimseye verilmemesi icin yemin ettirmis. Su an icin o kayitlari paylasamayacagim. Fakat ayni kayitlar bir sekilde baska kaynaklardan elimize gecer ise bunlari da paylasmakta bir sakinca kalmayacak. Cunku bunlarin ses kaliteleri internette dolasanlardan genel itibari ile cok daha iyi.. Ayni sahsa baska bir arkadas araciligi ile yaklasmaktayiz su sirada. Herkesle paylasmaya izin alarak elinde ne varsa almak niyetimiz.. Allah kerim diyebilirim ki su anda 200 civari paylasima acik Abdussamed kaseti var elimde.. Fakat ne kadari mukerrerdir su an icin bilemiyorum. Sizin bana yolladiginiz mesaji ve bu cevabi forumda yayinlar iseniz baskalari da faydalanabilir insallah. Muhabbetlerimle ensar benden el cewab: bu yazmış olduğunuz parağraflara tamamen kartılmaktayım.Diğer abilerimizdende allah razı olsun benim merakımı celb eden hadise koleksiyonculardan bazen hiç abdulbasıtın da olup olmaması idi inşallah yazdıklarınızı umuma faydalı olması cihetiyle yayınlayacağım saygılarımla muhıbbulkuran
Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:06 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Bir suizani bertaraf etmek icin... Bahsekonu Usame Sadik amcanin cok comert ve kibar bir insan oldugunu birbirinden bagimsiz birkac kaynaktan duydum.. Kendisine bos kaset veren kimseyi kirmaz, bilabedel kaset cekermis. Fakat bazi insanlar aldiklari kastleri ticari maksatlar ile kullandiklarindan oturu buna mahal vermemek icin kendisinden kaset alanlari bu noktada siki siki tembihliyormus.. Baskalarina pek vermemesini ve sadece guvenilir kisilere vermesini istiyormus.. Fakat o kadar cok insana kaset vermis ki artik elindekilerin hemen hemen hepsi internette dolasir olmus. Tabi kopyanin kopyasinin kopyasi... olduklari icin ses kaliteleri biraz bozuk.. Muhim olan butun mevcut kayitlari olabildigince iyi ses kalitesinde muhafaza edebilmek...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#33 | |||||||||
|
Guest
Üye No:
Seviye: -INF [ ]Aktiflik: NAN / -INF |
ENSAR ABININ DIKKATINE SEYH ABDULBASIT VE SEYH MUSTAFA
![]() seyh abdulbasıtın ud caldıgını duymadık belkı bu resımde sırf poz vermek adına bunu cekınmıs olabılır dıye dusunuyorum ![]() ![]() ![]()
|
|||||||||
|
|
|
#34 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Allah razi olsun kardesim..cok guzel resimler.. Bence de abdussamed ud calmiyordu. Sadece poz icin olmali.. Resimde oyle bir hava var sanki... Lutfen bu resim ve tilavet arsivinizi duzenli tutmaya devam edin.. ileride cok isimize yarayacak Allaha emanet olun ensar
|
|
|
|
|
#35 |
|
Erkek Üye
|
Hucurat Qaf pakistan 1984
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hucurat Tarık Pakistan 1984 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Zümer Pakistan 1984 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İsra suresi 3 dk. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hicr İnfitar tarik [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Tahrim Tekvir [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:10 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#36 | |||||||||
|
Üye No: 7597
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 1 [ ]Aktiflik: 0 / 15 Tesekkür: 0
![]() |
ALLAH razı olsun!!
elhakka kardeşim!!! çok güzel bir slayt hazırlamışsın..ellerine sağlık..ALLAH razı olsun... bende acizane bir kaç slayt hazırladım fakat bunu media playere çeviremedim..bunun ilmini bizede öğretirsen memnun olurum..bende acizane az da olsa emeğimi burda siz kardeşlerimle paylaşmak isterim.. tşk ederim..
HAFIZUL KURAN OLANLARA SELAM OLSUN.. Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:10 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#37 | |||||||||
|
Üye No: 7483
Tesekkür: 1 1 Mesajina 3 Tesekkür Aldi Seviye: 8 [ ]Aktiflik: 0 / 197 Tesekkür: 1
1 Mesajina 3 Tesekkür Aldi
![]() |
Sevgili yvzhfz kardeşim!!!
nacizane şeyh için yaptığım foto slaytı beğenmen beni çok mutlu etti güzel olan bu foto slayt değil bu fotolara o güzelliği veren şeyh ABDUSSAMED'dir. yeni bir kısa klip ekliyorum şeyh için ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN... LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:10 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#38 |
|
Erkek Üye
|
Surkentli Kardeşimin isteği üzerine Muhtelif Tilawetler
İbrahim Tekvir Güney Afrika [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Enfal İnfitar M.aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hicr Qisar Güney Afrika [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Haşr Qisar M.aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İbrahim Qisar Suudiarabia 1951 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İbrahim Qisar yer bilgisi yok [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Muhammed Feth Stüdyo [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bir kardeşimizin İsteği Üzere....... Enbiya&Ala Şeyhin Afrika okuyuşlarını andırıyor Yer ve Zaman hakkında bilgisi olan varsa lütfen bildirsin [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:11 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#39 | |||||||||
|
Üye No: 7597
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 1 [ ]Aktiflik: 0 / 15 Tesekkür: 0
![]() |
ALLAH razı olsun eyüp abim!!
|
|
|
|
#40 | |||||||||
|
Üye No: 2028
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 8 [ ]Aktiflik: 0 / 189 Tesekkür: 0
![]() |
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Sıddık ve Eyüp Ağabeyimiz Mücevvid ağabeyimize ulaşamıyorum bu link türkçesi nedir Ayrıca تسجيلات الاستديو Burada ne yazıyır TİLAVETİ İSTANBUL olarabilirmı Abdussamed hiç Türkiyeye gelmemişmiş gelmişsse kayıtları yok mu Allah cc aşkına
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|