| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#281 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Allah razı olsun kardes daha once kuran recıtersde bu kayıt 9 dk olarak verılmıstı sımıd sen hepsını vermıssın Allah razı olsun..... Şeyhın 95 resmı buyrun [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Şeyhten Mukemmel bır kehf suresı kesınlıkle dınleyın mukemmel Kehf Mescıdı Huseyın [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Jerusalem tarafından (20.02.08 Saat 12:48 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#282 |
|
Guest
|
taziye-1999-mansure
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#283 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Sipahi hocama hediyem olsun.
Üstad Naina'dan İran televizyonundan yakaladığım Müminun suresi: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#284 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#285 |
|
Guest
|
Bu İran Quran tv sini bilgisayardan izleyebiliyoruz ama bunu nasıl kaydedeceğiz? Tv kartı olmadan bir yolu var mı? Geçen düşündüm, Camtasia Studio programı ile tam ekran yapıp kayıt yaptıktan sonra video olarak kaydedip sonra kesebilirim ama çok zahmetli geliyor bana, başka bir yolunu bilen var mı?
|
|
|
|
#286 | |
|
Erkek Üye
|
Şeyhın İran Meclısınden yenı vıdeosu
Mu'mınun Nasr İran Meclisi Part 1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Part 2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Part 3 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İnşaallah 3 unu bırlestırıp eklıyecegım.... Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Sipahi tarafından (09.03.08 Saat 07:10 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#287 |
|
Selamun Aleyküm abilerim Üstad Naina'nın nebe suresi bende var fakat yarım bu surenin tamammı elinde olan abilerimiz paylaşırsa seviniriz inş.
|
|
|
|
|
#288 |
|
Erkek Üye
|
|
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
#290 |
|
Guest
|
ehl-i ilim sitesinden:eski mısırın kale mahallesinde seyyid ahmed rufai mescidinde bir cuma okuyuşu
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] saf suresi-2006 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.02.08 Saat 12:38 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#291 |
|
S.a.. üstadın okuduğu furkan,isra,kehf,ahzap, fecr ve kısa sureleri buyrun.....
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Eminim daha önce üstadın hatim seti verilmiştir belki ama ben yinede vereyim dedim buyrun [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] isra_qısaar [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ahzap [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] alhasr [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ibrahim [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] A'la-Fecr [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.02.08 Saat 12:39 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#292 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
bakara dan oruc ayetlerı ve duha (daha once verilmedi heralde)
|
|
|
|
#293 |
|
Erkek Üye
|
Feth (27-29) Beyyine (1-8) İran
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Feth (27-29) Duha İnşirah Fatiha Mescıdı Huseyın [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#294 |
|
Guest
|
19-2-2008-seyyide zeyneb:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] g. afrika-fecr-kısar [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (19.02.08 Saat 01:54 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#295 |
|
Erkek Üye
|
Yusuf (1-22) İran (HARİKA)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Yusuf (3-15) Ürdün [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Yusuf (16-22) Ürdün [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Necm Kamer Rahman Manısa Salihli Cumhuriyet Camii 2005 (50 dk) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ve Arkasından Okudugu mukemmel Ezan... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Naml Misir (vıdeo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Neml İskenderiye Abbasiye Camii (vıdeo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Jerusalem tarafından (05.03.08 Saat 05:42 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#296 |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Abilerim, elime şeyhin 20 civarı videosu geçti. Hangi sureleri, hangi ayetleri okuduğunu tesbit ettim. Akşam eve gittiğimde onların listesini yapayım yarın da buraya yazarım. Sizlerde olmayan olursa hacimleri biraz küçültüp -çünkü avi formatındalar- eklerim inşaallah. Sipahi kardeşim özellikle sana güveniyorum karşılaştırma hususunda.
|
|
|
#297 |
|
Guest
|
Fecr
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hucurat-Kaf [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#298 | ||
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Abım sen yap lısteyı karsılastırma ısını ben yaparım ınsaallah ![]() ![]() Alıntı:
Arkadaslar ben bunu 6 saatten fazla bı surede ındırdım kahıre yanı enes abıyede ole olmus ama kendım upload ettım daha hızlı ınıyor ısteyenler ıcın buyrun....
Feth (27-29) Kısar Halife Ömer İbnul Hattab camii 07.03.08 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Jerusalem tarafından (04.08.08 Saat 03:43 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Şeyh Naina ile yapılan röportaj, Arapça yazı olarak, tercüme edilebilir... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (23.02.08 Saat 02:14 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#300 |
|
Guest
|
25-2-2008-yusuf
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
![]() |