| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#361 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ahmed Hocam kasas daha once verılenın aynısı ama sems ıcın tesekkur ederım.... Lıstede olmayan yenı bır hac suresı buyrun... Hacc (1-5) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Jerusalem tarafından (04.08.08 Saat 03:08 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#362 |
|
Guest
|
meryem-fevkal vasf
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#363 | |
|
Erkek Üye
|
Şeyh Ahmed Naina Hatim Seti
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Şeyhın fırasettekı hatımını ındırıp 5 part halınde verıyorum buyrun ınsaallah.... Şeyh Ahmed Naina Hatim.part1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Şeyh Ahmed Naina Hatim.part2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Şeyh Ahmed Naina Hatim.part3 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Şeyh Ahmed Naina Hatim.part4 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Şeyh Ahmed Naina Hatim.part5 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Toplam 250 mb lık) Alıntı:
Bunu ındırıp karsılastırdımda abım bu kayıt bızim lıstedekı goruntulu meryemle aynı.... Meryem (16-36) A'la (1-19) Fatiha Bakara (1-5) Pakistan 2005 VİDEO [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Meryem (16-36) A'la (1-19) Fatiha Bakara (1-5) Pakistan 2005 SES [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Enes Abımden buyrun.... 2 yenı resım..... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Yıne Enes Abımden... Cuma Cıkısı Mescıdı Huseyın 02.02.07 Su adama bı bakın yaf sosıs gıbı adam hay maşaallah .....![]() Lısteye 4 kayıt daha eklıyorum buyrun.... Naziat (26-41) Studyo [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kamer-1 (49-55) Studyo [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kamer-2 (49-55) Genclik [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kamer-3 (49-55) Studyo [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kamerlerın 3 ude farklı fakat kayıtlar kesılmıss.....
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Jerusalem tarafından (04.08.08 Saat 03:09 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#364 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#365 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#366 |
|
Daha önce verildimi bilmiyorum ama şeyh'ten tahrim sureleri...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ????? ([Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...])
Konu Salihh tarafından (08.04.08 Saat 03:44 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#367 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Tahrim (1-12) Hakka (1-4) İran [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#368 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
gerçekten nadir bir tahrim nainadan belki en muhteşem tahrim okuyuşlarındandır allah razı olsun
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (08.04.08 Saat 07:24 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Zuhruf (68-89) Duhan (1-12) Duha Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#370 |
|
Guest
|
abi bu ses kaydının tamamı veya görüntülüsü elinde olan varmı?
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#371 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Kardesım o kayıt bızım lıstede su sekılde var.. Ahzab (38-48) Feth (27-29) Kısar Bostancı [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#372 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#373 |
|
Erkek Üye
|
Ebuturab abımın verdıgı tahtım
Tahrim (1-12) İskenderiyye [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ve Mecnunurıfat Hocamın verdıgı cın Cin (18-28) Müzzemmil (1-12) Duha İnşirah [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bu kayıtlar lıstede yoktu ekledım..Allah razı olsun Abılerım....
|
|
|
|
|
|
#374 |
|
Tesekkür: 1
1 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Bi aralar Urfa da okunmuş bi duha suresi elimize geçmişti.. O kayıdın tamamı da verilecekti. Unutuldu sanırım. Elinde olan varsa paylaşabilirse çok duacı olacağım
|
|
|
#375 | |
|
Alıntı:
Kim demiş gavur izmir diye.. Türkiyenin hiçbir yerinde böyle cemaat görülmedi.. naina ile beraber coşmuşlar..hele duhadan sonra ağlıyor birileri...allah allah [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Jerusalem tarafından (04.08.08 Saat 03:07 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
![]() İsteyennler ıcın kaydın tamamını upload ettım buyrun... İsra (1-14) Kısar Fatiha izmir [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#377 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
|
|
|
|
#378 |
|
Erkek Üye
|
Bu resmın Kaydı Buyrun....
(Tv den telle kayıt yapmıstım zamanında...Sesi idare eder Kaydın aslı elınde olan verırse cok sevınırım) Nur (35-35) Alak Almanya Hagen 28.04.07 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#379 |
|
Guest
|
daha önce verilmiş. bu kaydı makta yapacaktım ama bi türlü neresini yapacagıma karar veremedim.o yuzden hepsini veriyorum. naina nın en sevdiğim okuyuşu. sanırım bunu bi cenazede okumuş.enbiya suresinden.dinlemeyenlere tavsiye ederim.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Eski Said tarafından (19.04.08 Saat 08:04 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#380 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Yenı sandımm Enbıya (92-112) Hacc (1-4) Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Fakat kardesım cenaze okuyusumudur bılemem ole bısey yazmıyodu bendekı kayıtta...
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ahmed, kayıtları1945, naina |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|