| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#21 |
|
Guest
|
Lokman Suresi-İran:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Naina ve ala ekber lütfi bor: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Sipahi tarafından (28.07.08 Saat 10:39 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#22 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 0
2 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
s.a.kardesler.guzelbir haber.dr.ahmed nuayna bugece saat 20_00 de cemberli tas fkm salonunda kuran tilavetinde bulunucak ilgililere duyrulur butun asiklar davetlidir.....yarin ise cuma namazinida once sultan ahmet camiinde kuran tilavetinde bulunucaktir.cuma aksam tekrar fkm de okuyacaktir.hafiz riza gunay
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Istanbulda olmayi hic bu kadar istememistim... Insallah kaliteli video kayitlari alir arkadaslar ve bizde gurbette sebepleniriz.. Istanbulda oturup gitmemek olmaz ... |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Bu saatte duymasaydım emin olun mutlaka giderdim...
Ama yarın hem gündüz hem akşam inşaallah... Kamerayı da götürmeyi planlıyorum...
|
|
|
#25 |
|
Erkek Üye
2 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
abiler muftu sultan ahmet camii icin izin vermemis cumada okiyamicak seyh ama aksam fkm de okicak insallah buyrun
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Tesekkür: 1
1 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
FKM deki kaydı inşallah birkaç gün içinde ekleyeceğim
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Tesekkür: 136
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Hiç bitmesini istemediğim bir gece daha bitti
Üstad yine bambaşka alemleri gezdirdi. Birebir dinlemenin insibağı farklı oluyor. Özellikle "Kıyame" suresine dikkat etmenizi isteyeceğim. İki gündür ısrarla O sureyi okuyor. Belli ki bu sıralar o surenin tesirini daha fazla hissetmiş. Buyrun Cennetin Sesi İstanbul'da 2: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Eminefe kardeş inşallah sendeki kayıt daha iyidir. Benim kaydettiğimin ses kalitesi pek iyi sayılmaz. Bir de kıraat bittikten sonra teşekkür mahiyetinde küçük bir konuşma yaptılar. Onu ben kaydedemedim.
|
|
|
#28 |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Ben de kaydettim hem de 2 makinayla lakin istediğim yine olmadı. Neden derseniz:
Mp3 çaların kaydı hakikaten kötü.Yüksek perdelere çıktığı yerlerde boğulmuş ses. Fotoğraf makinesinin ses kaydı hakikaten iyi ama onunla 25 dakika civarındaki kısmını kaydedebildim. Gündüzden 1 GB lık SD kartın içini boşalttım yer olsun diye. Niyetimde video çekmek vardı. Gelin görün ki makinanın içine koymayı unutmuşum. Anca ses kaydı yapabildim o da 20 MB'lık kendi hafızasına sığacak kadar... Demek ki hayır da olsa hırsla istememek lazımmış... Yarın inşaallah ikisini de ekleyeceğim. Önceki mesajda anlattığım sebebden dolayı 27 dakikalık kayıt yapabildiğim dosya...(İsrayı okuduğu yerin sonundan başlıyor, Fatihanın başına kadar) LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Diğerini de ekleyeceğim inşaallah.
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 02:38 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
sağolasın kardeş allah razı olsun!!
ya ben ahmet naina ya aşığım arkadaş ama bi onu görsem onunla sohbet etsem ona dokunsam bişi istemiyorum ya.......... :'( arkadaşlar ahmet naina 'nın gençliğinde okuduğu yasin suresi lazım yardımcı olursanız sevinirim++bende ahmet naina'nın mp3leri var bunları bi yerde ne duydum ne rast geldiim bunları nasıl yayınlayabilirmi internet üzerinden bana yardımcı olursanız sevinirim..... Muhammed Salih
Muhammed Salih ÖZKAN Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 02:38 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Muhammed abi buyur Yasin suresi
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Elindeki duyulmamış görülmemiş kayıtları için ilk önce [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] adresine girin [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] yazan yere tıklayın. Mail adresinizi ve daha sonra kullanmak için parolanızı tanımlayın. sign up tuşuna basınca size bir mail gelir. Yanlış hatırlamıyorsam oradaki linki tıklayınca hesabınız aktif oluyor. Sonra tekrar [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] adresine gelip mail adresiniz ve parolanızla giriş yapın. Alt tarafta upload kısmından dosyalarınızı internete atabilirsiniz. Tıkandığınız yerde ben yardımcı olmaya çalışırım. Üstad kıraat bittikten sonra "hissiyatın karşılığının illaki tezahürat olmadığını" gösterircesine kısa ve hoş bir konuşma yapmıştı. Bu anı cep telefonuyla kaydeden bir arkadaşımdan bu gün teşekkür konuşmasına ulaştım. Göz Nurumuz: "İnşallah gelecekte böyle programlarda tekrar birlikte olmayı arzu ediyorum" diyerek ayrılıkla üzülen gönlümüze su serpmişti. Buyrun: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Hakk'ın hatırı âlidir. Hiç bir hatıra feda edilmemelidir! [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 02:39 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#31 |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
cezakallahu khayran
|
|
|
#32 |
|
Daha önce vermiştik ama link öldüğü için yeniliyorum.
Dinlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#33 |
|
![]() bu resim de kahireden (enes)
Konu surkentli tarafından (05.03.07 Saat 07:32 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
selamun aleykum arkadaşlar
Şeyh Ahmet Naina dan bir kıraat ve makam analizi buyrun. LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) bu kıraati şeyhin mücevved hatminden kesdim. saba,nihavend,rast üçlemesinin nasıl kullanıldığını görebileceksiniz.dosya dosya böldüm. ses kalitesi süper. şeyhin mücevved hatmi kuran ve makam çalışanlar için bulunmaz nimet. tabi sadece dinlemek isteyenler için de. bu aşrı seçmemin sebebi konusu. nihayet neml 69 da buyruluyor ki أَإِلَهٌ مَّعَ اللَّهِ قُلْ هَاتُوا بُرْهَانَكُمْ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ Allah (c.c) ile beraber başka bir ilah öyle mi. deki doğru sözlü iseniz getirin öyleyse kesin delillerinizi.
Müminler ancak kardeştir.- إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 02:42 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
s.a abiler naina üstad mustafa ismail den ders almışmı acaba okuyuşu çok benziyorda merak ettim.saygılarla
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#37 |
|
Ahmet Naina nın Mustafa İsmail den bizatihi ders aldğı biraz şüpheli.
Hep onun öğrencisi diye bilinir. Ama bunun böyle olmadığına dair rivayetlerde var. Aslını öğrenmek lazım.
|
|
|
#38 |
|
ben arapça bir videosunu izledim naina ustadın... Mustafa ismailin önünde oturup dinlediğini ve okuduğunu anladım... mısırda zaten ders almak dinlemek ve dinletmek le oluyor... fakat en doğrusunu allah bilir.. naina üstad kendisi ben mustafa ismailin talebesiyim diyor...
|
|
|
|
|
#39 |
|
Aşık-ı Rifat ağabey videolar bölümünde linkini vermiş.
Gözden kaçmasın diye müsaadenizle buraya linkini yapıştırıyorum. Mısır televizyonu 2-2-2007-Kehf [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#40 |
|
Guest
|
abilerim var mısıra gidip ahmed nainadan ders alan onlar diyor abi ders aldığını yapma gözünü sevim
|
|
![]() |
| Tags |
| ahmed, kayıtları1945, naina |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|