| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#421 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Sipahi hocam bu günlerde dinlemek için Ahmed Naina'dan hangi kaydı tavsiye edersin?
|
|
|
#422 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
![]() 1 tane deılde bı kactane onersem ![]() Nur (35-45) Naksıbendı Tazıye 1993 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Şuara (10-51) İran [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Tevbe (38-40) Hasr (21-24) Kısar Şadırvan Camii İzmir [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Meryem (16-36) A'la (1-19) Fatiha Bakara (1-5) Pakistan 2005 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Tahrim (1-12) İskenderiyye [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bıraz fazlamı oldu ya.... ![]() Cuma ezanı السلام بابو زعبل عام mescıdı 2006 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Jerusalem tarafından (04.08.08 Saat 02:59 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#423 |
|
Dr.Ahmet Naina'nın Gaziantepte okuduğu Hucurat ve Kaf Suresi Buyrun İnş.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
#424 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Allah razı olsun salih abi
|
|
|
|
#425 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
diğer okuduğu hucurat kaflarla göre normal bir okuyuş sergilemiş cemaat nainayı geçmiş maşaallah gerçi ustalığı yeter kahirdeyken her cuma hüsyin mescidnde okuyordu bazen sade bir okuyuş yapıyordu bazende başka bir naina oluyordu acaba bu hafta nasıl okuyacak diye heyacanla meraklanıyordum
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (14.05.08 Saat 12:03 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#426 |
|
Guest
|
abi saat 21:30 da naina tv5 de çıktı.bunu kaydeden oldumu acaba. ben sesini kaydettim ama bu proğram daha onceden yayınlanmış zannerdersem.zaten hepsi değil nainanın 5-6 dakikalık bi bölümünü vermişler.kayıt elinde bulunan yada temin edebilecek olan varmı acaba? ben kendi ses kaydını paylaşayım buyrun.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Eski Said tarafından (14.05.08 Saat 10:13 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#427 |
|
Kardeş
[QUOTE=murtaza;224657]abi saat 21:30 da naina tv5 de çıktı.bunu kaydeden oldumu acaba. ben sesini kaydettim ama bu proğram daha onceden yayınlanmış zannerdersem.zaten hepsi değil nainanın 5-6 dakikalık bi bölümünü vermişler.kayıt elinde bulunan yada temin edebilecek olan varmı acaba? ben kendi ses kaydını paylaşayım buyrun.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] çok güzel ve nadir program olduğu belli inşaallah videosuda ortaya çıkar nainada uzun zamandır türkiye gelmiyor
|
|
|
#428 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Evet çok özledik. 2 senedir mihrabistanbul yarışmasına geliyordu. Bu sene yapılmayacak mı acaba?
|
|
|
#429 | |
|
Kardeş
Alıntı:
aslında imkan olacak en az bir ay ahmet nainayı türkiyeyi gezdireceksin bu almanyadaki program gibi programalr düzenliyeceksin çok verimli bir kuran ziyefeti olur nainadan sonra yasir şarkavi ve rıza günay gibi hafızlarımız bu kervanı sürdürecek
|
|
|
|
#430 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#432 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SİPAHİ ABİMİZDEN ALINTIDIR..
|
|
|
|
|
#433 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#434 |
|
Ahmet Naina'nın geçen sene Şanlıurfa da okuduğu tilaveti buyrun inş.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Dr.Ahmet Naina'nın Hucurat ve Kaf suresının hemen ardından okuduğu Beled,Duha,İnşirah,Fatiha Suresii [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Jerusalem tarafından (04.08.08 Saat 02:57 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
| Salihh Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Kebudî (08.03.11) |
|
|
#435 | |
|
Tesekkür: 1
1 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
#436 |
|
Erkek Üye
|
Kardeşler ben ümitvar Mehmet hocanın rumuzu ile girip Ahmed Nuayna'nın Urfa'da vermiş olduğu Kuran Ziyafetinin tamamını inşaallah ekliyorum. Mehmet Hoca bana kasetleri 1 ay önce 3. Büyük Buluşma'da vermişti. Bu kadar geciktirdiğim için hepiniz hakkınızı helal edin. Mehmet hocam sizde hakkınızı helal ediniz. Buyurun arkadaşlar Ahmed Nuayna'nın Urfa Kuran Ziyafeti.
Okuma öncesi : [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Okuyuş: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bir bölüm daha var ama rapidshare sitesinin serverinden kaynaklanan bir sorun sebebiyle o son bölümü yükleyemedim. İnşaallah yarın sabah onu da yükliyeceğim. Bir de okuyuş sonrası küçük bir sohbet var Şeyh Ahmed Nuayna ile onuda ekliyeceğim inşaallah. Konu mehmetkılıç tarafından (20.05.08 Saat 06:25 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme |
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Tesekkür: 1
1 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
#438 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#439 |
|
Erkek Üye
|
3. bölüm değerli kardeşler
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Üstad Nuayna ile yapılan sohbet [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mehmetkılıç tarafından (22.05.08 Saat 12:03 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik link |
|
|
|
|
|
#440 |
|
Tesekkür: 2
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Kardeşler sesi netleştirmek malesef mümkün değil. Kameranın kaydı bu şekilde olmuş. Kasetleri cd ye çeken arkadaşa ben konuyu anlattım. o da bana aynı cihaz ile yaptığı başka bi kaydı getirdi. gösterdi onda hiç bir sorun yoktu. Aynı cihaz ile aynı ayarları kullanarak yaptığını söyledi. bu kayıtlarda kamera sesi bozuk olarak algılamış.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ahmed, kayıtları1945, naina |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|