| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#441 | |
|
Tesekkür: 1
1 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Teşekkür Ederim.. Sağlık olsun napalım artık
Alıntı:
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır. Konu Jerusalem tarafından (04.08.08 Saat 02:56 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#442 |
|
Erkek Üye
|
selam kardeşlerim.hakkınızı helal edin.ümitvar kardeşimin bir suçu yok çünkü çekim bu şekildeydi..çekimi ben yapmıştım doğrusu..çünkü çok kalabalık ve sesin en çok çıktığı yani tabiri caizse naina fanatiklerinin bulunduğu protokol bölümündeydik..o yüzden çok ses vardı yoksa ben gereken hassasiyeti göstermeye çalışıyordum ama kısmet bu kadaramış kurbanlar..aman bana kızmayın ne olursunuz..makasadım bu güzel nanina muhabbetini sizlerle paylaşmakatı..yine de yetinmeye çalışın ne yapalım..fi emenilleh.
|
|
|
|
|
|
#443 |
|
Tesekkür: 2
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#444 | |
|
Tesekkür: 1
1 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#445 |
|
Eminefe kardeşim cd'yi getiren kardeşim bana birisinin vasıtasıyla getirmiş eğer bulabilirsem amenna ve saddekna ama bi abimiz daha var onunla irtibata geçebilirsem olur inş. en yakın zamanda.... S.a....
|
|
|
|
|
#446 |
|
Guest
|
Iran muhtesem Rahman suresinin mukemmel tilaveti:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] en ust solda "Request Ticket" 'a basinca "Download" yazisi cikiyor, ona da tikyainca indirebiliyorsunuz. |
|
|
|
#447 | |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] okuyuşun videosu bu. |
|
|
|
|
|
|
#448 |
|
Doktor Ahmet Naina'nın Güney Afrikada Okumuş Olduğu Tekvir Suresi.. Çoşturuyo Maşaallah.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
#449 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#450 |
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kısa Sureler ( Duha İnşirah Tin Alak Kadr Beyyine)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Beled Suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Enam Suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Fecr Suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Haşr
|
|
|
|
|
#451 |
|
Tesekkür: 3
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Allah razi olsun Salihh kardes .. cok güzel dosyalar gercekten .. slm
|
|
|
|
|
|
#452 |
|
|
|
|
|
|
#453 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Şu kayıt zannedersem daha önce yoktu:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Sipahi nerelerde yahu. Sırra kadem bastı mübarek. O hemen olup olmadığını söylerdi. Zaten Mecnunurifat abi de yok. Forumda bu günlerde iyice bir durgunluk var.
|
|
|
#454 | |||||||
|
Erkek Üye
|
Selamun Aleykum...
Uzun zamandır gıremıyordum maşaallah bussuru kayıtlar gelmıs... Rabbım hepınızden razı olsun ınsaallah.... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
dosya bozuk dıyor nedendır acaba Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|||||||
|
|
|
|
|
#455 |
|
Sipahi kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin o kayıtlara baktım Windows Media Player'de (WMP)de oynatmıyor nedeni ise Kodeks yüklü olmamasından kaynaklanıyo Winamp'da denedim ondada açmadı kardeşim GOM PLAYER adlı program var hertürlü video formatlarını oynatıyo rahatlıkla istersen bundada dene ben bunda denedim sorunsuz çalışıyo s.a..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Türkçe Dil Paketi)
|
|
|
|
|
#456 | |||
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
ya kardesım ben bu gom playerı yukledım yıne acmadı ya problem bendemı he ![]() Alıntı:
Buyrun Insaallah ![]() Duha Filederpia 2008 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Listemızde.... Kehf (32-42) Misir [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] vardı...cok kalıtesızdı.... Elıme aynı kaydın kalıtelısı ve sonunda ezan olanı gectı buyrun ıns..... Kehf (32-42) Ezan Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Salıh kardesım Allah razı olsun hemen lısteye ekledım bu guzel kayıtları cok tesekkurler... Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Enam (1-32) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Fecr (1-30) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hasr (1-24) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Beled (1-20) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Duha İnşirah Tin Alak Kadr Beyyine [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Şeyhten yenı kayıtlar geldı buyrun ınsaallah... Enfal (1-74) Studyo [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (şeyhın elımızde bıtane hatım setı var oda genclık kaydı bu enfal suresı baska bı hatım setınden acaba bu hatım setını bulabılmemız mumkunmu burdakı okuyusu gayet gusel dıger hatım setındekını gencken okumus bu daha gusel acaba bulabılırmıyız) Fatiha Studyo [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rum (17-27) Kureyş İran [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Mu'min (1-20) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kehf (30-46) İran [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İnsan (5-31) Duha İnşirah İran [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Jerusalem tarafından (04.08.08 Saat 02:54 PM ) değiştirilmiştir. |
|||
|
|
|
|
|
#457 | |
|
Alıntı:
Canım kardeşim bu günlerde virüsler son derece interneti talan etmiş durumda..işletim sisteminde bir sorun söz konusu olabilir tam sürüm antivirüs programı ile tarat baktın olmuyo msnden bana ulaş sistem geri yükleme yapalım sorun düzelicektir inş..
|
|
|
|
|
#458 |
|
Guest
|
S.a ahiler, hucurat qaf kaydı linki ölmüş yeniden koyabilir misiniz? Acelen
Allah razı ola |
|
|
|
#459 |
|
Buyur Kardeşim bu link işine yarıyacaktır muhakkak hangisini indirmek istersen onu indir..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İntifar Suresi (1-19) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Jerusalem tarafından (04.08.08 Saat 02:55 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#460 |
|
Guest
|
Dün (13.07.2008) Şeyh Naina'nın annesinin vefatı dolayısıyla taziye düzenlenmiş...Bu ses kaydı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Katılanlar: 1-Mahmud Muhammed Haşşat 2-Ahmed Muhammed Hadr 3-Mahmud Su'dani 4-Ahmed Hüseyin Ebu Ferec 5-Hilmi Cemal 6-Ferecallah Şazeli 7-Velid Abdullatif 8-Ahmed Buhayri Açılıştan Fotograflar: ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Jerusalem tarafından (15.07.08 Saat 11:06 AM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
| Tags |
| ahmed, kayıtları1945, naina |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|