![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#41 | |||||||||
|
Üye No: 12164
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 1 [ ]Aktiflik: 0 / 0 Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
kardeşler ahmet naninadan allah razı olsun hamo yusuf
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#42 | |||||||||
|
Üye No: 12360
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 1 [ ]Aktiflik: 0 / 0 Tesekkür: 0
![]() |
DR.AHMEDİN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLARINI YAKINDA BURADA SİZ DEĞERLİ KARDEŞLERİME ULAŞTIRACAĞIM..HARAMEYN
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#43 | |||||||||
|
Üye No: 12889
Tesekkür: 0 19 Mesajina 37 Tesekkür Aldi Seviye: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 69 / 697 Tesekkür: 0
19 Mesajina 37 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 4
![]() |
arkadaslar ahmet naina diyor ki gecen asrin en buyugu m.rifat idi ve bu asirda bayragi m.ismail teslim almistir...
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#44 | ||||||||||
|
Üye No: 9833
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 5 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 104 Tesekkür: 0
![]() |
Alıntı:
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#45 | |||||||||
|
Üye No: 12889
Tesekkür: 0 19 Mesajina 37 Tesekkür Aldi Seviye: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 69 / 697 Tesekkür: 0
19 Mesajina 37 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 4
![]() |
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#46 | ||||||||||
|
Üye No: 1698
Tesekkür: 7 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 18 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 441 Tesekkür: 7
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Hakk'ın hatırı âlidir. Hiç bir hatıra feda edilmemelidir! Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 01:49 AM ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#47 | |||||||||
|
Üye No: 1146
Tesekkür: 2 5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi Seviye: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 496 Tesekkür: 2
5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi
![]() |
Alpparslan kardeşimizden naina kahramanmaraş videoları... naina arada dinleniyor ve cemaat salavat çekiyor.. o kısmı kestim videoyu tahrim ve kısa sureler olarak 2 parça halinde veriyorum... tahrimde cemaat nainaya ısınamadığı için süper okuduğu yerlerde sessiz dinliyorlardı biraz cemaat ekledim ama abartmadım... kısa surelerde artık cemaat kimin okuduğunu anlamış...
buyrun LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 01:49 AM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#48 | |||||||||
|
Üye No: 9294
Tesekkür: 0 12 Mesajina 18 Tesekkür Aldi Seviye: 53 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 655 / 1310 Tesekkür: 0
12 Mesajina 18 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 9
![]() |
My forum: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] My Files: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] My Photos: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#49 | ||||||||||
|
Üye No: 1252
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 173 Tesekkür: 0
![]() |
Alıntı:
Birinin ayakkaıyla bastığı yere diğeri yalınayak olduğu halde beraberce nasıl oturuyorlar bu mübarekler??? Algıda seçicilik.. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#50 | |||||||||
|
Üye No: 9294
Tesekkür: 0 12 Mesajina 18 Tesekkür Aldi Seviye: 53 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 655 / 1310 Tesekkür: 0
12 Mesajina 18 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 9
![]() |
Maşallah abi birşey kaçmıyor...Terliktir belki abi
My forum: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] My Files: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] My Photos: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#51 | |||||||||
|
Kardeş
Üye No: 7197
Tesekkür: 0 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 24 [ ]Aktiflik: 59 / 595 Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
ya arablarda bu gibi şeylere dikkat etmezlewr hatta ebn mısırda bşr eve ayakkabıylda gireni gördüm ayakkabısız olanında zaten çoğu insan çrab giymiyor hatta bazıları yolda yürüken bile yalın ayak yürüyor tabiki onların titizlikte durduğu şeyler var
asrın kuran dehası ve en iyi okuyucusu şeyh mustafa ismailin vefatının 30.yıl dönümünde rahmetle anıyoruz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#52 | ||||||||||
|
Üye No: 6348
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 17 [ ]Aktiflik: 0 / 404 Tesekkür: 0
![]() |
Alıntı:
Bizim Mısırlı hoca ayakkabıyla bastığımız yerlere secde ediyor, namaz kılıyor. Biz namaz için camiiye gitmek istediğimizde garip karşılıyor, "Buraları kuru, tahirdir." diyor sürekli... Hatta afedersiniz ama "Kuru gübrenin üstünde bile namaz kılarım." kabilinden şeyler söylüyor. Bize göre garip, hem de çok garip... Algı meselesi...
|
|
|
|
#53 | ||||||||||
|
Kardeş
Tesekkür: 0 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 24 [ ]Aktiflik: 59 / 595 Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
Alıntı:
asrın kuran dehası ve en iyi okuyucusu şeyh mustafa ismailin vefatının 30.yıl dönümünde rahmetle anıyoruz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 01:50 AM ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#54 | ||||||||||
|
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 17 [ ]Aktiflik: 0 / 404 Tesekkür: 0
![]() |
Alıntı:
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Bu da İran'da okuduğu Tevbe... Eğer hakikaten İran'da okuduysa "Helal olsun" denir... إِذْ أَخْرَجَهُ الَّذِينَ كَفَرُواْ ثَانِيَ اثْنَيْنِ إِذْ هُمَا فِي الْغَارِ إِذْ يَقُولُ لِصَاحِبِهِ لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا kısmını nasıl da dönüp dönüp okuyor. İkinin ikincisi Ebubekir'i (R.A) tekrar tekrar, bastıra bastıra zikrediyor o cemaatin karşısında...
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 01:51 AM ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#55 | ||||||||||
|
Üye No: 1296
Tesekkür: 0 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 22 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 538 Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
Alıntı:
neden öyle dedin müştak kardeşim. yani iranda okuduysa helal olsun
Müminler ancak kardeştir.- إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 01:51 AM ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#56 | ||||||||||
|
![]() |
Alıntı:
İranlılar "ikinin ikincisi"ni pek sevmezler. Ondan dolayı demiştim. Kusur varsa affola... İki gündür kafayı taktım bu Tevbe'lere... Şimdilik elimde, içinde 40. ayetin geçtiği kayıt iki tane. Biri; 36. ayetten başlıyor, görüntülü ve yanlış tahlil etmediysem Mescid-i Hüseyin'den Diğeri; 38. ayetten başlıyor, ses dosyası, yazan doğruysa İran'dan... Abiler, elinde bu ayetleri okuduğu -özellikle 40. ayet- başka sesli ya da görüntülü dosya olan var mı? İki gündür çarptı resmen! Hususan musvir ağabey... Bilhassa Rıza Günay ağabey...
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 01:52 AM ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#57 | ||||||||||
|
Üye No: 1698
Tesekkür: 7 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 18 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 441 Tesekkür: 7
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
Alıntı:
Akşam bir de evdeki kayıtları karıştırırım. Ama bende başka Tevbe suresi olduğunu hatırlamıyorum. Oradaki cemaat İran cemaati. "Allah" demelerinden belli oluyor zaten. İranlıların Hazreti Ebubekir Efendimizi sevmediklerini zannetmiyorum. Rasulullah Efendimiz'in Hazreti Ebubekir Efendimizi ne kadar sevdiği çok aşikar. Onlarınki hilafet hakkıyla alakalı bir görüş. Bu mevzunun kaşınması taraftarı değilim. Her ne kadar İranlıların itikatları bize biraz uzak olsa da onlar da müslüman demeliyiz. Ayrışma noktalarına değil de kaynaşma noktalarına dikkat çekmeliyiz diye düşünüyorum.
|
|
|
|
#58 | ||||||||||
|
![]() |
Alıntı:
Zaten böyle düşünmesek ne diye dinleyelim Tusi'yi, Seyyafzade'yi, Penahi'yi ya da Mansuri'yi? Ne diye en beğendiklerimiz arasına girsin Vahid Nazari? Televizyon bulduğumuzda -neredeyse- izlediğimiz tek kanal Irib Quran olmazdı zaten böyle düşünmesek. Bu noktada aynı fikirdeyiz. İtikad farklılıklarını kurcalamak, ya da Şii-Sünni ayrı-gayrılığına dokunmak değil, dikkatimizi çeken -ve bizce ilginç- bir şeyi dile getirmekti maksadımız... Ve bi'l hakkı natakte... Siz yine bir bakın abi elinizdekilere, belki çıkar birşeyler.
|
|
|
|
#59 | ||||||||||
|
Erkek Üye
Üye No: 9893
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 5 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 106 Tesekkür: 0
![]() |
Alıntı:
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#60 | ||||||||||
|
Kardeş
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
Alıntı:
7 ay önce abdülhakime vermiştim oda silmemeiş benimkide yanlışlıkla silinmişti telofondan bügün veya yarın eklenecek inşallah ama nainaın sesiyle makamamıyla çoşkusuyla tizleriye mükemmel bir okuyuş hatta mısırda ahmed nainanyı sevmeyen bir mısrlılya dinlettim mest olup nainayı sevmeye başlamıştı ensar abiden allah razı olsun
asrın kuran dehası ve en iyi okuyucusu şeyh mustafa ismailin vefatının 30.yıl dönümünde rahmetle anıyoruz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
||||||||||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|