| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#641 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
ahmed nainaın daha önce dinlemediğim muhteşem okuyuşlarından birini buldum
forumda varmı bilmiyorum [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#642 |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
بسم الله الرحمن الرحيم
وصلى الله وسلم على سيدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين اقدم لكم اليوم اخواني الافاضل ولأول مرة على النت حفلة اسطورية مما تيسر من سورة الاسراء للشيخ نعينع في شبابه من مدينة الاسكندرية المصرية التلاوة من روااائع الشيخ نعينع حفظه الله وامد عمره في طاعة الله مدة التلاوة 45 دقيقة بجودة عاالية حجم التلاوة 18 ميغا امتداد التلاوة MP3 رابط التلاوة : [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] وفي الاخير ماتنساوناش من دعائكم الطيب المبارك :noor (164): اخوكم خالد المراكشي والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته |
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Tesekkür: 19
24 Mesajına 41 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Alıntı:
الله يجزاك خير اخي خالد جعل الله ذلك في موازين حسناتك دائما مبدع ما شاء الله عليك الله يعطيك العافية مشكورررررر جزاااك الله خير على هذااا الطرح القيم أخوك إحسان صديق من منتدي المنشاوي
|
|
|
|
|
#644 |
|
Erkek Üye
|
جلسة تكريم قراء وحفاظ القرآن الكريم ونهج البلاغة فی قم المقدسة ![]() القسم : الاخبار الثقافية || التاريخ : 2008 / 11 / 16 || القرّاء : 234 ![]() تحت رعاية جامعة المصطفى العالمية أقيمت جلسة تكريم قراء وحفاظ القرآن الكريم ونهج البلاغة ![]() ![]() ![]() ![]() وقد شرف الحفل القارئ الكبير الدكتور أحمد نعينع ، والقارئ العالمي الفلبيني عبدالباسط إمام الحائز على المرتبة الأولى في الحفظ في المسابقات الدولية في الجمهورية الإسلامية الإيرانية . 1 ـ ابتدأ القارئ واحدي من أفغانستان بافتتاح الجلسة. 3 ـ ثم بعد ذلك رحّب السيد حسين أسدي رئيس قسم القرآن والحديث في جامعة المصطفى العالمية بالحضور وشكر القراء والحفاظ الأوائل على ما أبدوه من مشاركة وحفظ القرآن الكريم وهنأهم لحيازتهم المراتب الأولى في ذلك. 3 ـ ثم شنف الحضور تلاوة عطرة القارئ عبدالباسط إمام . 4 ـ ثم كلمة رئيس جامعة المصطفى (ص) العالمية القاها نيابه عنه الشيخ شهامت أحد أعضاء هيئة جامعة المصطفى (ص) العالمية ، وقد أبدى رئيس جامعة المصطفى (ص) العالمية الترحيب بهذه المشاركة الفعالة لحفاظ القرآن الكريم ونهج البلاغة ، وقد شجع جميع الطلاب من خلال ماأبداه من طروحات جامعة المصطفى (ص) العالمية لفتح أقسام مهنية لتحقيق المناهج القرآنية ، واستمرار ورفد الحركة القرآنية من خلال الرؤية الصحيحة لتفسير القرآن كما تصورها واثبتها السيد الطباطبائي في تفسير الميزان . وقد نوه رئيس جامعة المصطفى (ص) العالمية إلى أن الجامعة شرعت دورات تخصصية لعلوم القرآن ورفد أي حركة تصب في هذا المنحى . ![]() ![]() ![]() وقد شارك في هذه الأمسية جمع غفير من الحفاظ والقراء ، وكان في مقدمتهم حجة الإسلام والمسلمين الشيخ شهيدي أحد اساتذة الكبار للقرآن الكريم ، وهو أحد الحكام العالميين في القراءة ، وحجة الاسلام والمسلمين الدكتور زارعان مسؤول الثقافة والتربية .
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#645 |
|
Erkek Üye
|
Şeyhten Mükemmel Bir Kayıt Daha Buyrun (VİDEO)
Necm Kamer Fecr Tarık: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#646 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Şeyhin güzel bi hatmi şerifini bulmustuk fakat 11 sure eksikti hamdolsun sukurler olsun bu eksıklerıde buldum ınsaallah ındırıp en yakın zamanda paylascam...
Konu Sipahi tarafından (12.04.09 Saat 11:01 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#647 |
|
Guest
|
![]()
Konu Jerusalem tarafından (14.04.09 Saat 01:07 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#648 |
|
Kardeş
Tesekkür: 6
15 Mesajına 23 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Bugün aldığım en güzel haber.Teşekkürler Enes...
Anladığım kadarıyla mucevved hatimdir.İnşaallah gençlik yıllarına aittir.Çünkü Üstadın gençlik okuyuşlarının ayrı bir tadı var. Mesela benim bildiğim; gençliğinde okuduğu o meşhur Fatır Suresi okuyuşları tadında olsa.Ah ne olur... ALLAH razı olsun Kardeş. |
|
|
|
|
|
#649 |
|
Erkek Üye
|
Bu bulmuş oldugumuz hatim seti 32 kbps hemde rarladım 10 part halinde buyrun: 9 Part 96 Mb 10. Part 32 Mb Toplam Rarlı hali 880 Mb Buyrun : 10 Part Halinde 114 Sure Şeyh Ahmed Naina Mücevved Hatimi - 32kbps
Konu Sipahi tarafından (19.05.09 Saat 03:07 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#650 |
|
Erkek Üye
|
![]() Bu bulmuş oldugumuz hatim seti 32 kbps hemde rarladım 10 part halinde buyrun: 9 Part 96 Mb 10. Part 32 Mb Toplam Rarlı hali 880 Mb Buyrun : 10 Part Halinde 114 Sure Şeyh Ahmed Naina Mücevved Hatimi - 32kbps [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Sipahi tarafından (19.05.09 Saat 03:06 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#651 |
|
Tesekkür: 13
4 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
Çok hoşuma gitti kendim parçaladım var mıydı bilmiyorum.
beled (diğer kayıtlardan farklı gibi) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hasr 21-24 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#652 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#653 |
|
Tesekkür: 13
4 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
allah razı olsun cemaat bana mısır gibi gelmişti
|
|
|
|
|
|
#654 |
|
Guest
|
![]() ![]()
|
|
|
|
#655 |
|
Erkek Üye
|
![]() Bu bulmuş oldugumuz hatim seti 24 kbps idi şimdi daha kalitelisini buldum 32 kbps hemde rarladım 10 part halinde buyrun: 9 Part 96 Mb 10. Part 32 Mb Toplam Rarlı hali 880 Mb Buyrun : 10 Part Halinde 114 Sure Şeyh Ahmed Naina Mücevved Hatimi - 32kbps [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Sipahi tarafından (28.04.09 Saat 10:45 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#656 |
|
Guest
|
fetih
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] meryem [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#657 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
ahmed nainadan kısa
sırayla beyati hicaz kar nihavend rast ve sgah makmalarından video makta klibi yaptım arada resimlerinide ekledim umarım seversiniz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#658 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
buyurun araren bulduğum bi sems kaydı..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#659 |
|
Erkek Üye
|
Allah Razı Olsun Abi...
Şems (1-15) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Tesekkür: 54
87 Mesajına 144 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Ey alem-i islam! Uyan,Kur'an'a sarıl,İslamiyete maddi ve manevi bütün varlığınla müteveccih ol... Lisanın, Kur'an'ın ayetlerini aleme duyururken ,hal ve etvar ve ahlakında onun manasını neşretsin; Lisan-ı halinle de Kur'an'ı oku.O zaman sen, dünyanın efendisi, alemin reisi ve insaniyetin vasıta-i saadeti olursun. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ahmed, kayıtları1945, naina |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|