| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#681 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
besmeleden sonra çok mükemmel hicaz giriş yapmış muthiş
|
|
|
|
#682 |
|
Erkek Üye
|
Sanırım Bi Cenaze Merasiminden...Şeyhin Nadir Bir Genclik Resmi Buyrun...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#683 |
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
#684 |
|
Guest
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Fetih ![]() [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (18.09.09 Saat 09:56 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#685 |
|
Guest
|
Rad(1-16)-studyo ses kaydı varmıydı sipahi kardeşim, ben göremedim, yoksa bir ara eklerim...
|
|
|
|
#686 | ||
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Abim zaten 2 tane Ra'd varmıs elimizde bı cemaatli bi studyo.. Burdaki Studyodan farklı abim sizinki isme göre...Eklermisiniz Abim... Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
||
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Rad(1-16)-studyo [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ben şeyhin studyo kayıtlarını daha ço seviyorum, çok ayrı bir havası var... Kehf Kayıtları arasında göremedim, Kehf-Duha: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (18.09.09 Saat 09:56 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#688 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Doktor, televizyonda kıraat hakkında konuşmuş. Bir kaç parçası youtube sitesine eklenmiş. Çok tatlı bir program olmuş. İnşallah programın tamamına ulaşılır.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] siteye erişemeyenler için 4shared'e attım: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#689 |
|
Erkek Üye
|
الجمعة 7 رمضان القارئ الطبيب أحمد نعينع حفظه اللـــــــــــه ![]() والتلاوة من أول سورة الاسراء وتليت بمدينة ميت غمر - دقهلية 2008 والان مع الرابط [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Sipahi tarafından (14.09.09 Saat 05:51 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#690 |
|
Konu Sipahi tarafından (14.09.09 Saat 05:21 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#691 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Al bendende okadar ya
|
|
|
|
|
|
|
#692 |
|
Guest
|
Allah allaaaaahh.İsrayı okumuş hemide...
|
|
|
|
#693 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Bitane daha uldum genclik resmi aynı zaman sanırım
|
|
|
|
|
|
|
#694 |
|
Şeyh bu gün cuma namazından evvel Nur mescidinde okudu. Evde olduğum için kaydedebildim.
Zuhruf(84-89) Duhan(1-11) Kadr(1-5): [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bu da ezan: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Dikkatimi çeken bir şeyi de söylemeden edemeyeceğim. O Duhan suresini okurken kısmetsiz bir devlet büyüğü içeri girdi. Gelen şahsı tanımıyorum. Ölçü de değildir. Ama nedense mescide devletlü biri geldiğinde hep azap ayetleri denk geliyor sanki. (Yanlış anlaşılmasın suizana vesile olmak istemem.)
|
|
|
#695 | |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 712
434 Mesajına 725 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
Alıntı:
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
|
|
|
#696 |
|
Guest
|
sa
kardeş bu kanal nerde var bı tarıf edersen makbule gececek veya hangı uyduda |
|
|
|
#697 |
|
hotbird uydusunda ESC kanalı. Mısırın resmi televizyonu.
|
|
|
#698 | |
|
Şeyh bu gün cuma namazından evvel Nur mescidinde okudu. Evde olduğum için kaydedebildim.
Zuhruf(84-89) Duhan(1-11) Kadr(1-5): [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bu da ezan: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Dikkatimi çeken bir şeyi de söylemeden edemeyeceğim. O Duhan suresini okurken kısmetsiz bir devlet büyüğü içeri girdi. Gelen şahsı tanımıyorum. Ölçü de değildir. Ama nedense mescide devletlü biri geldiğinde hep azap ayetleri denk geliyor sanki. (Yanlış anlaşılmasın suizana vesile olmak istemem.)[/QUOTE] Alıntı:
|
|
|
|
|
#699 |
|
Erkek Üye
|
![]() Aşır şeklinde hatim okumuş şeyh..Çok mükemmel bir hatim seti öneririm.. Örnek Fatiha Suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ![]() [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ![]()
|
|
|
|
|
|
#700 |
|
Guest
|
Hac
mms://media1.iransima.ir/QuranTV/qurantv_13880628_006.wmv |