| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#761 | |
|
Alıntı:
kahire abi orda naina cok sinirleniyo ya....allahu alem dikkat edin hareketlerine tavırlarına... naina deli dolu bi insan ya cabucak sinirleniyo seviyom üstadımı
|
|
|
| Salihh Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | _esved_ (07.07.10) |
|
|
#762 |
|
S A ARKADAŞLAR BUGÜNKÜ ZAMAN GAZETESİNDE BİR HABER VAR,BİLİNDİĞİ ÜZERE DİYANET 2010 YILINI KURAN YILI İLAN ETMİŞ VE KONUDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YAPACAĞI DUYRULMUŞTU.BUNLARDAN BİRİDE TÜRKİYENİN ÜNLÜ KIRAAT ÜSTADLARININ 1950 VE 1960 YILLARINDAKİ KURAN KAYITLARINI CD HALİNDE TOPLAYACAKLARMIŞ.TRT VE DİYANET ARŞİVLERİNDE OLANLARI ARAŞTIRIP ÇIKARACAKLARMIŞ.İŞTE BURDA BİZ ANKEBUT FORUM ÜYELERİ OLARAK DİYANETE GEREK EMAİL GEREK TELEFONLA HEM BU ÇALIŞMALARI TEBRİK HEMDE RESMİ OLARARAK MISIR DEVLETİNDEN MEŞHUR HAFIZLARIN VİDEO VE SES KAYITLARINI İSTEMEK GİBİ RİCADA VEYA TAVSİYEDE BULUNSAK NASIL OLUR. BU KONUDA DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET EMİN ÖZAFŞAR İLGİLENİYOR....BU HACAMIZIN EMAİL ADRESİ ozafsar@diyanet.gov.tr... Adı Soyadı
: Prof. Dr. Mehmet Emin ÖZAFŞAR Görev : Başkan Yardımcısı 1.Telefon : 295 72 43 2.Telefon : 295 72 44 3.Telefon : 295 72 46 4.Telefon : 295 72 48 E-Posta : ozafsar@diyanet.gov.tr [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu bsn.mi.as tarafından (18.03.10 Saat 02:54 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#763 | |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Tek kelime ile saheser bir okuyus... Allah okuyandan da bize ulastirandan da butun dinleyenlerden razi olsun.. Ben hemen bunu ses dosyasi yapiyorum yolda dinlemek icin.. Sizinle de paylasirim insallah.. Bu ayetleri Awad El Kusi den daha ustun kimse okuyamaz diyordum.. Bir rakip cikti Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (18.03.10 Saat 11:18 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#764 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Bu video dan ses kaydi cikartilip asagidaki linkten siteye konuldu.. Allah razi olsun... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (19.03.10 Saat 01:55 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| ensar demirkan Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | musvir (19.03.10) |
|
|
#765 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#766 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Ismin uzerine sag tiklayip farkli kaydet derseniz sanirim hallolur.. Yine de olmaz ise 4shared e yuklerim insallah..
|
|
|
#767 | |
|
Alıntı:
Bu arada Ensar abim aman dikkat..Arabada giderken bu kaydı dinlerseniz kendinizi kaybedip kaza yapmayın .Ben oturduğum koltuktan kaç kere fırladığımı bilmiyorum.. |
||
|
|
|
|
|
#768 |
|
Kardeş
|
slm alkm [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
buyur kardesim... Beni araba surerken gorenler zaten deli sanip uzaktan uzaktan gidiyorlar
|
|
|
#769 |
|
Kahire Enes Abimizden aldım bu tilaveti çok teşekkur ediyorum kendilerine buyrun inş...
Neml Suresi 1-50 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
| Salihh Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | ensar demirkan (22.03.10), musvir (22.03.10) |
|
|
#770 | ||
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
Alıntı:
2.ciside meryem süresi kaydı(yaptığı kıraatlar vakıflar peygamberlerin vasıfalrından bahseden ayetlerinde etkisiyle)bambaşka bir kayıt maşallah nainaın iranda okudğu en muthiş kayıt diyebilrim ikisininde manasına bakılarak dinlenirse daha bambaşka oluyor size şimdi bir şartla şu kaydı öneriyorum şart :yusuf süresinin 80 ile 101.ayetine mealdende olsa bakılarak dinlenmesi diğerlerine bakılarak sönük bir kayıt ama manaya mutabık olarak çok güzel [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
| kahire Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: |
|
|
#771 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
bana deselerki ahmed nainaın ses kayıtlarından en sevdiğin kayıt hangisi lakin sadece bir tane söyle deseler şüphesis ki bu kaydını derim
fennanlığıyla yanık içten o kadarda usta ve kıvrak namelerle etkili bir okuyuşu kehf süresini son sayfalrından okuyor hz.musa a.s ın ilmi ledün imtihanını anlatan ayetler ensardemirkan musvir diğer kardeşlerin dinlemsini şiddetle tavsiye ederim ensar abimdende bunu mp3 türüne çevirmesini rica ediyorum işte link [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
| kahire Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 4 Kisi: |
|
|
#772 | |
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
||
|
|
|
| fffcg64 Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | kahire (15.04.10) |
|
|
#773 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Bu guzel kaydin temizlenmis hali... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#774 |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 712
434 Mesajına 725 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
Dr.Ahmed Naina'nin 30 Eylül 2004 Süleymaniye Camiinde okudugu Fetih 27-29 Naziat-26-46 Duha-1-11 insirah-1-8 Kafirun 1-6 ihlas-1-4 Felak-1-5 Nas-1-6 Fatiha 1-7 ve Bakara suresinin 1-5 ayetleri varmi acaba ?
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
|
|
#775 | |
|
Tesekkür: 54
87 Mesajına 144 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
Ey alem-i islam! Uyan,Kur'an'a sarıl,İslamiyete maddi ve manevi bütün varlığınla müteveccih ol... Lisanın, Kur'an'ın ayetlerini aleme duyururken ,hal ve etvar ve ahlakında onun manasını neşretsin; Lisan-ı halinle de Kur'an'ı oku.O zaman sen, dünyanın efendisi, alemin reisi ve insaniyetin vasıta-i saadeti olursun. |
|
|
|
|
| Sebatkar Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | kahire (15.04.10) |
|
|
#776 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Ah kıymetli abim vanda olmayıpda ozgur olaydım yanı evde olaydım anında ısteyınızı yerıne getırırdım ama uzgunum
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#777 |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 712
434 Mesajına 725 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
Sizleri özledik be sevgili sipahi,insaallah cogu gitti azi kaldi.Gecenlerde arsivimi karistirirken Dr.Ahmed Nainanin VCD'si elime gecti acaba bizim sitede varmi diye sormustum.
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
|
|
#778 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Allah razı olsun abim bende özledim ankebut ailemi ama yapcak bısey yok sabretcez Allahın izniyle.. 254 güncük kaldı sabırla ahh ahh... Kardeşinize çok çok dua inşaALlah..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#779 |
|
Kardeş
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı