| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#61 |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
İstesek ayıp olmaz değil mi abi?
Olmaz herhalde... O zaman ben istiyorum! Bir de dün musvir ağabeyle konuşurken aklımıza geldi de... Şeyh okumaya başlamadan önce bir notla ya da içimizden cesaretli birinin bağırmasıyla istediğimiz bir yeri okutturabilir miyiz? Garip bir fikir ama hakikaten olur mu böyle birşey?
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu müştak-ı nur tarafından (10.05.07 Saat 05:00 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Tesekkür: 99
298 Mesajına 638 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 02:54 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Erkek Üye
2 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Qariler neden hep aynı yerleri tekrarlayıp duruyorlar alamıyorum. İyi bildikleri yerleri okumalrı mantıklı gelebilir. ama yinede farklı farklı yelerden okumalarını tercih ederdim ve ederim. bazen eskiler okumuş diye bazı yerler gelenek olmuş , aşır olmuş. Herkes de Mustafa İsmail değil ki aynı yeri farklı tatta okusun.
|
|
|
|
#65 |
|
Bu hizmetleriniz için Allah razı olsun Kahire hocam ve Müştak-ı nur kardeşim.Maşaallah barekellah.Allah mizanı hasenatınıza ilhak eylesin.Binler barekellah.Allah afiyetini üzerinize ziyade etsin.
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Guest
|
Şeyhin 52 adet videosu:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#67 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Alıntı:
fussilet süreside gerçek rıza abimizinde en haran olduğu okyuşlarındandır ben mısırdaykende bıkmadan sürekli dinliyordum hele 28.dakkasındaki okyuşuna dikkkat manasına göre nasıl okumuş öyle
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 02:55 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Bizim tutkumuz başka tutkulara benzemez..
Çünkü bu tutkuyu herkes anlayamaz... Tatmayan,yaşamayan da bilemez zaten.. Kulakları şeytani fısıltılara müptela olanlar,şarkıyı şarkıcıyı kutsayanlar en güzel kelamdan tabii rahatsız olacaklar.. Yaşamışızdır çoğu zaman,arabalarında saatlerce şarkı,türkü ve kanaatimce onlardan beter dımtıslı ilahiler!! dinleyebilenlere,bunlardan rahatsız olmayanlara 5 dakikacık bir Kuran ziyafeti teklif etseniz,kimi komik bir şekilde abdestim yok diyecek,kimi de kafam götürmüyor diye sizi tersleyecektir. Kimi de kibirli bir edayla kabe imamı Abdussamed mi bu? Geçenlerde gördüm tv de güzel okuyor diyecektir.. Kur'an-ı Mecidin o eşsiz ve tarifsiz tını ve büyüsünü nereden bilecekler ki?? Ne bileyim.. Muhammed Rifat ya da Kamil Yusuf denilince dua ayetlerindeki o içten yakarışı duymamışlardırki evvelce.. Ya da Abdulbasid Abdussametten bir tekvir suresi dinleyip iliklerine ve zerrelerine kadar titrememişlerdir ki.. Onlar.. Ne Mustafa İsmail'in kim olduğunu,ne onu bülbül edalı sesini ve sanatkarların en ince kulaklısına taş çıkartırcasına değiştirdiği makamlarını,hakka suresinin diğerlerinden (kıraat itibarı ile) farkını,Yusuf suresindeki mana vurgusunu ya da Mustafa İsmail belgeselini ya da Ensar Demirkan abiyi bilmezlerki... Bir kere bile Ahmet Naina İstanbul'a gelse de dinlesek diyen de yoktur aralarında.. Ya da hergün mutlaka internette Nainaya ait birşeyler arayanda.. Şureym ve Sudeysteki akıcılık ve yağ gibi okuyuşa hayranlık da duymamışlardır.. Koskoca bir Minşe köyünün nasıl bu kadar çok akraba ve koç gibi kâriye evsahipliği yaptığınada şaşırmamışlardır... Sırf Kuran-ı Azimüşşanı dinlemek için mp3 çalarlar,kameralar ve bilumum ses ve görüntü kayıt cihazları edinen de yoktur aralarında.. Ya da Bilgisayardan okunan Kurana "ente aleyk" maşallah" merrateyn ya şeyh" salli alennebiyy" diyende.. Ya da çekilen kısa bir besmeleye bile kulak kabartan da.. Ve etrafındakilere, her zaman o kelamların en güzelini okurken,dinlerken,ellerini kulak ve ağzıan onların anlayamayacağı şekilde garip bir şekilde koyarken görünende... Velhasıl arkadaş.. Anlayamazlar bu tutkuyu.. Anlayamazlar.. Men la yezuk vah bilmez yazık demiş ya büyükler.. Tatmayan bilemez demişler ya.. Hakikaten böyle bu durum.. Arkadaş!! Getir de bir Mustafa İsmail dinleyelim.. Hakkı hakikati kelamların ezeli ve ebedisinde görelim .. Velhasıl.. Murada erelim.. Bu tutku AŞKA tutku be arkadaş! Bu tutku BAŞKA tutku be arkadaş! (alıntıdır)
|
|
|
|
#69 |
|
Erkek Üye
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Yahu bu nasıl bir fussilet suresi böyle? Mükemmel ötesi, bayıldım...
|
|
|
#71 |
|
Erkek Üye
Nasip Olursa Naina Bu Cumartesi Erbakan Hocanin Davetlisi Olarak Turkiyede Okuyacak
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Mekan? Bilgi? Var mı? Malum, Cumartesi'ye 2 gün kaldı... Ona göre hazırlayalım kendimizi.
|
|
|
|
#73 |
|
Arkadaşlar Naina nın urfa okuyuşu geldi amatör kamera... Yakında Murat hocamız orjinalini de verecek ama tek kelimeyle müthişşşşşş.....Murat hoca, mehmet hoca ve diğer urfalı muhibbul kuran kardeşlerin sayesinde naina coşmuş... Allah Allah sedaları... Ya Selam... Maşallah... Allah yerham Ebuuk... Naina tezahurata gülümsüyor bir ara... hatta bir urfalı kardeşimiz Duha suresine mükemmel giriş yapan nainaya merratan uhra ya şeyh diye bağırıyor, naina Hiç yapmadığı bir şeyi yapıyor... tam dört kez duha suresini baştan alıyor... süper bir okuyuş... yakında burada... dünyada ilk kez ankebut forumda...
|
|
|
|
|
#74 |
|
İran-ibrahim-kafirun-ihlas:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 25-5-2007 bugünkü okuyuşu: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu visalinur tarafından (25.05.07 Saat 02:05 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#75 |
|
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Sabırsızlık bu olsa gerek... Ne olur fazla bekletme bizi surkentli kardeş...
Bizim cemaat çok içlidir. Ah bir de arapça bilseydik... O zaman kimbilir nasıl olurdu..
|
|
|
#76 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Şeyh et-Tabib Ahmed Naina 2004 turkiye turu
![]() FIRAT KÜLTÜR MERKEZİ KAYSERİ KONYA-1 KONYA-2 SALİHLİ LİNKLER ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) SELAM VE DUA İLE..
Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 02:58 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Guest
|
fkm de okuduğu ahzab dinlemeye değer .hele hele 30.ayet
|
|
|
|
#78 |
|
Guest
|
Bir önceki sayfada visalinur abimin verdiği 25.05.2007 tarihli kaydın videosu:
Kehf Nasr LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM (Sipahi) Konu Sipahi tarafından (28.07.08 Saat 08:50 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#79 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
selamun aleykum
üstad ahmed naina 26 mayıs 2007 ankara 19 mayıs stadyum'unda, A.G.D'nin düzenlemiş olduğu istanbul'un fethi kutlamalarında yarım saat kadar süren bir kur'an ziyafeti sundu. bu proğram tv5'ten canlı olarak yayınlandı. kayıt yapmış olan kardeşlerimiz paylaşırlarsa minnettar oluruz.
|
|
|
#80 |
|
Erkek Üye
|
abiler ben ankara okuyusunu televizyondan çektim ses güzel fkat gondermeyi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz bende bska videolarda var
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ahmed, kayıtları1945, naina |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|