| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#81 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Erkek Üye
|
koymayı yeni orendim becerebildiysem buyrun yasın suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Buyrun Cumartesi gunu Ankara fetih şöleni televizyondan cektim ses idare eder... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İnşaallah devmı gelicek Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 03:01 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
selamun aleykum
Alıntı:
|
|
|
|
#84 |
|
Erkek Üye
|
Furkan A'la Alaq:[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Nisa suresi: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İran Meclisinde okudugu Hac qısar: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 03:01 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Linki yenileyebilirmisiniz
Geçmişe doğru gittiğimde 1993 yılında Van'da okurken birgün dedilerki Ahmet nainanın videosu varmış VHS ankarada getireceğiz ilahiyatçı arkadaşa çok rica etmiştim Allah cc rızası için ver çoğaltalım israrlarıma rağmen vermemişti. Ancak bir kopyasını gece saat 2:00'de bulduk videoları ayarladık bir yandan izlerken bir yandan da seviniyordum. sabah ezanları ile biten kaydı arkasında kıldığımız sabah namazını halen unutamam tüm dünyalar benim olmuştu. oradan hemen kasedi sabah 6 gibi sahibine verdim ünv gitmiştim bir haftada Allah cc rızası için 5 , 6 kopyasını dağıttım nereden duymuş bilmem ama arkadaş gelerek bana hakkını haram ettiğini ahirette alacağını ve kahırlarla bed dualarla gitmiş arkasınada 50 milyon istemişti gülmeyin iyi para idi benim bir aylık giderim 1050 herşey dahil Arkadaşa kasedin hiçbir yayın evine ait olmadığını satması içinde nuaynadan izin alması gerektiğini söylemiştim. Bugün Alparslan Ağabeye bol bol dua ettim şu kayıtlardan dolayı... ancak bir sorum olacak gerçekten den de adamın dediği doğru mu kul hakkı varmı üzzerimizde
ALLAH CC EZEL VE EBEDEN RAZI OLSUN !!! Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 03:02 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Yoktur göçgün abi... rahat ol...
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Ama sahibinin izni olmadan kaseti dinleme meselesinde bir şey diyemeyeceğim.
|
|
|
|
#88 | |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Alıntı:
MUSVIR AĞABEY Dediğim adam (adamsa bılmemde) bırısıne gonul rızası olarak vermıs ben onun verdığı adamdan aldım ancak o ben kopyasını versemde hakkı bana aıt nasıl coğaltın diyordun onun ıcın hakkını hsrsm etmıstı
|
|
|
|
#89 |
|
Maşallah... Allah yerham ebuuuuuuuuuk.... Merratan Uhra....
Nainanın urfa kaydı yolda... size o kayıttan iştah kabartacak bir makta... İddia ediyorum Nainanın türkiyedeki en iyi okuduğu kaydı... ve en iyi cemaat...Cemaatin nainayı nasıl coşturduğuna bir bakın... Naina hayatı boyunca Duha suresine dört defa üst üste giriş yapmamıştır... urfa kaydı hariç buyrun... LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 03:02 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Guest
|
بارك الله فيك
|
|
|
|
#91 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
maşallah naina burda çok değişik bir atmosferde okumuş hele son dakilarda ayetin manasındaki etkiye dayanamayarak ağlıyor ahmet naina şuan yaşayan bir efsanedir o
|
|
|
#92 | |
|
Tesekkür: 1
1 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 03:05 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Erkek Üye
|
Buyrun
2-)Nur Alak Almanya Hagen'de [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3-)Şuara Suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 4-)İbrahim (23-26) Lübnan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Sipahi tarafından (28.07.08 Saat 08:53 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Kardeş
gerçekten nainanın şuara süresinmde ağlamaklı olduğu ayetler hz musa zamanındaki büyücülerin allaha hidayete ermesinden ve tevbelerinden bahsediyor bizim hatalarımız anlamındaki(خطايانا )kelimesinde manasının düşündükçe inasanı gerçekten etkiliyor onların hz musa gösterdiği mucize karşısında doğruyu yalanlamayıp iman edecekleri taktirdirde fravnun kendileirni çok ağır bir şekilde (ayaklarını capraz kestireceğini bilerek)cezalandıracağını bildikleri halde bu sihir değildir mucizedir diyib allaha iman etmeleri
|
|
|
#95 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Elime yeni geçen bir kayıt.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Çok sevdiğim ayetler... Aynı ayetleri özellikle Şeyh Ebulayneyn'den ve Mismail'den dinlemenizi tavsiye ederim.
|
|
|
#96 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
#98 |
|
Kardeş
naianaın yeni bir kehf süresi elime geçti en az 20 veya 25 yaş arası okuduğu kehf süresi bence en az 40 senelik kayıttır sesin parlaklığına hayret edeceksiniz cemaatıda çoşturmuş
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#99 | |
|
Tesekkür: 1
1 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Kardeş
yok tam belli değil bilen vardır belki ama baya eski olduğu anlaşılıyor sesi mustafa ismaile nekadar benziyor
|
![]() |
| Tags |
| ahmed, kayıtları1945, naina |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|