| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#101 |
|
Tesekkür: 1
1 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Tesekkür: 0
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
kahire kardeşim senden ricam bu dosyayı rar layıp tekrar gönderebilirmisin. indirme problemim var. doğrusu Şeyhin gençlik sesini merak ediyorum.Daha önce dinlediğim Almanyada yapılmış bir kaydı vardı. orada da gençti. 20 lerde değil tabii. Allah razı olsun.
|
|
|
|
#103 |
|
Guest
|
makta:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ahzab makta-4 dakika: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] insan-kısar: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] lübnan okuyuşu-2 tane: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] meryem-rai-99 cevab istiyor:yeşil yazıdan indir: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (23.07.07 Saat 12:04 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#104 |
|
Erkek Üye
|
1-) Kehf
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-)Beled Fatiha LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) 3-)Müzzemmil Duha İnşirah [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 4-)Mü'min LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) 5-)Tahrim LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) 6-)Alaq Adiyat [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 7-)Ahzap [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 9-)Quran [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 10-)Quran [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 03:10 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 03:11 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Kardeşlerim Ahmet Naina'nın Acilen Şems Suresi Lazım s.a.
|
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
a.s. buyur:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#108 |
|
Erkek Üye
|
S.A Kardeş bu videonun tamamını buldum ama 800mb Nasıl Upluad Edicem bilmiyorum Buyrun arkadaslar cok degerli bi büyüğümden aldığım Ahmed Naina Kayıtları hepsi birbirinden harika (VİDEO) Kayıtlar. 1-)Kehf 58-82 Yanında Rıza Günay Abide Var [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-)İbrahim 31-41 İran [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3-)İsra Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 4-)Bakara 142-144 Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 5-)Ali İmran 189-194 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 6-)İnsan Qısar LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) 7-)Ahzap 23-27 Qısar [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 9-)Kısa Sureler [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 10-)Cin Müzzemmil Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 11-)Bakara 183-186 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 12-)Hucurat Kaf Mısır 1995 (Haarika) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 13-)Bakara 122-133 Yanında Rıza Günay Abi de var [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 14-)Kamer Rahman [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 15-)Kaf 31-45 Zariyat 1-6 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 16-)İsra Qısar İran [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 17-)Ali İmran Mısır LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) 1 LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) 19-)Zümer [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 20-)Şuara İran [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 21-)Gafir 64-68 LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) 22-)Enbiya 101-112 Hacc İran [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (28.07.08 Saat 09:22 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Allah razı olsun kardeş...
Konu eminefe tarafından (02.08.07 Saat 04:05 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#110 |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
sağolasın sipahi kardeşi.
eline emeğine sağlık.
|
|
|
#111 |
|
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Allah razı olsun..
İlk kayıtta neden millet Kurana arkasını dönmüş?? Çok garip.. |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Abi burada çok nadir kayıtlar var.
Allah razı olsun Sipahi hocam.
|
|
|
#113 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
allah razı olsun abi
|
|
|
|
#114 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#115 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Alıntı:
zaten bu video kasas suresi değil şuara süresi
|
|
|
|
#116 |
|
Erkek Üye
|
|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (08.08.07 Saat 05:33 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Alıntı:
Allah razı olsun Hasan hocam. Çok makbule geçti. Belki 350 mb'lık videoyu indirme imkanı olmayanlar olabilir diye sesi ayırdım: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Hakk'ın hatırı âlidir. Hiç bir hatıra feda edilmemelidir! [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (23.12.07 Saat 03:16 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı