![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Sorumlu
|
![]() İnşallah tek başlık altında toplarsak daha iyi olacak Şeyh Mısır'dandır. _____________________ [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Sipahi tarafından (15.12.08 Saat 03:12 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Üye No: 1698
Tesekkür: 7 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 18 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 441 Tesekkür: 7
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Üstad İstanbul'a geldiğinde televizyona da çıkmış haberimiz yok. Hoş bir sürpriz oldu.
Buyrun şeyhin Ramazan'da TRT de tilavet buyurduğu Duha suresi: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Erkek Üye
Üye No: 9893
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 5 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 106 Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
![]() |
Merhaba Ben Ahmet Naina Nin Talebesi Hafiz Riza Kahire De Yasiyorum Bende Bu Hatim Seti Var Kahirede Satiliyor
BENIM E-MAIL ADRESIM bigaliriza@hotmail.com kuran konusunda ilasmak isteyen buradan bana ulasabilir butun kuran asiklarina kapimiz aciktir saygilar ve selamlar... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Riza hocam... hos geldiniz.. Sizi burada gormek ne hos... Muhabbetlerimle Ensar Demirkan
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
Üye No: 1129
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 4 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 78 Tesekkür: 0
![]() |
Selamun Aleykum Riza Hocam,
Seyh Naina'ya lütfen selamlarimi iletiniz. Onunla 9 Nisan 2006'da görüsmüstük. Hayatimin en güzel günlerinden birisi idi. O bence dünyanin bir numarasi, ondan iyi okuyan yok. Okuyusu cok etkili ve bence o "savt el-mela'ik" ünvanina laik bir kari. Ayrica sizin okuyuslarinizda cok süper, ayni seyh naina gibi. Kesinlikle tarzinizi degistirmeyin, ingilterede sergilediginz tarziniz cok süper (özellikle Duha ve Tahrim sureleri) Selamlar, Sinan Konu Sinan tarafından (09.01.07 Saat 11:49 AM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
Kardeş
Üye No: 7197
Tesekkür: 0 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 24 [ ]Aktiflik: 59 / 595 Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
hafiz riza hocam merhaba sefalar getirdin formumuza (enes acar)ALLAH RAZI OLSUN
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Üye No: 1564
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 5 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 116 Tesekkür: 0
![]() |
Aleykumselam Rıza hocam. "Bir göz hatırına nice gözler sevilir" ... Sizi peşinen sevdim...
Selam ve dua ile
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
Üye No: 7883
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 5 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 122 Tesekkür: 0
![]() |
S.a Ahmed Naina'nın Haşr suresini okuduğu sırada ağladığını duydum o kayıdı elinde olan varsa paylaşabilir mi?
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
Guest
Üye No:
Seviye: -INF [ ]Aktiflik: NAN / -INF |
onun herkese öğreteceği o kadar şey var ki
|
|||||||||
|
|
|
#10 | |||||||||
|
Erkek Üye
Üye No: 6739
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 8 [ ]Aktiflik: 0 / 192 Tesekkür: 0
![]() |
Selamun aleykum, Arkadaşlar ben naina nın tv5 te çıkan reklamındaki beled okuyuşunu indirmek istiyorum bana link verirmisiniz acaba
|
|
|
|
#11 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Daha once yayinlandimi bilmiyorum.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ahmet naina TRT1 in iftarprograminda bogazda kuran okuyor... cok hos.. |
|
|
|
|
|
#12 | |||||||||
|
Guest
Üye No:
Seviye: -INF [ ]Aktiflik: NAN / -INF |
doğru ya <sadr< içten okuyor
|
|||||||||
|
|
|
#13 | |||||||||
|
Üye No: 1564
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 5 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 116 Tesekkür: 0
![]() |
Şadırvan... Evet şadırvandan gelen o ses hala çağıldıyor...Anlamını bilmemek mümkün mü?.......
Bu arada, Naina nın o mekanda okuması ne güzel değil mi?
|
|
|
|
#14 | |||||||||
|
Üye No: 7840
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 17 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 415 Tesekkür: 0
![]() |
Çocuk Doktoru Ahmed Nüayna'nın surelerinin toplandığı sayfa:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#15 |
|
Kardeş
|
cuma namazı çıkışında naina we hafız enes
|
|
|
|
#16 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
#17 |
|
Kardeş
|
![]() nainanın kucağındaki şirin ufaklık rıza günay ağabeyin kızı
Konu Mustafa tarafından (18.02.07 Saat 07:19 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Kardeş
|
bu video we resimler için rıza günay ağabeye sonsuz müteşekkiriim
|
|
|
|
#19 |
|
Kardeş
|
naına we qari rıza
|
|
|
|
#20 | |||||||||
|
Üye No: 1698
Tesekkür: 7 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 18 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 441 Tesekkür: 7
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
Hazretin Güney Afrika'da tilavet ettiği Tekvir suresi
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Nadirattan değil internette daha önce verilmişti. Ama rastlamayan arkadaşlar olabilir düşüncesiyle upload ettim. Çok farklı okumuş. Bunda biraz da cemaatin katkısı var. Aklıma Abdüssamed'in Suriye'deki Tekvir suresi geldi.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|