| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#301 |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
selamun aleykum
alpaslan kardeş sana çok dua ediyoruz c. HAK senden razı olsun üstadımız muhammed sıddik minşavi hoca hakkınsa çok güzel kaynaklar buluyorsun teşekkür ederiz fi emanillah |
|
|
|
|
|
#302 |
|
Guest
|
Allah sizden de razı olsun mutioğlu abi, sağolasın...
Kasas(83-88)-Rahman(1-12)-Zemalik-Kahire-Cuma namazında-1967 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kasas(68-88)-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kasas(68-84)-Camiul Kebir-Kuveyt-1966 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kasas(68-85)-Libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kasas-Alak-Hüseyin Camii-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kasas-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kasas-Emevi Camii-Suriye [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kasas(68-85)-Mescid-i Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kasas(1-14)-Mescid-i Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Neml bulamadım...) Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:06 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#303 | |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:07 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#304 |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Alpparslan abi Allah razı olsun hizmetlerinden dolayı. Çok istifade ediyoruz senden
Suara (52-109) cemaatli yer ve zaman hakkında bilgim yok [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#305 |
|
Guest
|
1964-bakara-mescid-i aksa:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3 araf: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] daha önce benim makta olarak koyup stinger kardeşin tamamını verdiği karia-hümeze-ihlas-emevi camii kaydının maktaını mazameer.com'dan bir kardeş arkadaşının cep telefonundan duyunca, bu kaydı bulup cep telefonuna kaydetmek için aslını istedi.Ben de linki verdim.Bir kardeş de bu kaydın 1965 yılına ait olduğunu söyledi.Linki yeniden veriyorum.Bilhassa karia'nın başına dikkat:Burayı cep telefonunuza yükleyebilirsiniz: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:08 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#306 |
|
Guest
|
Rum(17-35 ve 37-54)-Mısır
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rum(17-37)-Hüseyin Camii-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rum(17-40)-1966-Kuveyt-Camiul Kebir [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rum(17-54)-Mevla Muhammed Camii-Libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rum(17-30)-Duha-İnşirah-Fatiha-Bakara baş taraf-Emevi Camii-Suriye [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rum(17-40)-Emevi Camii-Suriye-1960 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rum(17-45)-Emevi Camii-Suriye [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rum(17-36)-Mescid-i Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rum(Suudi Arabistan radyosunda) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Daha önce Bakara Suudi Arabistan kaydını eklemiştik...Bu da Bakara Suriye radyosundan mış...Dinlemediğim için henüz kıyaslıyamıyorum... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:10 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#307 |
|
Guest
|
minşevi ve abdüssameden beraber okuduğu yusuf:linkten sağ yap-farklı kaydet:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:13 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#308 |
|
Guest
|
Lokman-Secde-Mısır
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Lokman-Secde-Mısır2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Lokman(8-34)-Secde(1-4)-Mısır-1963 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Lokman(8-30)-Camiul Kebir-Kuveyt-1966 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Lokman(8-34)-Secde(1-7)-Mısır-Hüseyin Camii-1969 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Lokman(8-15)-Emevi Camii-Suriye [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Lokman(8-20)-Mescid-i Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Lokman-Secde-Mescid-i Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Secde(1-19)-Alak-Mısır-Merzuk Ahmedi Camii [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ahzab(21-48)-Suhac-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ahzab-Mescid-i Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ahzab(21-36)-Mescid-i Aksa-1964 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Fatır(9-38)-Libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:15 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#309 |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
selamlar...........................
muhteremler casiye ve ahkaf suresi kaydını bilen varmı cemaatli olabilir sütüdyo olabilir |
|
|
|
|
|
#310 |
|
Guest
|
aliimran-fecr-tarık-1957-suriye:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#311 |
|
Guest
|
Zumer(1-31)-Libya-1963
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Mu'min(39-68)-Libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Mu'min(39-68)-Libya(farklı) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Saffat bulamadım) Al-i İmran(95-104)-Mescid-i Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:19 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#312 |
|
Guest
|
nahl:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] lokman-secde: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] haşr: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] rum-infitar: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] isra-tevbe: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] müminun-rahman: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hucurat-kaf-fussilet: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hahl: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:20 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#313 |
|
Guest
|
Fussilet(30-46)-Mescid-i Aksa
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Zuhruf(68-89)-Duhan(1-8)-Kadir-1966-Kuveyt(Ramazan'ın 27.gecesi(Kadir gecesi) Kebir Camiinde) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Zuhruf(67-89)-Libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Zuhruf(68-89)-Duhan(1-37)-Libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Zuhruf(67-89)-Libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Zuhruf(68-89)-Duhan(1-8)-Kadir-Hüseyin Camii-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Fetih(27-29)-Hucurat(tam)-Kaf(1-11)-Libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Fetih-Hucurat-Kaf-Arabistan Radyosu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Ahkaf bulamadım) Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:22 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#314 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Alparslan abi Allah razı olsun. inan hergün dört gözle vereceğin linkleri bekliyoruz.
Bende bir tane Muhammed suresi var eskilerde forumda verilmişti. "Şeyh Muhammed suresinde ağlıyor.Birinci dakika 10. saniyede "innellezine keferu ve saddü an sebilillahi sümme matü" ayetini okurken "matü" de ağlamasını gizliyor.1. dakika 37. saniyede ve saddü an sebilillahi sümme matü ve hüm küffarun felen yeğfirallahü lehüm" ayetini okurken "felen" kelimesinde ağlıyor.Fetih suresine geçiyor."halidine fiha ve yükeffira anhüm seyyiatihim ve kane zalike ındellahi fevzen azime" ayetini okurken "veyükeffira" kelimesinde kendini tutuyor."zalike" kelimesinde ağlıyor." şeklinde verilmişti link ölmüş olabileceğinden bendekini upload ettim. Muhammed-Fetih [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alıntı:
abi verdiğin kayıt gerçek mi yani ikisi, Minşevi ve Abdussamed aynı zaman ve yerde dönüşümlü olarak Yusuf suresini okumuşlar mı? herhangi bir montajlama yok dimi? (gerçi cemaatin ve çevrenin sesleri aynı ortam olduğunu gösteriyor. emin olmak için soruyorum. bu kayıdı daha önce böyle bir kayıtın varlığını hiç duymamıştım ilk defa dinliyorum çok hoş bir okuyuş olmuş gerçekten) birde bu kaydın yer ve zamanı hakkında bilgi varmı.
Dünya seyyar bir ticaretgâhtır. Öyle ise alış-verişini yap, gel...[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:23 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#315 |
|
Guest
|
Abi ben kayıtların linklerini eklerken evdeki bilgisayara bakamıyorum...Şimdi baktım, bende de Muhammed-Fetih var...Bir de Şura yok demiştim, varmış(Şura-13/40-Suud Radyosundan)...Hakkınızı helal edin...Upload ediyorum, birazdan eklerim inşallah...
Abdussamed ile Minşevi aynı ortamda Endonezya'da okumuşlar, resimleri var, fakat hangi suredir okudukları belli değil...Birgün buluruz inşallah... Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:25 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#316 |
|
Guest
|
makta:fussilitin başından:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] yasin-55 den sonuna kadar [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] füssılet: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] haşir: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (27.07.07 Saat 12:06 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#317 |
|
Guest
|
Sağolasın mecnunurifat abi...
Fussilet'in başından makta(nadir-radyodan) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kaf(16-45)-Rahman(1-17)-1966-Kuveyt-Camiul Kebir [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hucurat(13-18)-Kaf(1-22)-Mescid-i Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hucurat(13-18)-Kaf(1-22)-Mescid-i Aksa(farklı)-1964 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Tur(tamamı)-Hadid(1-11)-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Tur-Necm-Duha-İnşirah-Tin-Suriye-Mescid-i Emevi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Tur(17-49)-Hadid(1-6)-Suriye-Emevi Camii [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Zariyat ile başlayan bulamadim) Vakıa(58-96)-Hadid(1-3)-16.01.1966-Kuveyt-Kebir Camii [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Vakıa(tamamı)-Hadid(1-6)-Libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Vakıa(62-85)-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Vakıa(58-62)-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Vakıa-Hadid-Alak-Fatiha-Bakara-Suriye-Emevi Camii [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Vakıa(58-96)-Hadid(1-5)-Mescid-i Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Vakıa-Hadid-Suudi Arabistan Radyosu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hadid(7-24)-Mescid-i Aksa-1964 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hadid(7-29)-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Necm,Kamer, ile başlayan bulamadım) Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:29 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#318 |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
Alparslan kardeş üstadın bunca okuduğu kıraatları durmadan bizlerin istafadesine sunduğunuz için kalbi teşekkürlerimi sunarım.birara net bir okuyuş olmasada Necm suresini dinlemiştim.harika bir okuyuş bulup yayına sunarsanız memnun olurum.selam ve dua
|
|
|
|
|
|
#319 |
|
Guest
|
Abi 21. sayfada İsra(1-14)-Necm(1-18)-Hüseyin Camii-Mısır ve bu sayfada Tur(tamamı)-Necm(1-18) var ama Necm Suresiyle başlayan bir kayıt bulamadım henüz...
Diğer İsra kayıtları arasında olmayan bir İsra-Tevbe: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (farklı kaydet yapın) Önceki eklediklerimiz arasında olmayan Rum-İnfitar [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Elinde Bağdad Radyosu tarafından kaydedilen Ezan'ı olan var mı? Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:30 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#320 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Alıntı:
yanı her ıkı okuyusta bende var ve farklı kasetlerde yanı ayrı okunmus |
|