| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#321 |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
firitçi kardeş bende de mevcut bu iki karinin Yusuf sureleri ancak beni inanmaya iten şeyler Minşevi ve Abdussamedin yanyana mikrofon başındaki resimleri birde cemaatin tepkilerini dikkatle dinledim bana sanki aynı ortamda gibi geldi. bu mixi kim yapmışsa işinde uzmannış gerçekten.
Dünya seyyar bir ticaretgâhtır. Öyle ise alış-verişini yap, gel...[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Mücerred tarafından (30.07.07 Saat 10:50 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#322 |
|
Guest
|
Haşr-Tarık-Fecr-Alak-İskenderiye-Mısır
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Haşr-Tarık-Fecr-Alak-Karia-Fatiha-Bakara-Seyyide Zeyneb Camii-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Haşr-İnşikak-Buruc-Alak-Karia-Fatiha-Bakara-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Haşr-Kısa Sureler-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Haşr-Fecr-Beled-Alak-Karia-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Haşr-Alak-Fatiha-Bakara-1966-Kuveyt [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Haşr-Fecr-Beled-Alak-Fatiha-Bakara-Libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Haşr-Tarık-Fecr-Beled-Libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Haşr-Fecr-Alak-Fatiha-Bakara-Libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Haşr-Alak-Tekasur-Emevi Camii-Suriye [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Haşr-Fecr-Alak-Tekasur-Lala Mustafa Paşa Camii-Suriye [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Haşr-Tarık-Fecr-Fatiha-Bakara-Emevi Camii-Suriye [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Haşr-Fecr-Fatiha-Bakara-Mescid-i Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Mücadele bulamadım...) |
|
|
|
#323 |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
selamun aleykum kardeşler şeyhin kıraatlarını takdim etmede gösterdiğiniz bu gayretlerden dolayı hepinize çok teşekkür ederim CENABI HAK CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN
Muhteremler Enam Suresi Kayitlarini Bir Araştiralim Inşaallah Selam Ve Dualarla..................... Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:34 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Kardeş
Alıntı:
şeyhin kayıtlarının sure sure, nerde ne zaman okunmuş ayet numaraları ile baştan sona kadar araştırılması ve herkesin verilmeyen kayıtları vermesi ve paylaşması fikri ortaya atıldığında çok heyecanlanmış büyük katılım olacağını sanmıştım malesef bir iki kişi özellikle Alparslan abi ve mecnunurıfat abi dışında pek katılım olmadı şuana kadar. inşaallah bundan sonra arşivinde verilen kayıtlar dışında kayıtları olanların katılımını ve alakasını bekliyoruz. Enam suresi kayıtlarından iki tanesini Alparslan abi daha önce vermişti. linkleri buraya ekliyorum Enam(12-45)-Libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Enam(73-103)-Libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alparslan abinin verdiklerinin dışında bende olan bazı kayıtlar Fetih suresi (legad radıyallahu...ile başlıyor. güzel bir studyo kaydı) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Lokman 07-29 Selamah Radi Camii 1959 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Lokman_07-29_Secde_1-6 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hadid (nadirat) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Yüksek kalite Yasin (Tümü) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Dünya seyyar bir ticaretgâhtır. Öyle ise alış-verişini yap, gel...[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:35 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#325 |
|
Guest
|
Sağol abi Allah razı olsun...
Bakara-1964-Mescid-i Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Kaydetmek için sağdaki kutu içindeki 3 rakamı hemen soldaki kutuya yazın ve onun hemen altındaki arapça yazıya tıklayın-"idğat hune" diye devam eden yazıya tıklayın) Saf(4-14)-Alak(1-5)-İskenderiye-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Saf-Fatiha-Bakara-Hüseyin Camii-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Saf(4-14)-Hüseyin Camii-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Saf-Alak-Karia-Nasr-Emevi Camii-Suriye [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Mumtehine-Cuma-Munafikun-Teğabun-Talak-Tahrim ile başlayan bulamadım....Evdeki bilgisayarda bir de Saf-Cuma kıraatı olacak, sonra eklerim...) Saf-Fatiha-Bakara-Hüseyin Camiinin tarihi 1968... Daha önce verilmişti ancak istifade edemeyen arkadaşlar için: Şeyhin mücevved hatim seti-cd kalitesinde... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:45 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#326 |
|
Guest
|
Amme ve Tebareke cüzünden sureleri ekleyelim inşallah...
İnfitar-Fecr-Alak-Karia-Fatiha-Evveli Bakara-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İnfitar-Tarık-Fecr-Alak-Karia-Fatiha-Evveli Bakara-Mısır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İnfitar-Tarık-Fecr-Alak-Karia-Fatiha-Evveli Bakara-Mısır(farklıymış) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İnfitar-Fecr-Beled-1966-Kuveyt [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İnfitar-Fatiha-Evveli Bakara-Emevi Camii-Suriye [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İnfitar-Tarık-Fecr-Fatiha-Bakara-Emevi Camii-Suriye [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ğaşiye-Fecr-Fatiha-Bakara-Mescid-i Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kısa Sureler-Suudi Radyosu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:46 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#327 |
|
selammmmmmmm
alpaslan kardeş şeyhin kısa sureler suudi radyosu kaydını indiremedim nasıl indiriliyor bilgi verebilseniz |
|
|
|
|
|
#328 |
|
Guest
|
Abi üyelik istiyor herhalde, biraz bekleyin 4shared e upload edeceğim...
Kısa Sureler-Suudi Arabistan Radyosu(Duha Suresinden başlıyor) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:47 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#329 |
|
|
|
|
|
|
|
#330 |
|
Guest
|
s.a değerli abiler nasılsınız iyimisiniz? bu siteyi güzel buldum. inşallah bundan sonra bilgilerimizi karşılıklı olarak paylaşırız... saygılarımla..... |
|
|
|
#331 |
|
Kardeş
Ve Aleyküm selam hoşgelmişsiniz
|
|
|
#332 |
|
Guest
|
s. a. şeyhimiz m. s. minşaviden entrasan makamlarla okuduğu 2 sure özellikle şuara 5-49`iyi dinleyelim... LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:56 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#333 |
|
teşşş......kalyoncu kardeş
şeyhin müzzemmil müddessir ve cin suresi kayıtlarını bilen varmı selametle...................... |
|
|
|
|
|
#334 |
|
Kardeş
Bende İnfitar-Fecr-Beled-Mescid-i Emeviye 1952 diye bir kayıt var. Alpparslan abinin verdiği İnfitar-Fecr-Beled-1966-Kuveyt kaydına çok benziyor bu kayıtlar aynımı yoksa farklımı birde siz bakın kararsız kaldım.
İnfitar-Fecr-Beled-Mescid-i Emeviye 1952 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Abese-Tekvir-İnfitar-Mutaffifin (çok hoş ve nadirat) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Arkadaşlar şeyhin kayıtlarını dinlerken çok hoşuma giden kısımları not alıp makta (kesit) şeklinde kesip sizlerle paylaşmak istedim ilk örneği Al-i İmran suresi kayıtlarından. Al-i İmran dan güzel kesitler LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
Dünya seyyar bir ticaretgâhtır. Öyle ise alış-verişini yap, gel...[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:57 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#335 | |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
bu faydalı calısmanız ıcın Allah razı olsun abı. devamını beklerız.
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:58 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#336 |
|
Guest
|
selamlar .......................muhteremler
şeyhin makamlı cin müzzemmil müddessir kayıtlarını bilen varmı? biir zahmet yazsınlar................. şeyhin videolarını bilen varmı? Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:58 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#337 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#338 |
|
Guest
|
Burada Şeyhin hatim seti var...Sağ taraftan Şeyhin adını seçin, sol taraftan da dinlemek istediğiniz sureyi seçin, açılan pencerede hem dinleyin hem ayeti takip edin...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#339 |
|
Guest
|
Burada Muhammed Sıddîk el-Minşâvî'nin görüntüsü var ama çok kısa ve uzaktan.
Hiç yoktan iyidir, di mi? [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#340 |
|
Kardeş
Şeyhin güzel maktalarıyla (kesitleriyle) süslenmiş arapça olarak tanıtımın yapıldığı bir kayıt. Eskilerde forumda verilmişdi sanırım. Arapçası olan abiler konuşmaları çevirirlerse müteşekkir olurum
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, minşavi, muhammed, sıddık, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|