![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#21 | |||||||||
|
Üye No: 5302
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 140 Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Merhum, 49 yaşında iken, tüberkiloz hastalığından vefat etmiş.
Ensar abi, senin bilmemene ise şaşırdım. Çünkü 2 yıl önce qquran forumlarında "minşavi'nin ölüm yıl dönümü" başlığında, merhumun tüberkiloz hastalığından vefat ettiği yazılmış, siz de altına yazı yazmışsınız hatta. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#22 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Allah razi olsun kardesimVallahi hic aklimda kalmamis. Mubaregin yuksek kalitede (128 kbps mp3) Mujawwad hatmi surada var.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Yuksek kalite diyor fakat fatihada bile kalite sorunlari var.. Gerek murattal gerekse mujawwad olarak hatim setleri geldi elime kaset olarak. Onumuzdeki yil insallah dijitallestirip hizmetinize sunmaya niyetim var, omur yeter ve imkanlar el verir ise..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#23 | |||||||||
|
Guest
Üye No:
Seviye: -INF [ ]Aktiflik: NAN / -INF |
gercekten cok güzel bir audio minsavini son audiosu masallah cok güzel valla
selamlar oguzhan bingöl |
|||||||||
|
|
|
#24 | |||||||||
|
Guest
Üye No:
Muhammed Sıddık minşevi............
galiba 2002 senesiydi urfada Halilurrahman camii müezzini Mehmet hoca ile tanıştık sonra bize muahmmed sıddık minşeviye olan hayranlıgını anlatışı bambaşkaydı sadece şunlar döküldü dilinden... Minşevi ...... mmminşevi......... sonra 1 2 dakika sustu ve gözlerinden yaş gelmeye başladı.... kal'in susduğu halin lisan olarak bizlere kendisini hissettigi an..vuku buldu... gerçekten üstad bambaşka ondan ilk dinledigim tilavetli rad infitar fecr ve beled süresiydi ama inanın 1 yıl boyunca her gece neredeyse dinlemeden uyuyamadım... her dinledigimde sanki ilk defa dinliyormuşum gibi beni etkiliyordu... Allah mekanını cennet etsin... bizi öyle hazretlerle cennette buluştursun... Amin birde küçük bir anı anlatmıştı mehmet hoca birgün suriyeden halepten bir imam kendisine misafir olmuş imam ona Abdussamed minşevi ve mustafa ismailin kendilerine misafir olup evlerinde kuran okudugunu ama hepsinin minşeviye hayran kaldıgını anlatıyor.. minşevinin tilaveti bambşkaymış... |
|||||||||
|
|
|
#25 | ||||||||||
|
Erkek Üye
Üye No: 4962
Tesekkür: 1 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 23 [ ]Aktiflik: 0 / 567 Tesekkür: 1
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
selamun aleykum
Alıntı:
![]() bu hatıra beni çocukluk günlerime götürdü. benimde çok muhterem bir kur'an hocam var idi ve kendisi minşevi aşığı idi. şam'da medrese tahsili görmüş, mısır usulü ama itadalli bir kur'an okuyuşu vardıki herkesi mest ederdi. kur'an kursu hocası olmak için girdiği imtahamda türkiye birincisi olmuştu. allah selamet versin. onun etkisiyle bizde minşevi dinlerdik tabi eski model teyp'lerden. ( malesef minşeviler birbirine karışıyor, hangisi olduğunu tam bilmiyorum.) onun davudi sesiyle tur suresini sayısız defalar dinlemişimdir. hele (şüphesiz muttakiler , cennetlerde ve nimet içindedirler) mealindeki 17.ayet'i okuyuşu sürekli kulağımda çınlar. allah (c.c) onlardan razı olsun... |
||||||||||
|
|
|
|
|
#26 | |||||||||
|
Üye No: 1146
Tesekkür: 2 5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi Seviye: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 496 Tesekkür: 2
5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi
![]() |
Bu da bugünki son Ramazan hediyem...
Muhammed Sıddık minşavi den Ezan... qquran' dakinden farklıdır... LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 07:59 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#27 | |||||||||
|
Üye No: 4255
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 1 [ ]Aktiflik: 0 / 15 Tesekkür: 0
![]() |
Sevgili Mucevvid abi daha önce eklemiş olduğun fecr,fussilet,haşr surelerini tekrar eklersen çok sevinirim.Linkin süresi dolmuş sanırım. Şimdiden Allah (c.c.) razı olsun
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#28 |
|
Kardeş
|
Qur'an kiraatinde playback hic gormemistim
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Erkek Üye
|
Sıddık Minşevi Meryem Suresi Libya
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Amenrresulu & Ali İmran [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 08:02 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#30 | |||||||||
|
Üye No: 7568
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 1 [ ]Aktiflik: 0 / 21 Tesekkür: 0
![]() |
selam ederım herkese,
muhammed sıddık minşavının RAHMAN suresı tılavetını elınde olan varsa yukleyıversın... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#31 | |||||||||
|
Üye No: 5302
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 140 Tesekkür: 0
![]() |
Murattal mı, mücevvid mi istersiniz?
|
|
|
|
#32 | ||||||||||
|
Üye No: 7568
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 1 [ ]Aktiflik: 0 / 21 Tesekkür: 0
![]() |
Alıntı:
allah razı olsun....selam ve muhabbetlerımle Allah c.c. razı olsun kardesım,cok makbule gectı...allah ımandan ayırmasın Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 08:03 PM ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#33 | |||||||||
|
Üye No: 7840
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 17 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 415 Tesekkür: 0
![]() |
Muhammed Sıddık Minşevinin özel sitesi var:spaces.msn.com/minshawi
sıddık minşevi babası.Mahmud Minşevi kardeşi olup hayatta.Sabri minşevi amcasının oğlu.Ailece hafız ailesidir.Suudi Arabistanda çok sevilir.Hatta Mekkede adına yapılmış bir camisi vardır.Birleşik Mısır-Suriye devletinin resmi karisi olup bir hafta Şamda, bir hafta Kahirede okurdu.Makamlı okumada Üstaddır.kamil Yusuf ile beraber Muhammed selame ekolüne mensubturlar. Konu aşık-ı rifat tarafından (17.01.07 Saat 11:32 AM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#34 | |||||||||
|
Üye No: 9117
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 1 [ ]Aktiflik: 0 / 0 Tesekkür: 0
![]() |
furkanerol et hotmail e yeni link gönderecek olan varmı,
minşevi görüntülü lazım allah razı olsun arkadaşlar
|
|
|
|
#35 |
|
Erkek Üye
|
Ahzab Mescidel Aksa yüksek kalite
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Erkek Üye
|
Meryem M.aksa Yüksek ses kalitesi
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#37 | |||||||||
|
Üye No: 8211
Tesekkür: 7 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 16 [ ]Aktiflik: 0 / 396 Tesekkür: 7
![]() |
Allah (c.c) Şeyhden razı olsun.Buyrun..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][/code] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#38 |
|
Erkek Üye
|
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 08:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#39 | |||||||||
|
Üye No: 8211
Tesekkür: 7 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 16 [ ]Aktiflik: 0 / 396 Tesekkür: 7
![]() |
Rabbim razı olsun Şeyhden ve dinleyenlerden.Genç iken okuduğu nadir tialevetlerinden biri mutaffifin inşikak buruc...Buyrun.
{Ayrıca bir parantezde Eyüp kardeşimize açmak istiyorum.Allah razı olsun Kur'ana hizmetinizden.Yaş olarak bilmiyorum büyükmüsünüz.Bundan böyle size hizmetinize saygı için 'Eyüp abi' demek istiyorum.} LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 08:06 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#40 | |||||||||
|
Guest
Üye No:
o gerçekten bir taneydi