| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#381 |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Banada değil gibi geldi.
Alparslan ve Mecnunurifat abi linkler için Allah razı olsun sizden
|
|
|
#382 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
yes but a photo in video (video is about abdelbasits life in turkish)
Alıntı:
arkadaslar bende minshawinin hatim seti var,(zaman gazetesini hediyye ettigi audio cd formatinda 30 cd) yalniz bazi bolumleri ona ait degil,birbaskasi okuyor sebebini bilen var mi? bu adreste Minsavi nin 20 kadar fotografi var (bu o muymus diyeceginiz resimlerle) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:20 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#383 |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
sendeki sanırım şeyhin mücevved hatmi Şeyh mücevved hatmini tamamlayamamış bu yüzden kalan kısımları Mahmud Ali Benna, Abdussamed ve Sabri Minşavi okumuşlar.
|
|
|
#384 | |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Alıntı:
firitçi kardeş teşekkürler haberdar ettiniz................... birkaç fotoğraf şeyhe ait olmayabilir..............Alahu Alamu bissavab |
|
|
|
|
|
|
#385 |
|
Kardeş
arkadaslar ben birsey ariyorum,minsavi kisa sureleri okuyor arkasindan cocuklar okuyor (montaj)bunu ekleyebilir misiniz
|
|
|
|
|
|
#386 |
|
SELAMLAR FİRİTÇİ KARDEŞİM
islamweb.net DE BÜTÜN SURELER AYNEN DEDİĞİNŞEKİLDE VAR. SELAMLAR VE DUALARLA.. |
|
|
|
|
|
#387 |
|
Kardeş
alin arkadaslar size soz verdigim gibi kimsede olmayan nadir kisa sureler
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) heheyt bre daha ne bombalar patlatacagim hayir hepsi kendisine ait cunku abdussamedin de ona benzer cok fotograflari var,mesela genclik fotolari ile yaslilik videolari sanki farkli kisiler gibi Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:22 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Alıntı:
firitçi kardeşim bu kısa sureler bizde mevcut inşirahtan nas suresine kadar.... başka bombalar diyorsunuz inşaallklah şems suresi vardır içinde selamalar........... Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:21 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#389 |
|
Guest
|
firitci kardeş!
Eklediğin Minşevi ile Abdussamed'in nadir resmini arap forumlarında yayınladım...Gerek quranvoice olsun gerek qquran olsun çok sayıda tebrik mesajı alıyorum...Tabi oraya ben sadece ekledim...Asıl resmi bulan kişi olarak ben de o tebrikleri sizinle paylaşmak istedim...Tekrar çok teşekkürler... |
|
|
|
#390 | ||
|
Kardeş
Alıntı:
bir de fazla kacirmisim galiba bomba momba diye,INSAALLAh buldukca rappide koyarim Alıntı:
buruc,kevser,hud,insikak gibi sureler var mesela,bunlar cikmis miydi Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:23 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#391 |
|
Guest
|
nahl:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] libya-yusuf-1-29 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] saffat: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:25 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#392 |
|
Guest
|
MURATTAL BİR HATMİNDE DE MEVCUT FİRİTÇİ KARDEŞİN DEDİĞİ ZİRA MURATTALDADA İKİ TARZ HATMİ VAR.BİRİ İNCE SESLİ BİRİ KALIN SESLİ
|
|
|
|
#393 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:25 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#394 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Delil olarak ta şu alttaki linkteki resmi eklemişler...Sol baştaki Minşevi ama yukarıda arapça adını yazdığım zat ortadaki ve bizim resimdeki şahıs.... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ben zaten belirtmiştim tam benzetemedim diye, Araplar da ispat etmiş oldu... |
|
|
|
|
#395 | |
|
Alıntı:
Konu mutioglu tarafından (12.09.07 Saat 01:52 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#396 |
|
Guest
|
hud-yusuf-dimeşk:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] lokman [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] minşevi-makta: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] minşevi-makta: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#397 |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
Nahl süresi üstad m.sıddık minşaviye ait değil
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:28 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#398 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#399 |
|
Guest
|
yunus:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] mescid-i aksa-meryem: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] flaş: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:28 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#400 | ||
|
Kardeş
Alıntı:
Alıntı:
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) nadir kevser suresi,once okudugu alak suresini ekleyecegim,cemaat seslerinden ayiklanmis Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:32 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, minşavi, muhammed, sıddık, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|