| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#401 |
|
Guest
|
Firitçi kardeş:flaşı seyrettim.1 dakika 10 saniyelik sun'i (yapma-arablar inşai video diyorlar) video.Minşevinin nadir resimleri ile güzel makta'lardan yapılmış.Mutlaka izleyin.karilerin fotoğrafları bölümüne bugün yeni benim eklediğim nadir fotoğraf da var.
evvel-i şuara: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] evahir-i müminun: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kasas-rahman-1962 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:33 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#402 | |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
selamlar hürmetler................bu arada ramazanınızıda tebrik ediyorum.............. |
|
|
|
|
|
|
#403 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
bu daha once verilmis mydi,arap sitelerine bu lingi ekleyebilir misiniz
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:34 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#404 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Hac(23-40)-Fecr-Alak-Kevser LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
Dünya seyyar bir ticaretgâhtır. Öyle ise alış-verişini yap, gel...[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:35 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#405 |
|
Kardeş
bu link vefat etmis,bu kaydi yine koyabilir misiniz?
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:35 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#406 |
|
Guest
|
kasas-rahman-1962
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] isra-mescidi amsa: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (18.09.07 Saat 01:48 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#407 | |
|
Kardeş
Kardeş daha önce iş dolayısıyla upload edemedim yeni fırsat buldum aktardım.
Hac_23-40_-Fecr-Alak-Kevser [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alıntı:
Kasas(83-88)-Rahman(1-12)-Zemalik-Kahire-Cuma namazında-1967 şeklinde.
Dünya seyyar bir ticaretgâhtır. Öyle ise alış-verişini yap, gel...[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:36 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#408 |
|
Guest
|
![]() Muhammed Sıddîk el-Minşâvî - Aşırlar محمد صديق المنشاوي # Sûre Adı Dosya Tipiİndir1 el-Vâki`a, el-Hadîd RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2el-Feth, el-Hucurât RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3en-Nisâ' RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 4 Yâ Sîn RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 5 en-Nebe' RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 6 eş-Şu`arâ' RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 7 es-Saff, el-Cumu`a RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 8Kâf, er-Rahmân (Kuveyt, 1966)RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 9el-Mu'minûn (Libya)RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 10 el-Haşr (Kuveyt, 1966) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 11 el-`Alak (Kuveyt, 1966) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 12 el-Fâtiha, el-Bakara'nın baş kısmı (Kuveyt, 1966)RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 13 el-Bakara'nın son kısmı (Kuveyt,1966 )RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 14 el-Hucurât, Kâf RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 15 el-İsrâ' (Sûriye Emevî Câmiî, 1958) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 16 et-Tevbe (Sûriye Emevî Câmiî, 1958) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 17 el-Kasas (el-Huseyn Câmiî-Mısır) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 18 el-`Alak (el-Huseyn Câmiî-Mısır) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 19 ez-Zuhruf (Kuveyt, 1966) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 20 ed-Duhân (Kuveyt, 1966) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 21 el-Kadr (Kuveyt, 1966) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 22 Ğâfir (Libya) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 23 Hûd, Yûsuf (Kuveyt) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 24 Fussilet (Mescid-i Aksâ-Filistîn) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 25 Yûsuf (Lala Mustafa Paşa Câmiî-Sûriye, 1958) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 26 el-İnfitâr, el-Fecr, el-Beled (Kuveyt, 1966) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 27 es-Saff (Sûriye Emevî Câmiî, 1958) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 28 el-`Alak, el-Kâri`a, en-Nasr (Sûriye Emevî Câmiî, 1958) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 29 el-Hadîd (Mescid-i Aksâ-Filistîn, 1964) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 30 el-Vâki`a, el-Hadîd (Kuveyt, 1966) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 31 Lukmân, es-Secde (el-Huseyn Câmiî-Mısır, 1969)RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 32eş-Şu`arâ', el-Fecr (Selâmet er-Râdî Câmiî-Mısır, 1969) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 33 er-Ra`d (Kuveyt) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 34 el-Ahzâb (Mescid-i Aksâ-Filistîn) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 35en-Nahl (Libya) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 36 Meryem (Mescid-i Aksâ-Filistîn) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 37 en-Nisâ' (Libya) RM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Ab-ihayaT tarafından (18.09.07 Saat 05:21 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#409 | ||
|
Kardeş
Alıntı:
beyler,misirli bir kariyle gorustum minsavi nin videosunu sordum misirda milli multimedia arsivinde olabilecegini soyledi,hic tanidiklariniz yok mu misir da? misir dedim de canim cekti,aciktigimi hatirladim Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:38 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#410 |
|
Kardeş
yanlışın var kardeş indirdim kontrol ettim bozuk değil.
mp3 formatında sorun yaşıyorsanız bu kaydın rm formatında olanıda vardı onuda upload ettim. Buyrun Hac_23-40_-Fecr-Alak-Kevser.rm [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#411 |
|
Guest
|
minşevinin harici okuyuşları:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#412 |
|
Tesekkür: 5
5 Mesajına 7 Teşekkür Aldı
LİNK BAŞKA KARİYE AİT KALDIRDIM(Alpparslan)
s.a kardeşler quran.maktoob tan muhammed sıddık minşevi nin videosunu buldum ama mahmut minşevi olabilir ilgilenen kardeşlerim şeyhin muhammed minşevi mi olduğunu haber verirlerse sevinirim (muhammed sıddık minşevi diye yazıyor) Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:39 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Kardeş
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:40 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#414 |
|
Guest
|
minşevinin kıraatları:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] rum: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] enfal-dimeşk radyosu: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:40 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#415 |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Esselamu Aleykum.......
Merhum Şeyhimizin yine ihlasla ...değişik kıraat ve makamlarla okuduğu AYETUL-ARŞ Tevbe Suresinin son iki ayeti....... LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:41 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#416 |
|
Guest
|
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:41 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#417 |
|
Kardeş
Beyler ustadin videosu mu var? birisi bu sityi incelese
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#418 |
|
Guest
|
yeni bir şey yok.Kısa videonun değişik versiyonları.
|
|
|
|
#419 |
|
Kardeş
Fecr suresinden güzel bir makta
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#420 |
|
Guest
|
müddessir:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:42 PM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, minşavi, muhammed, sıddık, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|