| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#501 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#502 |
|
Guest
|
enam-libya:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] haşr-kısar-değişik kayıt: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 05:29 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#503 |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Kasas-Rahman makta
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] KASAS 85. (Resûlüm!) Kur'an'ı (okumayı, tebliğ etmeyi ve ona uymayı) sana farz kılan Allah, elbette seni (yine) dönülecek yere döndürecektir. De ki: Rabbim, kimin hidayeti getirdiğini ve kimin apaçık bir sapıklık içinde olduğunu en iyi bilendir. 86. Sen, bu Kitab'ın sana vahyolunacağını ummuyordun. (Bu) ancak Rabbinden bir rahmet (olarak gelmiş) tir. O halde sakın kâfirlere arka çıkma! 87. Allah'ın âyetleri sana indirildikten sonra, artık sakın onlar seni bu âyetlerden alıkoymasınlar. Rabbine davet et. Asla müşriklerden olma! 88. Allah ile birlikte başka bir ilaha tapıp yalvarma! O'ndan başka ilah yoktur. O'nun zâtından başka her şey yok olacaktır. Hüküm O'nundur ve siz ancak O'na döndürüleceksiniz. RAHMAN 1. Çok merhametli(Allah) 2. Kur'an'ı öğretti. 3. İnsanı yarattı. 4. Ona açıklamayı öğretti.
|
|
|
#504 |
|
Tesekkür: 47
11 Mesajına 38 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
SA. Mutioğlu kardeşim bende şeyhin seneler öncesinde qquran forumunda bulduğum kayıtlar var. linkleri silinmis kayitlar. Genelde ses kaliteleri iyi. İçlerinde nadir kayıtlar olup olmadığını tasnif etmem mümkün değil çünkü iyi bir dinleyici değilim, fakat bazı kayıtları ezbere varan derecede dinlemişimdir. Mesela bir keresinde Adil abimizin radyodan kaydedip göndermiş olduğu kesik Hadid Suresi kaydının tamamı ve daha kalitelisi vardı, ben de tabi buraya ekledim. Vaktim oldugu muddetce ayirt edip varsa nadir olanlari eklerim insallah.
Konu Bilkentli tarafından (24.10.07 Saat 02:30 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#505 |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Selamun Aleykum.............
Bilkentli Kardeşim ilginize teşekkür ederim şeyhin hazinelerini forum ve internet kulanıcılarıyla paylaşmak gerçekten çok güzel bir iş....sağolun Yalnız Şeyhle ilgili bir çağrı yaptım ama karar noktasında net bir şey söylemediler değerli minşavi dostları....... Alpaslan, Mecnunurifat, Mücerred, ve Firitçi kardeşlerimizden cevap bekliyoruz inş.... tekrar herkese selamlar........ |
|
|
|
|
|
#506 |
|
Guest
|
ibrahim:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hac-1966-m-hüseyin: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (31.10.07 Saat 11:35 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#507 |
|
Guest
|
bendeki muhammed sıddık minşevi mp3lerin listesi belki faydası olur...
|
|
|
|
#508 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 1
3 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
s.a arkadaşlar bana hucurat kaf lazım minşeviden temiz kayıtlardan ekleyen olursa sevinirim
|
|
|
|
|
|
#509 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Alıntı:
bana adresinizi verip cdyi,belki dvdye yazarim,gonderecektim? Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 05:31 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#510 | |
|
Kardeş
Alıntı:
Hucurat(13-18)-Kaf(1-22) (gayet net cemaatli mekanı bilmiyorum) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hucurat(13-18)-Kaf(1-22)-Mescid-i Aksa(farklı)-1964 tavsiye olunur(diğer bir tane daha var mescidi aksa fakat hışırtılı) NOT:arkadaşlar yeniden upload ettim link uzun olduğundan problem çıkıyordu bende şöyle bir çözüm buldum önce aşağıdaki linki http den başlayarak html kadar seçip kopyala deyip ve yeni sekme açarak browser adres satırına yapıştırdıktan sonra daha sonra www ile 4shared arasındaki + simgesini silin ve enter layın [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Dünya seyyar bir ticaretgâhtır. Öyle ise alış-verişini yap, gel...[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 05:36 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#511 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
beyler bu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] siteye daha once girmismiydiniz?
sik sik dinlerim,ALLAH!!!! [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 05:40 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#512 |
|
Guest
|
haşir-kısar:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] lokman-secde-mescidi aksa: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] haşir-kısar-libya-başka: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] haşir-kısar-libya: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] libya-enam-2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 05:42 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#513 |
|
Kardeş
Baştan sona ihlas, hüzün, huşu, şeyhe ve cemaate dokunsan ağlayacaklar sanki
Mu'min(Gafir)(39-68)-Libya(farklı) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (farklı kaydet de save as)
|
|
|
#514 |
|
Guest
|
lalapaşa camii-dimeşk okuyuşları:
من أول سورة المومنون [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الحشر والقصار [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] يوسف [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#515 |
|
Erkek Üye
|
VAY ALLAH RAZI OLSUN MUHTEREM HOCAM.ZAMANINDA KAYBETMİŞ OLDUĞUM VE HİÇ BULAMADIĞIM ŞEYH MİNŞEVİNİN YUSUF SURESİNİ DE EKLEMİŞSİNİZ. ALLAH RAZI OLSUN.
|
|
|
|
|
|
#516 |
|
Kardeş
Arkadaşlar aşağıdaki linkde Fethi Melici ile Muhammed Sıddık Minşavi hakkında röportaj yapılıyor. Maalesef arapçam olmadığı için anlayamadım arapçası iyi olan abiler konuşmanın çevirisini yaparlarsa (Mecnunurıfat abi
Sual: Fazileti M.S. Minşavi El Cevap : Kari! ibni Kari! , nur! min nur! [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#517 |
|
Guest
|
Lehçe farkından dolayı bazı yerlerini anlayamadım.kendine has bir tarzı olduğunu ve övüyor.Mustafa ismail, ve ben üçümüz bir arap devletine gittik.Orada köşkte oturuyoruz.Ben küçüğüm.Hizmet ediyorum.(minşevinin zekasından ve çok anlayışlı olduğundan bahsediyor.Tam anlayamadım)Çok muhlis idi.Bir gün hucurat okurken dinledim.Önce bayat ile başladı.Sonra rast makamına geçti.Dinyeyiciyi hazırlamak için.Bazıları direk hicaz veya nihavende geçer.Dinleyicinin kulağı buna hazır değildir.Ümmügülsümü ve tahal-feşniyi dinlerdi.(bu arada ümmügülsümün ibrahim suresi veriliyor) Babası zahid idi.Ne mal ne şöhret istemedi.M. selame, m. İsmail ve ahmet neda 5-6 saat okurlardı.En az 3 saat okurlardı.Minşevi türkiye'ye de gitti.Endonazya reisi sukarno ve hafız esad nişan verdiler.Sonra 2 minşevi dinleyicisiyle konuşuyor.
Konu mecnunurifat tarafından (05.11.07 Saat 03:26 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#518 | |
|
Kardeş
Alıntı:
Müminun Üsyut Mısır 1957 (günün kaydı)[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Dünya seyyar bir ticaretgâhtır. Öyle ise alış-verişini yap, gel...[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Mücerred tarafından (08.11.07 Saat 12:55 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#519 |
|
Guest
|
libya-enfal:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |