| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#621 |
|
Guest
|
makamlı maktalar:
Minşevi makamlı maktalar مقام العجم الاعراف [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الحشر [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الفجر [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الكهف [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] يوسف [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] مقام السيكا غافر [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] العلق [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] هود [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الواقعة [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] المؤمنون [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] مقام النهاوند الاسراء [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الانبياء [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] النجم [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الروم [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الطور [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] مقام الصبا هود [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] لقمان [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الزخرف [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الحشر [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] مقام الرست يوسف [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] النساء [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الدخان [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] القصص [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] النجم [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] مقام الحجاز مريم [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] غافر [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] النحل [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] القصص [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الحشر [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الحديد [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الحجرات [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ال عمران [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الفجر [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] مقام البيات الزخرف [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] هود [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الحج [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] التوبة [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الانعام [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] مقام الجهاركاه [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#622 |
|
Guest
|
bakara-sesli tefsir
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#623 |
|
Guest
|
yusuf
|
|
|
#624 |
|
Kardeş
Tesekkür: 268
50 Mesajına 85 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Arkadaslar bır oncekı mesajım dıkkat cekmedı yanlız ben yınede son durumu aktarmak ıstedım.
Seyhın 1969 da vefat etmesı kayıt yapmaya fırsat olmadıgının bır nedenı.Boyle soyluyorlar.Ama aldıgım haber soyle Mahmud Mınsevi ile bızzat gorusen kısıden 11 adet cd ayrıca ozel olarak verdıgı 2 cd daha varmıs bu ortalama bır soylem.Kayıtlar bızzat bırıncı elden ıstedıgımde tıcarı olarak kullanmayacagıma soz vererek alacagım ve dagıtmayacagıma ama bu kayıtları ben elbette dagıtacagım. Kayıtlar elıme gectıgınde Forumdan Alpparslan yada Mucerred ve Mecnunirifat abilerden birine postayla gonderecegım onların vaktı oluyor forumda, sızlere ınsallah dagıtırlar.Kayıtlar elıme gectıgınde tekrar yazacagım s.a. ( ses kayıtları ) |
|
|
|
|
|
#625 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Allah razı olsun 4 gozle beklıyoruz o cd leri.
|
|
|
|
#626 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Ben bu harika sesli zati cok seviyorum ama birsey beni uzuyor,cok az fotografi var,videosu yok,sanki hak ettigi deger verilmemis gibi bir his var icimde?
|
|
|
|
|
|
#627 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 1
3 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
|
|
|
|
|
|
#628 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 268
50 Mesajına 85 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Kardesım deger verılmemesınden yanı sıra seyh 1969 da vefat ettıgı ıcın resım video gıbı teknolojık sıstemlere de tam anlamıyla yetısememıs. Surıyede video kaydının oldugu soylenıyor ama orda yapılan arastırmalarda sonuc vermemıs. Belkı bı gun nasip olur seyhı ızlemek. |
|
|
|
|
|
|
#629 |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Bence şahsi görüşüm bunun bir asıl sebebi azami ihlasından kaynaklanıyor. daha önce bir kardeş yazmıştı Şeyhin yakın komşularından biri söylemiş kendisine Şeyh videosunun çekilmesini istemiyormuş zaten. allahu alem ihlasının kırılmasından korkmuş olsa gerek. (tv vs çıkacam teveccühü ammeyi kazanacağım düşüncesinde olanların kulakları çınlasın)
|
|
|
#630 |
|
Kardeş
ama yanilmiyorsan kendisinin studyo kaydinda onden cekilmis bir fotografi vardi,kuvvetli bir i
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Mirliva tarafından (09.02.08 Saat 05:08 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#631 | |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Müücerred Kardeşimize Katılıyorum...şeyhin zahidane bir hayat sürmesi ...şeyhin kaset video ve resim vb. kayıtlarının günümüzde yeterli derecede yaygınlaşmasını önlemiştir diyebiliriz...anlatıldığı üzere şeyh tilavet için radyo kaydına gitmemiş ilk olarak gelip kendi köyünde ses kaydını babasından müsaade alarak yapabilmişlerdir...ayrıca kamera önünde tilavet etmekten kaçındığıda nakledilmektedir...yalnız hayatının sonraki dönemlerinde avrupa asya ve afrikada birçok ülkeyi ziyaret etmesi ve oralarda K .K erim tilavet etmesi nadir bir çok kaydının hatta video dahil ..olabileceğini akla getirmektedir...zaten bunlarda zaman zaman dile getirilmektedir... selametle......... |
|
|
|
|
|
|
#632 | |
|
Kardeş
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#633 |
|
Kardeş
Hüznün sesinden baştan sona hüzünlü bir Enfal tilaveti
Enfal [1-28]-Libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#634 | |
|
Kardeş
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#635 |
|
Kardeş
evet görmüştüm bu resmi bir devlet televizyonu ya da ona benzer bir videodan alınmış. bak Kardeş neden takıntı haline getirdin bu kadar anlamadım tamam şeyhin videosu var büyük ihtimal ve ortaya çıksa çok iyi olur ama bu bir şahsın elinde olmadığıda kesin olsa muhakkak gün yüzüne çıkardı büyük ihtimal bir devlet televizyonun tozlu arşivleri arasında. inşaallah çıkar bizde görürüz. ancak çıkmassada dünyanın sonu değil. hem ahiret var hem herşey zaten ismiyle cismiyle zaten kaydediliyor elhamdülillah değilmi. o yüzden fazla takıntı yapmadan iştiyakımızı, ısrarclığımızı, inadımızı ahireti kazanma yönüne kanalize edereksek inşaallah o başta Resuli Ekrem (A.S.M) efendimiz olmak üzere o harika zatlarla değil videosu yüzyüze görüşme şansımız var. hem okuyan dan ziyade okunana hasrı nazar etmeliyiz vesselam.
|
|
|
#636 |
|
Guest
|
minşevi kayıtları
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] rad-libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (12.02.08 Saat 09:36 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#637 | |
|
Kardeş
Seyhin ilk dinledigim kaseti Kaf-Rahman sureleriydi (cocuktum o zamanlar ama nasil da etkilenmistim,hatta yalniz Abdussamedi dinlerken onu kesfetmistim ve dunyanin daha da buyuk oldugunu anlamistim)
ama benim sorum su,kasetin orta yerlerinde seyh sanki bir ayette takiliyor gibi gelmisti (unutmus gibi), bilen var mi? Alıntı:
aciklamaniz icin tesekkur Konu Jerusalem tarafından (15.02.08 Saat 01:28 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#638 |
|
Guest
|
reyyan kardeşin suriye okuyuşumu, kuveyt okuyuşumu bilmiyorum dediği isra(mücerred abi bilebilir belki)
|
|
|
#639 | |
|
Kardeş
Alıntı:
Abi bahse konu olan İsra 70-87 cemaatli olan kayıtlarının ikiside bence aynı biri yankılı sadece bu kayıtların ikiside bence Suriye Emevi camii 1958 kaydı. bu kanıya nerden vardığımı sorucak olursanız iki kaydın ilk üç dakikakasını saniye saniye karşılaştırdım. ikiside 28 dk civarında ve dikkat edilecek olursa 1. dakika civarında her iki kayıtta da fadlen kelimesini söylerken arka planda meşur saat çalıyor. ayrıca Suriyede okunmuş olduğu kanısına da mescit dışından gelen yoğun araç trafiği ve korna sesleridir. çünki Mescid-i Aksa kayıtlarında korna sesi duyduğumu hatırlamıyorum genelde Emevi Cami kayıtlarında duymaktayız. NOT: Kuvveyt kaydı ile karıştırılıyor demişsiniz bende üç tane İsra 70-87 kaydı var. bunlardan. Suriye ve Mescid-i Aksa kayıtları birbirine çok benzer (bence aynı kayıt) ayrıca Kuveyt okuyuşlarının hepsi 1966 yılında yapılmış ve çok net kayıtlardır hatta diyebilirimki zamanın en iyi kayıt cihazlarını kullanmışlar diğer kayıtlara oranla. 1.İsra(70-87)-Emevi Camii-Suriye-1958 2.İsra(70-87)-Mescid-i Aksa 3.İsra(70-87)-cemaatli (büyük bir ihtimalle Libya kaydı çünkü küçük bir mescitte ya da oda da okuduğu anlaşılıyor.ancak çok sarsıcı bir okuyuş
Dünya seyyar bir ticaretgâhtır. Öyle ise alış-verişini yap, gel...[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Mücerred tarafından (13.02.08 Saat 02:20 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#640 | |
|
Guest
|
3 huşulu tilavet
nisa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] nisa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] aliimran [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ihlas-sun'i video [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.02.08 Saat 03:24 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, minşavi, muhammed, sıddık, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|