| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#701 | |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
الرابط لا يعمل............ |
|
|
|
|
|
|
#702 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Alıntı:
-Ayrıca diğer arkadaşlar da verdiğim arşiv resminde olupta internette bulmakta zorluk çektikleri kayıtları için istekte bulunabilirler bulabildiğimizin linkini bulamadığımızıda nete yükler öyle paylaşıma sunmaya çalışırız inşaallah. bundan büyük mutluluk duyarım. zaten paylaşmayı sevenler sayesinde mevcut kayıtları elde ettik. mesut bahtiyar olduk. Cenab-ı Allah onlardan ebeden razı olsun
|
|
|
|
#703 |
|
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
biliyoruz ki bu dünyada yalnız değiliz.Bizim gibi mükellef ve farklı yaratılışları olan bazı varlıklarla beraber yaşıyoruz..(Anladığınız gibi üç harfliler)..Kuran-ı Kerim de Efendimiz(SAV) den Kuran dinleyen bu varlıkların nasıl kendilerinden geçerek müslüman oldukları ve kavimlerini hidayete çağırdıkları anlatılır..Ben zannetmiyorum ki günümüzde de Kuran Aşıkı üç harfliler olmasın,bir camiye Kuran dinlemek üzere gelen cemaatin arasına bunlar da karışmasın...Hatta az buçuk okuduklarımla,içlerinde bir M.ismail,bir Minşevi hayranı olanlarının bulunacağını tahmin ediyorum..Gerçi Süleyman A.S ın vefat ettiğini anlayamayacak kadar gayba aşina değiller fakat gözlerini önünde cereyan eden olayları da tabiki bilebilirler..Bu yüzden özellikle bu iki Karimizin okuyuşları sırasaında orada hazır bulunan üç harflilerin video kayıtlarının alınıp alınmadığını ve şayet alındıysa bunların kimlerde olduklarını bildiklerini düşünüyorum..Eğer bu işin erbabınca onlarla bağlantı kurulursa Minşevi ve Kamil Yusuf videoları başta olmak üzere merak ettiğimiz daha nice şeylere ulaşabileceğimizi zannediyorum..
Hatta daha aykırı bişey söyleyeyim..Belkıs'ın tahtını getirmeye güçleri yeten bu varlıklarla bunları getirtmemiz bile mümkün(böyle bir olaya şahit olmasam bunu söylemezdim..ben üç harfliler tarafından gömüldüğü yerden bulunup getirilmiş bir büyü gördüm..kağıt üzerine yazılmış tılsımlardan oluşuyordu) İşin şer'i boyutu hakkında malumat verilirse-yani mahzurludur veya değildir diye-ben bildiğim ,güvendiğim ve onlarla bağlantısı olan hocalarla bir konuşmayı düşünüyorum..Sizler ne dersiniz...? (Şunu da söyleyeyim..Bu fikir gece namaz kılarken aklıma birden bire geldi...o gece rüyamda Minşevi'yi gördüm ve videosunun olduğuna dair kuvvetli bir kanaat geldi bana)[/quote] السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Cinlerin uzun ömürlü oldukları, hatta içlerinden İfritlerin büyük iş yapabilme kapasiteleri olduğu bilinen hususlar arasındadır...Ayrıca mükellef olan bu bedensiz varlıkların müslüman ve kafir guruplarınında olduğuda maruftur...bu durumda Cinlerin müslüman olan kesimlerin de, bizim gibi Kuranı-kerim aşıkları olduğunu pekala düşünebiliriz... Burada sözünü ettiğimiz mevzu mazi olduğundan, kişiler ve olaylar hakkında bilgi alma imkanını bu şekilde elde edebilirmiyiz!!! makul gibi görünen bir durum.... Ancak ilim tarihindeki araştırmalar göstermiştirki cinler alemiyle bağlantı şeklinde alınan haberlerden ekserisi sıhhat taşımamaktadır...Cinler Alemine İlmu'l-Azaimle hükmettği nakledilen alimlerin de bu alemden çok az bilgi verdiği görülür...bunun dişında muhtelif usulleri kullanarak bu alemle irtibat kuranların ekserisi doğru, eksiksiz ve sıhhatli bilgi verememektedir...böylece konu müşkilatlı, çok su kaldıran bir mevzu olarak karşımızda durmaktadır. Dolayısıyla bu alemden kariler hakkında sıhhatli bilgi almak güçtür... Ayrıca eğer doğru ve sıhhatli bilgi verebiliyorlarsa (sadece geçmişten) bu yolla haber almanın bir sakıncasının bulunmadığınıda söylemek gerekir...yukarıda sizin; ben gözümle gördüm müşehade ettim dediğiniz vakanında cinlerin veya kişinin bir aldatmacası olduğunu unutulmamak gerekir.... selametle............. Konu mutioglu tarafından (07.03.08 Saat 05:05 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#704 |
|
Guest
|
suhac'da okuduğu nadir ahzab
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#705 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#706 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#707 |
|
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
selemun aleykum islamophile isimli sitede şeyh minşevinin babasının okuyuşları var dinledim ama sesini bilmediğim için birşey diyemiyorum ilgilenip bilgi veren abilerim olrsa seviniriz
|
|
|
|
|
|
#708 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Saffat suresi evveli 41 sn'lik meşhur video
|
|
|
|
|
#709 |
|
Guest
|
babası sıddık minşevi'nin 6 suresi vardır.Başka kaydı yoktur.Sesi mikrofona uymadığı için biraz cızırtılı ve tam anlaşılmıyor.
|
|
|
|
#710 |
|
Guest
|
haşr-kısar-libya
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] rum-asli kayıt [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (10.03.08 Saat 12:04 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#711 |
|
Kardeş
Tesekkür: 268
50 Mesajına 85 Teşekkür Aldı
.......
Konu asiqminshawi tarafından (30.05.10 Saat 02:06 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#712 | |
|
Kardeş
Alıntı:
-Birde küçük bir tavsiyede bulunmak (minşavi kayıtları için) istiyorum eğer ki dinelediğiniz kayıt küçük bir mescitte ya da oda da okunmuş hissi veriyorsa büyük ihtimal Libya kaydıdır.(artı daha hüzünlü okunuyorsa. nedenini bilmiyorum ama nedense şeyhin Libya okuyuşları daha hüzünlü geliyor bana) -eğer ki cemaat ve çevre sesi büyük ve kalabalık derinlik etkisi veren mekandan geliyorsa büyük bir ihtimal Mescid-i Aksa dır. -eğer ki camiin çevre sesi(dışarı) fazla ise trafik korna sesleri vs. yüzde 70 Suriye Emevi Camiidir. kalan yüzde 30 ihtimal ile Mısır kaydıdır. -eğerki normal bir camii ve ses kaydı çok net ve temiz ise büyük ihtimallede Kuveyt kaydıdır. Ayrıca sorduğunuz resimdeki şeylerin linki bende açılmadı linki birde siz kontrol edin isterseniz.
|
|
|
|
#713 |
|
Kardeş
Tesekkür: 268
50 Mesajına 85 Teşekkür Aldı
.........
Konu asiqminshawi tarafından (30.05.10 Saat 02:07 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Kardeş
Alıntı:
-link bende de açıldı şimdi. sorun bendeymiş demekki. o iki resimdeki yeni zatlar kim bilmiyorum ama soyadlarında Minşavi yazıyor doğruysa eğer. ya bu zatllar akrabaları ya da Şeyhi sevenlerin sevgilerini bir çeşit göstergesi olarak yaptıkları bir montajlama bir resim
|
|
|
|
#715 |
|
Guest
|
ğaşiye-fecr-fatiha-bakara-mescid-i aksa
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (11.03.08 Saat 01:34 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#716 |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
mücerred abi bahsettiğim cemaatli arşiv kayıtlarım içinde aynı olanlar da var.eğer aynı kayıt varsa bir özellik ile diğer kayıttan farklıdır.(ses net,süre uzun veya boyut)istemiş olduğunuz studyo kaydı da ekliyorum.zamanım musait olduğunda sizinkileri inceleyip benden farklı olanları rica edicem.Dua ediniz inşeALLAh..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu emuhfaruk tarafından (11.03.08 Saat 05:57 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Kardeş
Alıntı:
|
|
|
|
#718 |
|
Guest
|
Rum(17-47)-Şam Radyosu
|
|
|
#719 |
|
Guest
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#720 |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
mücerred abi istemiş olduğunuz studyo tikavetlerin devamı.dua ediniz inşeALLAH
not: Şeyh M.Sıddık Minşevinin tüm studyo tilavetleri kıraatlidir,makamlıdır. cemaatli arşiv resmi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu emuhfaruk tarafından (12.03.08 Saat 12:14 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, minşavi, muhammed, sıddık, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|