| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#61 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
ebuturab kardesin avatarindaki resim Muhammed Siddiq Minshawi dir..
|
|
|
|
#62 |
|
Guest
|
Allah Rahmet Eylesİn Ona
ses başka bir seyyareden geliyor gibi Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:18 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#63 |
|
Guest
|
mahmud minşevi'den 2 makta(fecr ve Necm Surelerinden):
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu aşık-ı rifat tarafından (23.01.07 Saat 10:12 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#64 | |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Abiler Şeyh Muhammed Sıddık Minşevi R.A hocamın Hakka-Mearic tilaveti arşivinde olan var mı?Varsa ALLAh için paylaşabilirmi?
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Guest
|
Muhammed Sıddık minşavi İnfitar suresi musıkı harikasıdır.Pest perdelerden başlayarak yavaş yavaş tiz perdelere çıkıyor.Forumda bulup indirdim.Fakat buraya getiremem.Elinde olan veya bulan olursa buraya getirsin.
|
|
|
|
#67 | |
|
Alıntı:
Üstad Muhammed sıddık MİNŞEVİ'nin Necm süresi varsa siteye konulması... Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:19 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Guest
|
Minşavi'den 12 değişik okuyuşlu Mü'minun suresi'nin sayfa linki:[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#69 |
|
Guest
|
Muhammed sıddık minşevi Cezayire ve tunusa gitmiştir.Mahmud sıddık minşevi'de tunusa gitmiştir.Fakat şeyhin bu ülkelerdeki kayıtları bulunmuyor.Libyadaki kayıtlarına yanlışlıkla mağrib'de kaydedildi diye yazılmış.
Konu aşık-ı rifat tarafından (26.01.07 Saat 06:10 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#70 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#72 |
|
Kardeşim emuhfaruk enfal süresini dinledim sizlere teşekkür ederim.Üstad hayranı olan tüm kardeşlerimin dinlemesini tavsiye ederim.selamlar
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:20 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Alıntı:
abi rica etsem infitar kıyame tilavetini tekrar gönderirimisiniz ankebuta.. Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:22 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Faruk kardeş,infitar ve kıyame benim kendi dijitalleştirdiğim kayıtlardı, onlarda Laptop'da, şu anda iş yerinde olduğum için yükleyemiyorum. İnşaallah en kısa zamanda upload ederim. Bu arada qquran'da yeni kayıtlar koydular: Al-i imran- Libya En'am-Libya Rum-Libya Nahl-Libya Fath-Hucurat-Kaf-Libya İsra-Libya Zuhruf-Duhan-Kadr-Kuveyt Yusuf-Lala Mustafa Paşa Mescidi-Şam LİNKLER ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:23 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Esselamu aleykum kardeşim ebuturab, üstad Muhammed sıddık MİNŞAVİ'nin arapça belgesinin sizlerde varolduğunu ifade ediyorsunuz.üstadın hayranı olarak sizlerde mevcut olan arapça belgeseli yüklerseniz memnun olurum.çalışmalarınızda başarılar dilerim.Allah'a emanet olunuz.
|
|
|
|
|
|
#76 | ||
|
Erkek Üye
Alıntı:
Alıntı:
Muhammed Sıddık Minşavi Hakkında Belgesel; Fethi Melici'de konuşturuluyor. LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:26 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#77 |
|
Guest
|
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
Minşevi'den çok çok rai (güzel), çok tatlı bir makta.Bu ne tatlı okuyuş, bu ne güzel makam.Bunun makamı nedir?Bilen varsa istirham olunur. Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#78 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Alıntı:
fethi meliciyle söyleşiden sonra ümmü gülsüm'den bir kıraat var. ümmü gülsüm'ün kur'an okuduğunu bilmiyordum. kadın sesi konusu fıkhi bakımdan nicedir bilmem fakat zaten sesi pekte kadına benzemiyor. bilenler belki bizi aydınlatır.
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Guest
|
kardeşler:Bu makta Minşevi'nin Emevi Camiinde okuduğu kısa surelerden.Upload ettim.Görüşlerinizi istiyorum.Hiç dinleyen yokmu?
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:29 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#80 |
|
Erkek Üye
Hakikaten mükemmel bir tilavet ama enderun hocamın derin bilgilerine müracaat etmek gerekiyor...inşaallah himmet ederde bizi bilgilendirir...
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, minşavi, muhammed, sıddık, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|