| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#781 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Enes kardeş link aktif ama buyurun 4shared den
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#782 |
|
Guest
|
o muallim kuran (yani çocuklara talim için okunan kurandan alınmadır)
|
|
|
|
#783 | |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
Konu enesyildizhan tarafından (15.04.08 Saat 11:26 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#784 |
|
Erkek Üye
Lokman-Secde(Vefatının 38. yılı münasebeti ile)
سورةلقمان والسجده للمنشاوى [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ebuturab tarafından (20.04.08 Saat 12:26 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#785 |
|
Guest
|
vefatının üzerinden 38 yıl geçmiş.Rahmetüllahi rahmeten vasiah.
|
|
|
|
#786 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
Buyrun abi. inşaallah aradığız kayıt bunlardan biridir. Nahl 1-30-stüdyo [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Nahl 75-93 stüdyo [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#787 |
|
Guest
|
ezher öğrencisi abdülbedi mustafa abdülbedi şuara suresinde minşevi gibi okuyor
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] fecr suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (15.04.08 Saat 05:21 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#788 |
|
Guest
|
hud-2
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] fatiha-bakara [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] dinlediğimin en güzeli-kasas [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] tevbe [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] nisa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (16.04.08 Saat 09:19 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#789 |
|
Erkek Üye
Kasas suresi (Mescid-i Aksa)
سورة القصص [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Al-i imran آل عمران 185-195 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kardeş arşivizden eğer mümkünse HUd 6-26 bölümünü benim için foruma linkini koyarsanız çok sevinirim.Allah razı olsun kardeş . |
|
|
|
|
#791 | |
|
Kardeş
Alıntı:
Hud 6-26 stüdyo [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#792 |
|
Guest
|
Kkardeş ALLAH c.c.senden razı olsun.çok çabuk hallettin.Senden bir kaç istarhamım daha olacak.Ancak kendimi biraz tanıtayım. 47 yaşındayım 12 yaşımdan beri KURAN aşığıyım.12 yaşımdan beri minşawi ve Abdussamed ve diğer arab hafızları dinliyorum.Türk lehçesi ile hiç dinliiyemiyorum.19-20 yaşlarında Şam'da 2 yıl medrese okumak nasib oldu.Yıllar içinde türk lehçesinde çok bozulmalar olmuş.Neyse de sizden bu makamın adını biliyorsanız ve bu makamdaki birkaç okuyuşu daha olacak onlarıda vaktiniz oldukça buraya koyarsanız sevinirim.Bu hizmetlerizden dolayı ALLAH c.c. sizden ve muminlerden razı olsun.Bu makam beni en çok etkileyen ve en çok sevdiğim makamdır.Bu konu üzerine ileride sohbet etmek isterim.Ben ayrıca aşır ve cemaat okuyuşu değilde tertil konusunda bayağı iyiyimdir. İnşaALLAH bir kaydımı sizlerin beğenilerini ze sunacağım.
Konu zerrgibi tarafından (18.04.08 Saat 01:22 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#793 |
|
Guest
|
Hoşgeldin Zergibi abi...Forumumuz hayırlı olsun...Yalnız değilsin abi...Burada birçok Minşevi aşığı abilerimiz ve Hocalarım var...İstifade ederiz inşallah...Allah'a emanet olunuz...
|
|
|
|
#794 |
|
Erkek Üye
Yasin suresi-Stüdyo
تلاوة رائعة سورة يس كاملة للمعجزة الشيخ المنشاوي( تسجيل أستديو [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hüznün sultanı zaman zaman ağlıyor [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ebuturab tarafından (20.04.08 Saat 01:04 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#795 |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
selamün aleyküm site çok güzel ben aranıza yeni katıldım ben palman halm ya hazretiş muhammet ilahisini dinlemek istiyorum linki var zannediyorum nerede bana yardımcı olursanız sevinirim allah;a emanet olun
|
|
|
|
|
|
#796 |
|
Guest
|
zuhruf-dühan-kadr-kuveyt-1966
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] tanıtım-nadir maktalar [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] haşr [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] isra-aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (22.04.08 Saat 12:44 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#797 |
|
Erkek Üye
Şeyhten 5 adet tilavet seçilip upload edilmiş:
1.Isra 2.Fatiha-Bakara 3.Wakia-Hadid 4.Nisa(Libya) 5.Hud(Aksa) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#798 |
|
Guest
|
haşr-kısar-lalapaşa-dimeşk
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] şura-dimeşk [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#799 | |
|
Kardeş
Alıntı:
Şuara 1-19 dimeşk stüdyo ya da radyo kaydı
|
|
|
|
#800 |
|
Erkek Üye
Araf suresi الاعراف لمحمد صديق المنشاوى [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, minşavi, muhammed, sıddık, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|