| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#801 |
|
Guest
|
Selamun aleykum. Kardaşlar, gönderdiğiniz kayıtlar için çok teşekkür ederim. Büyük bir muhabbetle dinliyorum. ALLAH c.c. nurundan cümlemizi ayırmasın. Yalnız bilgisayar kullanmam iyi değil bazı kayıtları açamıyorum ama önemli değil.
Birde bir kasidemi, mersiyemi desem (arapça) vardı. Ya eyyuhel muhtar, li medhihi ma za egul diye başlayan bilen varmı acaba . Çok güzeldir.Bende kaset vardı kaybolmuş.Birde 1980 yıllarında Şamda bulunan çerkez olan Hamza adında bir arkadaş arıyorum.Samsunlu idi. Benim adım fuat . |
|
|
|
#802 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Taha El - Feshni Ya_Eyyuhel_Muhtar [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#803 |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Şuara 1-68 stüdyo kaydından hoş bir kısma (özellikle sonlara doğru rai nağmeler yapıyor şeyh) rastladım makamını Kahire hocama sordum hicaz olduğunu söyledi.
Şuara-stüdyo-hicaz-makta [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kaydın tamamı (Şuara 1-68 stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#804 |
|
Guest
|
bakara-173-183-10 dakika-en güzel okuyuşu
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#805 |
|
Guest
|
selamun aleykum. Mecnunurifat kardaş tşlr. Gerçekten güzel. Rahmetli minşavinin en sevdiğim kırrati budur. Hepsini masa üs tüne indirdim. Bazen üstüste 3-4 kez dinliyorum. Benim kaybolan kasetlerimin birinde; bakara, 183-187 aynı bu kıraatle okunuyordu. Ankebut arşine bakacağım bana o kıraati hatırlattı.
birde aynı kıraatle okuduğu Ankebut ve Ahzab surlerinden bölümler vardı. Onları burdaki arşivde bile göremedim. İnşaALLAH birgün şartlarım elverdiğinde bu iş için Mısır'a gideceğim. Bu kıraat işini çok önemsiyorum. Çünkü kendisi Kusursuz ve namütenâhi güzellikte olan Yüce kitabımızın, sunumuda en güzel şekilde olmalıdır. Sizlere bu hizmetlerinizden dolayı tekrar tşklr. |
|
|
|
#806 |
|
Guest
|
doğduğu köyde taziyede okuduğu rum
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] fecr [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] nahl-2-libya-nakıs [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (12.07.08 Saat 12:57 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#807 |
|
Kardeş
Tesekkür: 268
50 Mesajına 85 Teşekkür Aldı
Bir gün birisi kapısını calar var ona;
Ben Muhammed Minşavi'yi soracaktım der.Kendisi biraz bekleyin der ve evde bulunurken giydigi kıyafetini degıstırıp karşısına oyle cıkar.Buyrun benim der ve kendısı ıle gorusur. Seyhın kendısı de ailesi de bu derece mutavazi imis. Oralara giden bır kısıden dınlemıstım paylasmak ıstedım Selametle.... |
|
|
|
|
|
#808 |
|
Guest
|
taha
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#809 |
|
Guest
|
Öncelkle RABBİM hepinzden bir bir razı olsun,emeklernizn karsılığını versin inş.
Bana minşavi'nin hatim duası lazım. Aslında baktım biraz sayfalara,buldum bir tane ama indiremedm. Hakkınızı helal edin. Yardımcı olabilir msnz? |
|
|
|
#810 | |
|
Kardeş
Alıntı:
Linke tıklayınca açılan sayfada biraz bekledikten sonra sayfanın biraz aşağısında download butonu çıkıyor. (zayıfda olsa bir ihtimal bu siteden daha önce indirme yapmadı iseniz diye bu açıklamayı eklemeğe gereği duydum.) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Dünya seyyar bir ticaretgâhtır. Öyle ise alış-verişini yap, gel...[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Mücerred tarafından (06.05.08 Saat 11:55 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#811 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#812 | |
|
Guest
|
Alıntı:
ALLAH razı olsun abi.. |
|
|
|
|
#813 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#814 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#815 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
bu muhteşem nihavent maktanın tamamı olan varmı
çok mükemmel gerçekten [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bakara süresini okuyor
|
|
|
#816 | |||
|
Kardeş
Alıntı:
ayrıca buna benzer Nihavent okuyuşların bir araya getirildiği 2 adet 40 ar dakikalık iki adet kayıt önceleri verilmişti şiddetle tavsiye ederim. zaten şeyhin kendine has o Nihavent okuyuşları başka diyarlara uçurur insanı. Alıntı:
Alıntı:
Bakara 196 Nihavent-mücevvet makta [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Dünya seyyar bir ticaretgâhtır. Öyle ise alış-verişini yap, gel...[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (12.07.08 Saat 12:57 PM ) değiştirilmiştir. |
|||
|
|
|
|
|
#817 | |
|
Kardeş
Alıntı:
bu 2 adet 40 dakikalık okyyuşu günlerdir arıyorum ama bulamadım hele o bir fatiha okuyuşu var o fatihanın tamamı olan varmı nihavent okuduğu fatihanın
|
|
|
|
#818 | |
|
Kardeş
Alıntı:
45 dakika Nihavent kesitler-1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 41 dakika Nihavent kesitler-2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Dünya seyyar bir ticaretgâhtır. Öyle ise alış-verişini yap, gel...[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Mücerred tarafından (13.05.08 Saat 01:31 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#819 | |
|
Kardeş
Alıntı:
bu nihavent kesitlerinin fatiha süresinin tamamı olan varmı
|
|
|
|
#820 |
|
Guest
|
zümer
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hac [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] haşr [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] rad [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (12.07.08 Saat 12:58 PM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, minşavi, muhammed, sıddık, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|