| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#901 |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Abi benim elimde Taha 55-84 studyo var arka planda muzk sesleri karisiyor. 84. ayetin tamamını soyledigi anda kayıt bitiyor. diger Taha 55-89 kaydıda mevcut degil.zahmet olmaz ise iki kayıdıda eklermisiniz.
Dünya seyyar bir ticaretgâhtır. Öyle ise alış-verişini yap, gel...[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Mücerred tarafından (17.09.08 Saat 12:03 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#902 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#903 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Tesekkür: 19
24 Mesajına 41 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Esselamu aleykum arkadaşlar.Her ne kadar aranıza yeni olarak katıldım ise de Bediülkurra olarak isimlendirdiğim Şeyh Muhammed Sıddık el-Minşâvi'yi uzun zamandan beri tanıyorum ve onun resmen aşığıyım.Bende onun bütün bilgileri ve tilawetleri var hem de en güzel nüshalar şeklinde.Bununla beraber tarihçey-i hayatını çok geniş ve tafsilatlı bir şekilde kaleme aldım.Arapçayı Allahın fazlı ile iyi bildiğim için hakkındaki tüm bilgileri tercüme ettim ve emsalsiz bir şekilde yazdım.
Bunun yanında şunu da ilave edeyim ki,Şeyhin kendi ismi adına kurulan alminshawi.com sitesinde de idareci olarak görev yapıyorum. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ewet arkadaşlar bu site şimdiye kadar kurulmuş en mükemmel bir site.Bu sitede şeyh ile ilgili her şeyi bulabilirsiniz.Arapça bilenler hiç durmasın ve hemen üye oluversinler. Konu İhsan Sıddık tarafından (16.09.08 Saat 11:23 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#904 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Arkadaşlar şunu da biliyor muydunuz? Vakit gazetesindeki ve belge haberdeki Minşavi'nin hayatını yayınlatan ve o bilgileri onlara veren kimdir???
El-cevap: Bu fakir ve aciz kardeşiniz. Hani size bahsettim ya! Tarihçey-i hayatını yazmıştım.İşte o bilgiler o tarihçeden sadece küçük bir kesitti.Vakit gazetesinden çok rica ettim ve yayınlatmayı Allahın izniylen başardık. |
|
|
|
|
|
#905 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bediülkurra Şeyh Muhammed Sıddık el-Minşâwi için özel olarak kurulmuş ve şimdiye kadar kurulan sitelerin en harikası.Ben bu sitede İhsan Sıddık ismiylen kayıtlıyım.Arapça bilen kardeşlerimize hemen tavsiye ediyorum.Çok memnun kalacaksınız inşaallah. Konu İhsan Sıddık tarafından (19.09.08 Saat 05:33 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Taha(55-84) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Taha(55-89) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (2.si 1.sinin devamı olabilir belki) |
|
|
|
|
#907 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Esselamu Aleykum arkadaşlar...
İşte sizlere vaadettğim Tarihçe-i Hayatını nete yükledim.Aşagıdaki linkten rahatça indirebilir ve doya doya okuyabilirsiniz.Ecr-ü mükafatını Cenab-ı Mevladan temenni eder müstecab dualarınızı intizar ederiz. Şeyh Muhammed Sıddık el-Minşavi'nin Mufassal Tarihçe-i Hayatı: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu İhsan Sıddık tarafından (18.09.08 Saat 10:33 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#908 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 1
3 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
tamamı nı arıyorum dostlar bulan gören olan eklerse seviniriz inş.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#909 |
|
Guest
|
Mustafa İsmail 1969 yılında gelmişti abi? Acaba 1964'te de mi geldi?
|
|
|
|
#910 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#911 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#912 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Arkadaşlar Yazdığım tarihçede Muhammed Rıfatın ölüm yılını sehven 1959 yazmışım.Aslı 1950 olacak.Ben inşaallah tashih edip tekrar ekleyeceğim inşaallah.
Evet kardeşiniz layuhti değildir.
|
|
|
|
#913 | |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Alıntı:
Vesselam
Konu İhsan Sıddık tarafından (18.09.08 Saat 09:58 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#914 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
Enfal 1-28 Libya [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#915 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Değerli kardeşlerim! Tarihçede gerek sehven gerekse yanlış olarak aldığım birkaç bilgi vardı.Lillahilhamd onları tashih ettim. Mesela Şeyh Muhammet Rıfatın vefatı 1950 yerine 1959 yazılıydı.Onu tashih ettim.Ve kabri kahirede diye yazmıştım.Meğer doğduğu kasabada yani munşee kasabasında defnedilmiş.Bu bilgiyi de bizzat kabrini ziyaret eden Bekir Sami ÖZER ağabeyden duydum.Kendisi bizzat bana söyledi.Onu da tashih ettim.Diğer bilgiler inşaallah hepsi muteber bilgilerdir kanaatindeyiz.
iŞTE TARİHÇENİN TASHİHLİ SON HALİ: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#916 |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
sıddıkahmet abi Acaba Şeyh cemaatli olarak Kehf,kıyame,nebe,tekvir,hakka,kamer-rahman,şura,zümer(son ayetler),taha tilavetlerinde bulunmuşmudur.bendeki arşivde cemaatli olarak bunlar yok.
|
|
|
|
|
|
#917 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 1
3 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#918 |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
abi kaf-rahman 2 adet var sanırım.ama kamer-rahman emaatli yok.bu arada msninizi açarsanız tanışalım abi
|
|
|
|
|
|
#919 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Tekvir suresi-şura suresi ve taha suresi var sanırım.ama diğerlerine ben de rastlamadım.Lakin alminshawi.com olan sitemizdeki diğer arkadaşlarıma sorayım.Şayet bulursam tereddütsüz buraya eklerim.Vesselam
|
|
|
|
#920 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Sanıyorum ki Üstad Muhammed Sıddık Minşavi'nin şimdiye kadar okuduğu en güzel BELED suresi budur.Dinleyin! İnşaallah bana siz de hak veceksiniz.
Resime tıklamanız yeterli... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu İhsan Sıddık tarafından (19.09.08 Saat 08:10 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, minşavi, muhammed, sıddık, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|