| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#961 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Tesekkür: 19
24 Mesajına 41 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Bir şeyler ifade etmek, ihmal edilen bazı hakikatleri açığa çıkarıp enzar-ı dikkatlere arz etmek istiyorum...
Malumdur bediülkurrâ ünvanına hakkıyla sahip olmuş Üstad Muhammed Sıddık al-Minşâvi'nin pek çok tilavetleri var.internetin de yaygın olmasından dolayı hemen hemen herkes az çok bu tilawet arşivine sahip.Ve hatta bir arşivim oldu diye iftihar eden kardeşlerimiz yok değil.Barekallah deriz.Cenab-ı Mevla istifadelerimizi artırsın.iştiyakımızı ziyade eylesin. Lakin değerli arkadaşlarım kıymetli ağabey büyüklerim! Bana göre foruma Minşavi'nin nadir kayıtlarını eklemek yetmiyor artık.Bunun yanında bir tilaveti nasıl okuduğu ve hangi manaları irade etmek istediği konusunda malumatlar verip Minşav'inin hakiki bir müfessir-i Kur'an olduğunu isbet etmek gerekir diye düşünüyorum.Yani kemmiyetten ziyade keyfiyete ehemmiyet vermemiz gerekir kanısındayım..Değerli arkadaşlar hemen hemen tüm sitelerde bu durum böyle.kemmiyet.kemmiyet ..yani çokluk Konu ekleniyor ve ardından kısa bir teşekkürle iktifa edilip geçiliyor.Halbuki o tilawet hakkında herkes samimane görüşlerini ,istifadelerini ortaya koysa inanın ki çok daha güzel ve istifazalı hakikatler ortaya çıkacaktır. Eğer derseniz: Sen bunları yaptın da mı bizlerden yapmamızı talep ediyorsun? cevaben deriz ki: Evet..elhamdülillah ..Bizler [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] sitesinde bir arkadaşla beraber bu dediğimi fiiilen gerçekleştirdik ve her tilavette de gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. konuyu sunarken evvela tilavetin muhtevasını tasrih eden mukaddeme ile başlıyoruz.Cevaplarımız da gayet uzun oluyor.Yani herbirimiz istifadelerimizi anladığımız manaları serdediyoruz.Böylece ortaya gayet hoş ve revnekdar güzellikler ortaya çıkıyor.dolayısıyla bir farklılık arz etmiş oluyorsunuz. Estağfirullah bunları kendimi övmek için yazmadım.Lakin maksadım diğer kardeş ve ağabeylerin de böyle bir girişime tevessül etmelerini talep ettğim içindir ki , bütün bunları yazmak ihtiyacı hissettim.İnşaallah yakında minşavi sitesinde eklemiş olduğum konularımı buraya aktarıp istifadelerinize sunmak niyetindeyim.Cenab-ı Mevla hepimizi muvaffakun bil-hayr eylesin..Vesselam
|
|
|
|
#962 |
|
Guest
|
SA ABI HAYAT ABI VALLAHI SU AYNA TV VAR TURKSATTA SABAH ACILIŞ PRGRAMINDA BIR KARII CIKIYOR INFITAR OKUYOR INAN COK YAKIN MUHAMMAED SIDDIK MINSAVIYE
ISMINI BILMIYORUM DAHA DOGRUSU OKUYAMADIM MAŞŞLAH COK GUZEL SABAH ERKENDEN ACARSANIZ 7.30 LARDA FILAN BELKI YAKALRSINIZ |
|
|
|
#963 |
|
Guest
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] mınasvıyı taklıd edıyor maş guzel okuyor aynı onun gıbı
|
|
|
|
#964 | |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Alıntı:
Neyse inşaallah yeni konu eklediğimde bir örneğini gösterdiğim zaman daha iyi anlaşılacaktır demek istediklerim.
|
|
|
|
|
#965 |
|
Guest
|
Kayda değer diğer bir husus da dinleyici cemaat içinde öyyle bir "Allaaaah " diyenler var ki bazen kıraatten de tesirli oluyor hissiyatı harekete geçirmede.Ben ,o ,ta gönülden "Allaaaah" diyenleri görüp muhabbetle sarılmak isterdim.Bu sabah yolda gelirken dinliyordum Merhum Minşevi'yi ,cemaatten birinin ağzından öyle bir çıktı ki lafza-i Celal,kendisine dua ettim.Elhamdulillah ala ni'metil İslam ki elli sene önce yaşamış, görmediğimiz ,adını bile bilmediğimiz bir mu'min kardeşimize dua ettiriliyoruz.
Eski bir şarkı da geçtiği gibi; Gönül nedir bilene gönül veresim gelir Gönülden anlamayana hissiz diyesim gelir |
|
|
|
#966 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#967 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#968 |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Merhum Şeyhin nadiratından......buyurun
Rum 54- 60 Lukman 1-26 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ve....Enbiya 1-41 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mutioglu tarafından (17.10.08 Saat 07:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#969 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Senin dilin seker serbet yesin aziz kardesim... Gun gecmiyor ki bir mubarek kardesin yazisi ile gozum yasarmasin, kalbim ferahlamasin ve cosmayayim... Cok dua ediyorum sizin gibi arkadaslara. Allah razi olsun.. Cumaniz mubarek olsun..
|
|
|
|
#970 | |
|
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Ahmet |
|
|
|
|
|
|
#971 |
|
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
yine Merhum Şeyhin nadiratından......
Haşr 18-24 ve Alak [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İnfitar 6-19 Fatiha Bakara 1-5 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ve nadir çok güzelllll......... hooooooş..... bir makta Abese 24-42 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#972 |
|
Guest
|
Şeyhin nadir bir fotografını gördüm google de gezerken...Ama eklendiği tüm sitereden kalkmış herhalde...Cemal Abdunnasır ile...Orjinali mazameer.com sitesine eklenmiş...
Küçük haline bakabilirsiniz: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#973 |
|
Guest
|
Ben bu kadarını becerebildim, orjinali bulunursa daha iyi olur:
|
|
|
|
#974 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#975 |
|
Guest
|
Allah sizleri hayırla mükafatlandırsın,bu forumda sizin gibi tüm üyeler zarif,fedakar hassas kalpli olunca insan gönlünden geçenleri açıveriyor işte.Bu ;ayna olma,etkileşim meselesi galiba
|
|
|
|
#976 |
|
Guest
|
sa minsavi naziat
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#977 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
her girisimde 'acaba?' suali ve heyecaniyle giriyorum, videosu umuduyla
|
|
|
|
|
|
#978 |
|
Guest
|
Osmanlı'da 3.Mehmed döneminde Ayasofya Camiinde vaizlik yapan Şeyh Abdulmecid-i Sivasi K.S. buyuruyor:"Her kim şirk-i hafiden ve imansız olmaktan kurtulmak isterse namazı müteakib Ayet-el Kursi'den evvel Yunus Suresi 62. Ayet'i "Allah'ın dostları üzerine ne korku vardır, ne de onlar mahzun olurlar." okusun
أَلَآ إِنَّ أَوۡلِيَآءَ ٱللَّهِ لَا خَوۡفٌ عَلَيۡهِمۡ وَلَا هُمۡ يَحۡزَنُونَ |
|
|
|
#979 | |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#980 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
بسم الله أبدا Bediülkurrâ ünvanına hakkıyla liyakat kesben Üstad Muhammed Sıddık el-Minşâvi'nin Suriye tilavetleri...Yüksek ses kalitesi ile sitemiz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 'un Şeyhin hayranlarına özel hediyesidir. من الجامع الأموي بدمشق [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] نسخة اخينا شفيق [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] للاسف ناقصة من أولها [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] نسخة بدون صدى [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] نسخة بصدى [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] النسخ الثلاثة التي تلي مسجلة في نفس الفترة [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] نسختي احتفظ بها منذ 1989 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] نسختي أحتفظ بها منذ 1981 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] افضل نسخة على النت [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] مقطع قصير نادر جدا من اخينا الشعلان من حلب [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] نسخة أخرى بمقدمة المذيع من مسجد لالا مصطفى باشا بدمشق [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] من مسجد لالا مصطفى باشا نسخة أصلية من مكتبتي [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] من مسجد لالا مصطفى باشا [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
من مسجد لالا مصطفى باشا 1958 نسختي الاصلية بدون صدى من الثانية 38 احتفظ بها منذ 1978 .وهذا هو التسجيل الذي عرفت به حبيبي محمد صديق المنشاوي
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, minşavi, muhammed, sıddık, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|