| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#81 |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Esselamu aleykum kardeşim Ebuturab üstad M.sıddık MİNŞAVİ'nin belgeselini, bizleri kırmayıp yayına sunduğunuz için şükranlarımı sunarım.
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:30 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Guest
|
Minşevi 1966 da hastalanmış.sonra hastalığı geçmiş.Sıhhatli olduğu zamanlarda okuduğu sesten daha yüksek sesle okurmuş.1969 a kadar evinin önüne çıkar okur ve halk gelir dinlermiş.Zemalik mescidinde yusuf suresini okurken vefat etmiş.
|
|
|
|
#83 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Gercekten cok hos... Minshawi nin "yukari misir" dedikleri kendi memleketinde cok degisik okudugunu duymustum.. Belki bu da oralarda okudugu kayitlardan olabilir.. Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:30 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Tesekkür: 1
5 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Barekallah.....
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
kardeşim Ahmet büyük bir fedekarlık ve emek tebrikler.hizmetlerin devamını temenni ederiz.Allah'a emanet olunuz.
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:33 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#86 |
|
SLM ALKM
Özellikle Enes Yildizhan Hocam.Insaallah alttaki kayit sizde yokturdur. Sure:Muminun-Fecr-Beled-Ezan Yer:Mustafa Pasa Mescidi,Sam Suriye Cuma LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:34 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Guest
|
her seferde aynı halavet aynı lezzet aman ALLAHIM
|
|
|
|
#88 |
|
Guest
|
Ürdün Radyosunca kaydedilen Hud Suresi (nadir):
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] En güzel Beled suresi: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:35 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#89 |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
s.A kardeşler.Şeyh M.Sıddık Minşevi hocamdan kıraatli ama cemaatsiz bir TUR NECM tilaveti.cemaat olsa idi ALLAhHH derdi.Buyrun.(enes ve ömerfaruk kardeşler msn:emuhfaruk@hotmail.com)
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:37 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Guest
|
Minşevi Yunus (meccid-i Aksa):
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 20 Mücevved suresinin bulunduğu sayfa: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bakaranın Ahiri: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1966 da Kuveyt'te okuduğu Kaf-Rahman: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Kudüste okuduğu şuara suresi: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:39 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#91 |
|
Guest
|
Muhammed Sıddık Minşevi'nin okuduğu tüm sureler:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ve [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Allah'a emanet olun. Konu Jerusalem tarafından (10.02.07 Saat 01:10 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#92 |
|
Kardeş
|
bu maalesef muhammed sıddık mınsawi değil
|
|
|
|
#93 |
|
Esselamu aleykum kardeşim alpparslan merhum abdussamedin yanında oturan üstad muhammed sıddık minşavidir.alt yazıda üstadın ismi zikrediliyor.bilgilerinize...
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:41 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#94 |
|
SLM ALKM
Benim yillar önce Misirin Izaratul-Kur`an-elkerim Radyosunun Cuma Aksamlari cikan Tesciletunnadira yani nadir cekimler programindan cekmis oldugum nadir Hadid Suresi.Buyurun: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) SLM ALKM Bir de sahsen benim ilk defa rastladigim Minsavinin Gasiyeh Suresi(maalesef eksik)ve onu takip eden Kisa Sureler.Buyurun: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:42 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Allah razi olsun Adil hocam.. ne guzel bir kayit boyle.. Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:43 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Esselamu aleykum kardeşim Adil üstadın ğaşiyeh süresini indirdim. arşiviminde yoktu, Allah razı olsun .Andalib-i kur'andan dinleniliyor.yüce Rabbim üstad m.sıddık minşavi'ye rahmet eylesin.sizlerede şükranlarımı sunarım.
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:43 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Guest
|
İnanin Bana Ses Sankİ BaŞka Seyyareden Gelİyor Gİbİ.
|
|
|
|
#98 |
|
kardeşim emuhfaruk üstadın necm ve tur surelerini bizleri kırmayıp yayına sunduğunuz için teşekkür ederim.cemaatlı necm suresi çok farklı diyorlar...elinde olan kardeşlermizin siteye koymalarını rica ederim.
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:44 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#99 |
|
SLM ALKM
Özellikle Enes Yildizhan Hocam.Arsivimde bir kayit dikkatimi cekti.Biraz ses ayari bozuk ama her zamanki gibi enfes bir tilavet.Sure:Ahzab Yer:Said LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 09:44 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Guest
|
Abdullah Salim'in arşivinden Minşevi Sureleri:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Surelerinin toplandığı sayfa: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu aşık-ı rifat tarafından (16.02.07 Saat 05:31 PM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, minşavi, muhammed, sıddık, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|