| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1121 |
|
Erkek Üye
|
Malesef Ben Bişy Anlamadım..Allah Razı Olsun Kardeş.. Anlamadığım 4 Şhared ten paylastıgımızda ne oluyokı ? Böyle Faydalı Olamıyormuyuz...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1122 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
O Torrent mi ne ismini bile yeni duydum bilsem kolaylık oldugunu onla paylasırdım kardeş... Amin Ecmain İnşaAllah...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Tesekkür: 13
4 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
İlgi ve alakalarınız için herkesten Allah razı olsun .
|
|
|
|
|
|
#1124 |
|
Kardeş
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
m.sıddık minşeaviye saygı gösterilmesi gerekiyor kanısındayım
|
|
|
|
|
|
#1125 |
|
Erkek Üye
|
Senın aklından probleminmi var !
|
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
arkadaşlar bizamanlar şeyhe ait olduğu söylenen siyahbeyaz bir video vardı.Bunun gerisi
bulunmuşmuydu.(44 sn ye yuotubedevar) bu videonun tamamı kimde varsa eklesin inşaallah.
|
|
|
|
#1128 |
|
Guest
|
Bulunmamıştı abi...Sadece o kadardı ve Şeyhe ait olup olmadığı belli değildi...
|
|
|
|
#1129 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Tesekkür: 19
24 Mesajına 41 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Şeyhin ender bir fotoğrafı..
![]()
|
|
|
|
#1130 |
|
Guest
|
Geçtiğimiz Cuma günü Türkiye'ye makina fuarına gelen Mısırlı Hassan adında bir iş adamıyla tanıştım.Konuşmak için sadece birkaç dakikamız vardı.Kendisine İmam Şarani Hz.lerini sordum tanımıyormuş,Minşevi'nin videosunun hiçbir yerde bulunamadığını herkesin hararetle aradığını söyledim,bana videolarını gönderebileceğini söyledi ve e-mail adresimi aldı.İnşallah videosu diye resminin ve ayetlerin yer aldığı videoları kastetmemiştir.Bir ümit ... Cenab-ı Allah, Sevgili Minşevi'ye ve onu dinleyen cemaatler içindeki ;Allah ,Allahuekber diye nida edip bizim de duygularımızı harekete geçiren güzel insanlara rahmetiyle lütfuyla muamele eylesin
|
|
|
|
#1131 |
|
Erkek Üye
|
asiqbasit kardeşimden Allah Razı olsun...
|
|
|
|
|
|
#1132 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Hüzün Üstadından dehşet bir makta......
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#1133 |
|
Guest
|
Bu Endonezya-Malezya'dan Şeyh Muhammed Sıddık Minşevi, Şeyh Abdulbasit Abdussamed ve Şeyh Mustafa İsmail'in çok fotograf ve videolarının çıkacağına inanıyorum...
|
|
|
|
#1134 |
|
Guest
|
Kıraat ve mana olarak yürekleri titreten (sesli mealli) bir makta ,eş'e dosta bir hatırlatma vesilesi.
İbrahim Suresi 31. Ayet-i Kerime: İmân etmiş olan kullarıma söyle, namazı dosdoğru kılsınlar ve kendilerine verdiğimiz rızıklardan gizlice ve âşikâre infakta bulunsunlar, bir günün gelmesinden evvel ki, onda ne satış vardır, ne de dostluk. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1135 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Takib edenler için makta Bakara Suresi 85. ayet sonları ve 86.ayet Kardeş eline yüreğine sağlık maden bulur gibi buluşlar yapıyorsun,şu makta arşivini bizimle paylaşsan ne güzel olur diyorum
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#1137 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
#1138 |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
dogrudur da. Mustafa ismail in meryem okuyuslarini dinlemissinizdir, ondan ayni yeri tekrar dinlerseniz ne demek istedigimi anlarsiniz güzel kardesim
|
|
|
#1139 |
|
Guest
|
Peygamber Efendimiz Aleyhissalatu Vesselam "Kalb, boş bir arazideki ağacın kökünden asılı durup rüzgarın, bir alta, bir üste çevirdiği bir kuş tüyü gibidir" buyurmuştur.(İmam-ı Suyuti-Cami'üs-Sağir-C: I Sh: 89. İnnema mad.) Kalb de ancak bir halden bir hale tekallüb edip döndüğü için kalb kelimesi ile isimlendirildi. Allahu Âlem Kari'lerin bazı kıraatlerinin diğerlerine göre daha ruhani,feyizli,hüzünlü,rikkatli,tesirli,dokunaklı( artık ne derseniz) olması kalb hallerinin tezahürü'dür.Dış etken olarak da belki bazen cemaat'in aşkı yahut manevi halleri akseder bazen mekan akseder;mesela bir Mescid-i Aksa'nın manevi ağırlığı okurken Kari'nin haline tesir eder diye düşünüyorum.
|
|
|
|
#1140 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Muhammed Sıddık Minşavi'nin ender ün nevadir Rum suresi
Bugün ilk defa Şeyhin resmi ve özel sitesinde sitesinde yayınlandı... Buyrun tilaveti asıl kaynağından görün ve indirin [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bu da tilavetin download linki [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, minşavi, muhammed, sıddık, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|