| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#101 |
|
SLM ALKM
Enes Yildizhan Hocam, Allah(C.C)sendende razi olsun.Sayende Minsavi Arsivimi tekrar bir gözden gecirme gayreti uyandi icimde.Iste kayitlardan bir tanesi.Burada Seyh Hasr ve Beled Surelerini okuyor,ama ne okuyus.Cemaatte costukca cosuyor.Seyhin sesinden anlasiliyor ki baya eski ve nadir bir kayit .Buyurun: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 12:58 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Kardeş
|
allah razı olsun gasiye kasır we bu kayıtla mınsawiye çok alıştım maşallah berakallah ustad gerçekten büyük bir ihlas kahramanı sesinin samımıyetinden anlaşılıyor
Konu Mustafa tarafından (16.02.07 Saat 10:16 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Guest
|
üstad minşavinin tekvir süresi okuyuşu varmıdır acaba
|
|
|
|
#104 |
|
Tesekkür: 47
11 Mesajına 38 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
SA. Gaşiye suresinin yeni eklendiğini gördüm biraz garibime gittti. O tilavet senelerdir vardı benim arşivimde sanırım eklenmeyen başka tilevetler olabilir. şeyhin tüm surelerinin listesi varsa ekleyebilirseniz sevinirim. Arşivimde belki eklenmeyen başka sureler vardır. Tekrar gözde geçirme fırsatım olur inşallah. Mesela şeyhin Libyada okumuş olduğu sure mevcut. Yakında eklerim inşallah. Allah'a emanet olun.
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Guest
|
Şeyhin Resimleri:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu aşık-ı rifat tarafından (21.02.07 Saat 12:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#106 |
|
Guest
|
Sİmasi Dahİ BambaŞka
|
|
|
|
#107 |
|
Tesekkür: 47
11 Mesajına 38 Teşekkür Aldı
SA. Şeyhin seçme kayıtları. ses kaliteleri süper. açıklamaları da içinde mevcut.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Guest
|
5 ayrı Haşr tilaveti:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Minşevi fotoğrafları: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] biri iddia ediyor.Minşevi videosu 45 dakikalık 45.000 dolar, yani her dakikası bin dolar diye.Biri de ben 2-3 senedir çalışıyorum bulamadım diyor.Buldum diyen kıskanç bir koleksiyoncuda bulmuş galiba.Hayırlısı inşaallah bulunur. Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:03 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#109 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Guest
|
dur bakalım.ben onları ne yapacam........
|
|
|
|
#111 |
|
Guest
|
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:05 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#112 |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Kardeşim abese -tekvir-infitar-mutaffifin cemaatli bir tilavet.Belki cemaat sonradan eklenmiş olabilir.Ama ayetleri birleştirerek ve kıraatli okuyor.buyur İnşeallah dualarınızı bekliyorum.
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:05 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Guest
|
Allah Razi Olsun
|
|
|
|
#114 |
|
Guest
|
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:06 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#115 |
|
Guest
|
minşevi-libya:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Minşevinin sayfası: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:07 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#116 |
|
Erkek Üye
|
Haşr_tarık_fecr_beled_alaq_qaria (mükemmel)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Guest
|
İnfitar-kısar-dimeşk
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Libyadan nadir suresi: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Haşr-tarık-beled-alak-karia: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Fecr-makta: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:09 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#118 |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
selamlar kuranı-kerim aşıkları cenabı-hak kalblerimizi kuranı-azimuşşanın nuruyla nurlandırsın. ilgilenenlerden ricam eğer varsa tabi muhammed sıddık minşavinin şems suresini hiç bir sitede bulamadım halbuki genelde karilerin en çok okuduğu suredir bilenler varsa yükler veya adres
ismi yazar bilgilendirirlerse çok memnun oluruz cemian inşaallah selamet üzere olun |
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
çok aramak lazım ben ben 15 sene önce dinlediğim kasedini piyasada bulamadım ama internette buldum elhamdulillah |
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Guest
|
aleykum selam kardeş hoşgeldin
|