| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1181 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Tesekkür: 19
24 Mesajına 41 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
malesef elimizdeki bilgilere göre henüz Şeyhin cemaatli naziat suresine ulaşmış değiliz ve mevcut değildir..
|
|
|
|
#1182 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Cenab-ı Allah Celle ve Ala sizi hayırla mükafatlandırsın,arayıp da bir türlü bulamadıklarınızı karşınıza çıkarıversin kardeşim |
|
|
|
|
#1183 |
|
Kardeş
Tesekkür: 6
15 Mesajına 23 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Merhum Şeyhin cemaatli naziat kaydı mutlaka vardır.Yakın bir zamanda güzel haberlerini alırız inş.
Bildiğim kadarıyla bir adet stüdyo kaydı var ... Cemaati biz olur dinleriz... Bir anekdot: Merhum Şeyh Melik Anter'e Şeyh Minşavi sorulduğunda sitayişle bahsediyor kendinden ve : KULLUNA NEHTEDİ BİH diyor... |
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Kardeş
Tesekkür: 268
50 Mesajına 85 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Guest
|
Nihayet üstad'ın videosu ile ilgili somut bir bilgi geldi.Hem de, "ben 1 istedim Allah Celle Celaluhu 2 verdi " kabilinden.Yani Minşevi ve Mustafa İsmail'in birarada yer aldığı bir video'dan bahsediyorum.
Bizim küçük kayınbirader 6 aydır Mısır'da idi fakat karilere yönelik özel bir ilgisi yok ,denk geldiğinde dinler o kadar .Geçenlerde Mustafa İsmail'in ölüm yıldönümü sebebiyle tertiplenen bir programa davet edilmiş,sinevizyon şeklinde izlediği çok eski olduğunu söylediği video'da 4 tane kari varmış Minşevi ve M.İsmail dışındaki diğer 2 kari'yi tanımıyor.Sırayla okuduktan sonra dördü dönüşümlü olarak Duha suresini okumuşlar.10 gün sonra Mısır'a dönüyor kendisine ne yapıp edip bir kopyasını temin etmesini söyledim,şayet vermeyecek olurlarsa hiç olmazsa cep telefonuyla biraz çekim yapmasına müsaade etmelerini tenbihleyeceğim. İnşallah yakın zamanda bir gün forum'u açtığınızda şöyle bir ifadeyle karşılaşırsınız "Bakın bakalım alttaki linkte kimlerin video görüntüsü var". |
|
|
|
#1186 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Hay mubarek Allah razı olsun kardesım bu cok sevındırıcı bı haber cok sevındım ınsaallah temin ederde bizleri cok cok sevındırır Allah Allahh bu ne guzel bı haber...Allah razı olsun...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
beyler minsaviyle yapilan br roportaj vardi,acaba dogrulugu ne kadar,acaba hangi ses ona ait?
|
|
|
|
|
|
#1188 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
Alıntı:
ben bu kaydı mustafa ismaile benzettim özellikle ayetin sonunda ehanen derken tam mustafa ismaili andırıyor, minşevi olduğuna emin misiniz? bir de bu maktanın tam kaydı verilmiş deniyor ama ordaki kayıtta bu makta yok, başka bir kayıt verilmiş, saygılar sevgiler.. |
|
|
|
|
|
|
#1189 | |
|
Kardeş
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Alıntı:
min$aviymis, tam kaydini buldum eski postalarinizin birinde, bu arada sitenizi yeni kesfettim, bu kadar ilgili arkadasi bir arada görmek sevindirici... |
|
|
|
|
|
|
#1190 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Hos geldiniz kardesim..
|
|
|
|
#1191 |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Bu kayıt üstad muhammed sıddık minşaviye ait değil.
|
|
|
|
|
|
#1192 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Kaset biraz bozuk gibi ama...bana da Minsevi gibi geldi Enes abi... Kaydin tamami olan bir arkadas link verebilirmi acaba.. Allah razi olsun..
|
|
|
#1193 | |
|
Kardeş
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Alıntı:
alttaki 3 link degil de ustteki link de verilmis tamami , hatta o kesilen yer de bi sessizlik var, kesip kopartmismidir nedir |
|
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Guest
|
Üstad'ın sesi çoğu kez içimde geçitler yapıyor ve birçoğunda aklımdan şu geçmiştir ; bülbül ,muhabbet kuşu gibi bilumum güzel sesli kuşların şuurları olsaydı merhum'u dinlerken maşallah deyip kendinden geçerlerdi herhalde.
Alttaki makta merhum'un hangi kaydından, bilen bildirirse duacı olurum. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alttaki makta'da ise üstad adeta şakıyor.Manasıyla beraber -İhsan Sıddık kardeşin ifadesiyle- dinlemeye doyamadım. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1195 |
|
Kardeş
Tesekkür: 2
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Şeyhin Abdussamed ile beraber endonezyada okuduğu yusuf suresi lazım. ilgilenenlere teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Kardeş
1 Mesaja Tesekkür Edildi
babası sıddık tayyib minşavi kaç yılında vefat etmiş, kesin bir bilgi var mı, 1984 yazıyor ama 1984 olsa kayıt sayısının fazla ve net olması gerekmez mi ?
|
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Kardeş
Tesekkür: 7
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Selamun aleykum canlar. Aradığınız yusuf suresi kaydı şu olmasın yoksa?
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Guest
|
üyeliğimi sildirmeden önce Allahu Teala'nın el'ime ve havsala'ma nasip ettiklerini mümkün mertebe paylaşmaya çalıştım.sizin yeriniz bende ayrı,muhabbetlerimle,hakkınızı helal edin.
Minşevi merhum'un videosunu nasib olur da kayınbirader mısır'dan getirirse tacbas kardeşin e-mail adresine gönderirim inşallah |
|
|
|
#1200 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Tesekkür: 19
24 Mesajına 41 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Babası Sıddık Tayib 1986 yılında vefat etmiştir.lakin kendisi şöhreti tamamen sevmediği için tilavetlerini kayıt ettirmemiştir
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, minşavi, muhammed, sıddık, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|