| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1261 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Tesekkür: 19
24 Mesajına 41 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Amcası oğluna sorayım bakalım...
|
|
|
|
#1262 |
|
Kardeş
Tesekkür: 0
7 Mesajına 22 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1263 | |
|
Tesekkür: 47
17 Mesajına 146 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
Konu Alshalan tarafından (04.01.10 Saat 11:40 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1264 |
|
Kardeş
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
ALLAH AŞKINA YAA NERESİ BENZİYOR BU OKUYUŞ MAHMUDA BEN YAKLAŞIK 20 YILDIR MİNŞEVİ DİNLİYORUM.TANINMIŞ BÜTÜN KARİLERİDE TİTİZLİKLE DİNLEDİM.ENES YILDIZHAN BENİM HOCAMDIR ZATEN MİNŞEVİYİ ONDAN DUYDUM ONUN BİLE YANILMASINA İHTİMAL VERMEZKEN SİZ DEĞERLİ ABİM MAHMUT MİNŞEVİNİN ARKADAŞI İLE BU KONUYU İSTİŞARE ETTİĞİNİZİ DİLE GETİRDİNİZ.2005 YILINDA MISIRDAN MERSİNE BİR KARİ GELMİŞTİ BEN BU KARİYE ÜSTADI SORDUM SAĞ ELİNİ KALBİNE KOYDU VE KAFASINI SALLADI AYNI KİŞİYE SABRİ MİNŞEVİYİ SORDUM KAMYON ŞÖFÖRLÜĞÜ YAPTIĞINI SÖYLEDİ ŞİMDİ SORUYORUM SİZE MAHMUDU TANIYAN O KARİ SİZE YANLIŞ SÖYLEMİŞ OLABİLİRMİ??
|
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Kardeş
Tesekkür: 268
50 Mesajına 85 Teşekkür Aldı
Mısırdan mersine gelen qari kim kardeş... Bu qariye siz hangi ustadı sordunuzda kafasını salladı...
|
|
|
|
|
|
#1266 |
|
Kardeş
ismini bilmiyorum sorduğum kari muhammet sıddık minşevidir.naziat suresini dinlerken çok iyi motive olursanız okuyuşta abdussamedi bile bulabilirsiniz ama mahmudu bulmak imkansız.
|
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Kardeş
Bu konu cidden baya uzadı... Bende Muhammed Sıddık Minşeavi diyorum. Şimdi olay şu dikkatle okuyun, Şeyhin gençlik kayıtlarını kimse dinlemediğinden dinleyen aklına kim gelirse söylüyor kimi mahmud diyor kimi akrabalarından biri diyor...
|
|
|
|
|
|
#1268 |
|
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Esselamu aleykum değerli dostlar!...
Aşağıdaki müzakare konusu yapılan kayıt 'Mahmut Minşavi'ye aittir...hayırlı cumalar C. HAKKA emanet olun..... |
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Kardeş
USTAD AŞIKLARI NAZİAT SÜRESİNİ OKUYAN GERÇEKTEN MAHMUT DEYİLDİR MUHAMMET SIDDIK MİNŞEVİDİR İNANIYORUMKİ SİZLER ÇOK İYİ DİNLEYİCİSİNİZ ŞUNUDA İYİ BİLİYORUMKİ ARAMIZDA USTADI EN İYİ BİLEN VE DİNLEYEN ENES YILDIZHAN HOCAMDIR BU ARADA ENES YILDIZHAN HOCAM MUHAMMED SIDDIK MİNŞEVİNİN KOPYASIDIR DİNLERSENİZ AYIRT BİLE EDEMİYECEKSİNİZ
|
|
|
|
|
|
#1270 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
nEDEN KİMSE HAKİKATI KABUL ETMİYOR ARKADAŞLAR????
SİZLERE DEFALARCA İZAH ETMEMİZE RAĞMEN O KAYIT MAHMUT MİNŞEVİNİN...HİÇ KİMSE KUSURA BAKMASIN MUHAMMED SIDDIK MİNŞAVİYİ BİZDEN İYİ TANIYAN VE SEVEN ÇOK ÇOK AZ KİŞİ VARDIR...ACİZANE MİNŞAVİNN AMCASI OĞLU İLE BİZZAT GÖRÜŞÜYORUM..ŞEYH MUHAMMED İLE AYNI EVDE BÜYÜMÜŞLER. AYRICA ŞEYH MAHMUTUN CAN DOSTLARI BİZİM SİTEDE..VE O KAYIT KESİNLİKLE ŞEYH MAHMUTUN..LÜTFEN DAHA BU KONUYU İLERİ GÖTÜRMEYELİM...BİZDEKİ KAYNAKLAR EN SADIK KAYNAKLARDIR..VESSELAM
|
|
|
|
#1271 |
|
Kardeş
İhsan hoca kızdı !!! Kızmayın hocam tamam sizler Şeyh Mahmud' da karar kıldınız... Ama şeyhi sizin kadar sevmeyen ve tanımayan bir kesim daha var onlarda Şeyh Muhammed diyor !!! Acizane... Saygılar sevgiler ve hürmetler hocam...
|
|
|
|
|
|
#1272 | |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Alıntı:
Dahası var mı?????????
|
|
|
|
|
#1273 | |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Değerli Abilerim;
Öncelikle Allah rızası için sizden istirham olucak.Lütfen bu konu bi daha açılmamak üzere kapatılsın.Zira olay Allah korusun, Kur'an'ın iniş nüzuluna uygun olmayan tartışmalar,kırgınlıklar olmakla beraber dahası Kur'an'ı Kerim-i ön plana almamız,oradaki mesajı idrak etmemiz esas olmalıdır.Lütfen,bu konuyu hatırlatır, şeytanın oyununa gelmememizin üzerinde durmak isterim.Abilerim haklarını helal etsinler.Bu tartışmaya sebep olmaktan ötürü.Kendimi suçlu hissediyorum.Rabbim affeylesin.Kardeşinizi üzmemek adına rica etsem bir daha bu tartışmaya girmeyelim.Selametle.. |
|
|
|
|
|
#1275 | |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Alıntı:
Bilinmesi gerekir ki söylemiş olduğum sözde katiyyen hiç kimse hakkında aşağılamak yoktur belki sözüm gayet açık idi.Acizane izah edeyim..Dedim ki bizim kadar Minşaviyi tanıyan ve seven azdır.Ben demedim ki hiç yoktur..Eğer benden başka minşaviyi seven ve tanıyan yoktur demiş olsaydım dediklerinizde haklı olabilirdiniz..Beni yadırgamak hakkınız olurdu.Ama azdır ifadesi sizi de kapsar başka değerli hayranları da kapsar. Hem ben acizane bu sözü gayet şümullü olarak dedim.Yani Minşavinin hayatını Türkiyede en tafsilatlı olarak bilen tek kişiyim desem yalan söylememiş olurum.Zira Minşavi ile beraber büyüyen amcası oğlu ile yakından görüşüyorum ve bana pek çok şey anlattı ..Ben o bilgileri kimseye söylemedim daha.Umarım beni anlamışsınızdır ..Hem beni acizane herkes Minşavi olarak tanır ve öyle bilir.Çünki gittiğim her yerde ondan bahseder onu herkese tanıtırm..Neyse... Bu arada benim kızdığım nokta şu oldu: Bu Naziat meselesi aylardır gündemde.ve acizane olayı anlaşılır bir dille izah ettim..Hem bu konu minşavi sitesinde baya tartışıldı ve karara bağlandı.Büyük mercilerden son karar Bu tilavet Şeyh Mahmutun.Benim anlamadığım daha neden israrla Muhammedin deniyor???defalarca izah etmeme rağmen hala israr ediliyor ve elimizdeki sağlam delillere güvenilmiyor..Benim kızdığım nokta bu oldu..inanın ki böyle olmasını asla istemedim ve istememde...benim için tüm Minşavi hayranları seçkindir ve onlara özel muhabbetim vardır.. hem şunu da demek isterim ki eğer biri ben Minşaviyi hayatta herkesten ziyade seviyorum dese ve hiç kimse onu benden daha iyi seven az kişi vardır dese inanın ki onu bu Muhabbetinden dolayı tebrik ederim....Ama siz beni yadırgıyorsunuz.... Neyse eğer sizleri sözlerimden dolayı kırmış isem sizlerden özür diler hakkınızı helal etmenizi taleb ederim. Saygılarımla
|
|
|
|
|
#1276 |
|
Kardeş
Abilerim hepimiz ustadımız için buradayız.. Hepimiz seviyoruz ve dinliyoruz... Artık, Naziat suresi kaydını kimin okuduğu mevzusunu açmassak cidden iyi olacak...
|
|
|
|
|
|
#1277 |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Şeyh Muhammed Sıddık'ın amcası oğlu Lütfü amcamıza Şeyh'in sigara içip içmediğini sordum. Bana "Ben hayatımda onu sigara içerken görmedim.Ama duyduğuma göre çok genç yaşta az içiyormuş ve sonra tamamen terketmiş." dedi...
|
|
|
|
#1278 |
|
Kardeş
USTADIN KARDEŞİ VE AKRABALARI İLE BİRE BİR GÖRÜŞTÜNÜZÜ DİLE GETİRİYORSUNUZ O ZAMAN NİÇİN USTADIN GÖRÜNTÜLÜ OKUYUŞLARINI İSTEMİYORSUNUZ BEN SİZİN KADAR O DEYERLİ AİLEYE BU KADAR YAKIN OLSAYDIM İLK İŞİM USTADA AİT NE VARSA İSTERDİM BENCE SİZİN BİZLER GİBİ USTAD AŞIKLARINA VERECENİZ EN GÜZEL HEDİYE BU OLUR
|
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Kardeş
Şeyh Mahmud Sıddık Minşeavi' nin kayıt verme konusunda titiz olduğunu onla görüşen bir arkadaşımdan duymuştum...
|
|
|
|
|
|
#1280 | |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Alıntı:
Video kayıtları şu an Irak radyosu arşivlerinde bulunmaktadır....Her ne hikmetse bir türlü gün yüzüne çıkmadı!!!
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, minşavi, muhammed, sıddık, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|