| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1281 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Usta,Minsavi ye atfedilen o kisa video,onun degil mi? degilse nereden biliyorsunuz? peki o videodaki kim?
|
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Kardeş
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
deyerli aşık abilerim şu linkleri kaldırsak cokmu şey istemiş olurum
|
|
|
|
|
|
#1283 |
|
Kardeş
abilerim ben yeni üye oldum deyerli ihsan abi abdulbasıd net sitesini kuran abiye şunu söylemek istiyorum abdussamed coşturur mustafa ismail düşündürür minşavi kalbe hitap eder fark bu
|
|
|
|
|
|
#1284 |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
Şayet üstadın video görüntüleri ırak radyo arşivinde ise bu safhadan sonra benim tüm hayallerim yıkıldı.çünkü deha konumunda olan tarihi kütüphane işgal sırasında kullanılamaz durumuna geldiği için yıkılan, tahrif edilen ülkede artık bu kayıtları bulmak biraz zorolsa gerek,yinede Allahu alem.
Konu enesyildizhan tarafından (20.01.10 Saat 03:15 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1285 |
|
Kardeş
Tesekkür: 268
50 Mesajına 85 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Şeyh Mahmud Minşeavi, sureyede abisinin videosunun çekildiğini söylemiş... Ama kim çekti ve nerde, yaşıyormu bu muallak !!!
|
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Kardeş
ozel kisilerden ziyade oranin 'trt' leri cekmistir,cezayir'dede olabilecegini soylemismis kardesi,ben misirli bir seyhe sordugumda adres olarak misir'in devlet tvsinin multimedya arsivini vermisti,ben de birkac aydir, tanidigim bir irakli kardes vasitasiyla arastiriyorum,pakistandan da olumlu haber alamamistim maalesef
|
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Kardeş
DEYERLİ İHSAN ABİ BEN BÜTÜN MİNŞEVİ AŞIKLARI ADINA SİZDEN BİRŞEY İSTİYORUM MAHMUT NİNŞEVİ Yİ TÜRKİYEYE DAVET EDERMİSİNİZ HİC OLMASSA BİZ MİNŞEVİ İLE İLGİLİ ÖĞRENMEK İSTEDİYİMİZ HER ŞEYİ ONA SORARIZ O ANLATIR BİZDE DİNLERİZ NEDERSİNİZ İNANIYORUMKİ BÜTÜN MİNŞEVİ AŞIKLARI SİZE MİNNETTAR OLUR EN KISA ZAMANDA GÜZEL HABER VERME DİLİYİ İLE
|
|
|
|
|
|
#1288 | |
|
Kardeş
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Tesekkür: 54
87 Mesajına 144 Teşekkür Aldı
Muhterem Minşavi muhibleri inanıyorum ki yakın zamanda merhumun videosu bulunacak bizlerde müstefid olacağız.Kadir-i Zülcelal olan Rabbimiz bu kadar ehl-i Kur'anın teveccüh ettiği bir noktada onların bu isteklerini geri çevirmez inşaallah.Yeter ki biz halisane isteyelim.Bu konuda kendim şu hakikatı tecrübe ettim: ne zaman halisane,sırf Kur'an-ı Azimüşşandan istifade edip hayatımı manalarıyla nurlandırmak için bazı kayıtları istemişsem hiç akıl ve hayalime gelmeyecek yerlerden nasip etti Cenab-ı Hak.Belki yüzlerce kez vukua gelmiştir bu inayet.
İnşaallah Rabbimiz Minşavi'nin videosunu da ihsan edecek.Keşke imkanımız olsa da buna bizler vesile olabilsek.
Ey alem-i islam! Uyan,Kur'an'a sarıl,İslamiyete maddi ve manevi bütün varlığınla müteveccih ol... Lisanın, Kur'an'ın ayetlerini aleme duyururken ,hal ve etvar ve ahlakında onun manasını neşretsin; Lisan-ı halinle de Kur'an'ı oku.O zaman sen, dünyanın efendisi, alemin reisi ve insaniyetin vasıta-i saadeti olursun. |
|
|
|
| Sebatkar Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | asiqminshawi (10.03.10) |
|
|
#1290 |
|
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Değerli kardeşlerim şu ana kadar yaptığım araştırmalar ve bu konuda söylenlere göre Merhum şeyhimizin sınırlıda olsa video kayıtlarının bulunduğu kanaatindeyim. bir vesile ile bir gün göreceğimize ulaşacağımıza inanıyoorum inş tez zamanda ve yakında...
|
|
|
|
|
|
#1291 |
|
Kardeş
İnşeAllah abiler...
|
|
|
|
|
|
#1292 | |
|
Minşâvî Âşığı
Kardeş
Tesekkür: 19
24 Mesajına 41 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Alıntı:
İnanın ki üç kari arasındaki en bariz fark ancak bu enfes tesbitle ifade edilir. Maşaallah Bizler dahi kalbe hitab edeni tercih ediyoruz..Vesselam
|
|
|
|
|
#1293 |
|
SLM ALKM
Üstadin Iraktaki Videosundan yine iki resim vermisler,buyurun: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#1294 | |
|
Kardeş
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#1295 |
|
Kardeş
Imanini sevdigimin biri suraya bakiversin,
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1296 |
|
101 Mesajına 232 Teşekkür Aldı
Mısır'ın Aşk Sultanlarından Ömer b. Fariz Hz. sanki mübarek Minşevi'yi tasvir etmiş: "Rûhum,güzel ses ve hüzünlü nağme dinlediği sırada,makâm-ı kuds ve mertebe-i üns olan aslî merkezine ve vuslat menbalarına yönelir."
|
|
|
#1297 |
|
Tesekkür: 1
1 Mesajına 3 Teşekkür Aldı
Makta Yusuf: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
bu maktanın tamamı yokmu eklerseniz çok iyi olur ALLAH RAZI OLSUN |
|
|
|
|
|
#1298 |
|
Tesekkür: 92
29 Mesajına 83 Teşekkür Aldı
KIYMETLİ MUHAMMED SIDDIK MİNŞEVİ HAYRANLARI VE KUR'AN AŞİKLARI İÇİN.....
مشروع جمع تسجيلات الشيخ محمد صديق المنشاوى سلسلة متكاملة بترتيب وتصنيف هنا تسجيلات مساجد مصر MISIR CAMİİLERİ KAYITLAR: 1-SEYYİDE ZEYNEB CAMİİİ 2-HUSEYN CAMİİ 3-İSKENDERİYE KAYITLARI 4-SUHAC KAYITLARI 5-ASYUT KAYITLARI 6-AKSAR KAYITLARI 7-ASVAN veya USVAN KAYITLARI 8-MISIR'IN FARKLI MESCİDLERİ ve MEKANLARI KAYITLARI وتشمل تسجيلات مسجد السيدة زينب تسجيلات مسجد الحسين تسجيلات الاسكندرية تسجيلات سوهاج تسجيلات اسيوط تسجيلات الاقصر تسجيلات اسوان تسجيلات متفرقة لا تنسوا من رفعها من صالح دعائكم [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] تسجيلات لبيا LİBYA KAYITLARI genellikle MEVLA MUHAMMED CAMİİ [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] تسجيلات الكويت KUVEYT KAYITLARI-1966 YILI ve mescid-i kebir ve mescid-i suuk(çarşı) camii kayıtları merhum şeyh abdussamed ile birlikte davet edilmişlerdi.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] تسجيلات المسجد الاقصى aksa-i mukaddes kayıtları 1961-64 yılı kayıtları [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] تسجيلات سوريا والمسجد الاموى mescid-i emevi (şam) lala mustafa paşa camii kayıtları 1957-58-59 yılları kayıtları [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] تسجيلات العراق ırak kayıtları 1967 yılı olması lazım ...ıraklı bir zengin arkadaşı tarafından davet edilmişti. 14 temmuz camii ve ihtimal imam kazım camii kayıtları.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] التسجيلات المتفرقة farklı mekan ve zamanlarda çekilmiş kayıtlar.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kisai tarafından (16.02.10 Saat 06:17 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| kisai Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 4 Kisi: |
|
|
#1299 |
|
Kardeş
Kisai hocam bu kayıtlar şuana kadar nette olan tüm kayıtlar mı ?
|
|
|
|
|
|
#1300 |
|
SLM ALKM
Nadir bir stüdyo kaydi olarak vermisler.Sure-i Münafikun-Tegabun-Alak [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
| adil Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 5 Kisi: | a.samed571 (22.02.10), asiqminshawi (19.02.10), emuhfaruk (21.02.10), enesyildizhan (21.02.10), Mücerred (05.03.10) |
![]() |
| Tags |
| kayıtları, minşavi, muhammed, sıddık, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|