| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#121 |
|
Guest
|
Minşeviden güzel sureler:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Dimeşk stüdyo mülk-kalem: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:11 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#122 | |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
Hakikaten mükemmelmiş abi...
|
|
|
|
#123 |
|
Guest
|
Sa
Dun Yani 20 Mart Muhammed Siddik MİnŞavİnİn Olum Yil Donumu Filan Dgil Degilmİ KardeŞlerim Kahire Radyosu Dun Gece 23.15 Te Bir Pragram Yapti Karİ İle İlk Defa Bİr Kayit Koudular Mumunin Suresini Be Belkide 7 Defa Nadİr Oldgunu Soldiler Tarhi Dikkatle Dinledim Hamsine Vehiden YanlŞ Omasa 1951 Olmasi Lazim Nasil Bİr OkuyuŞ Berkallah Bernce Nadir Olmali Seyhinsesi Sanki Bİr Cocuk Sesini Andiriyor Bol Nagme KullanmiŞ Ve Uzun OkuyŞlar. Ya Abdussamed On Gibi OkumuŞ Ya MinŞavİ Abdussamed Gİbİ OkumuŞ Ve Bir Daha Kendime Dedim Bunlar Cennetlik Anlamak Mumkun Degil Anlatmakta aşık-ı rifat;95636]biri iddia ediyor.Minşevi videosu 45 dakikalık 45.000 dolar, yani her dakikası bin dolar diye.Biri de ben 2-3 senedir çalışıyorum bulamadım diyor.Buldum diyen kıskanç bir koleksiyoncuda bulmuş galiba.Hayırlısı inşaallah bulunur. SA KARDEDIM EVET SIDDIK MŞİNSAVİNİ VİDEOSU VAR GERCEKTEN SUPYEY GEREK HEMXCE KIMDE BİLİYOMUSUNUZ BIR DEVLET BASKANI KADDAFI.DE ARTIK Ö KIMSE BU ADAMDA MINSAVİNİN VİDEOLARI VARMIŞ SURIYDEDE VAR YANI SU ABDUSSAMEDIN İSRA VİDEOSU AMA MINSAVİNİN HANGI VİDEOSU OLDUGUNU BİLMİYORUM BU KOMUNYU ENIYI BİLEN YASIR SARGAVİ İMİŞ KENDISIDE COK BUYUK BİR ARSIVE SAHIPMİŞ Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:14 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#124 |
|
Guest
|
ebu turab hocam Allah razı olsun çok sağolun.
flamanca kardeş:muhammed rıfat videosu var diyorsun, m.sıddık minşevi videosu var diyorsun.Bu haberlerinizin kaynağı nedir? |
|
|
|
#125 |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
kardeşim flamanca Üstad M.sıddık minşavinin görüntülü kaydının sizde olduğunu ifade ediyorsunuz,görüntü olup yayınlamamak milyonlarca minşavi hayranlarına haksızlık etmiş olursunuz.mesajınızın sahih derecesini sabırsızlıkla bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Muhabbetlerimle ensar |
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Arkadaşlarım şeyh muhammed sıddıkın kısa videosuna bir türlü ulaşamadım linkleri bir tazeleseniz
sonunda kısa videoyu indirdim hakikaten çok ihlaslı bir insanmış kısa ama öz bir video
Geleceğin Kur’ân devri olmasını çok görmemek lâzım! Zirâ Kur’ân, geçmişi bugünle, bugünü de yarınla bir arada görüp bilen bir Zât’ın kelâmıdır..! (Ölçüler) Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:16 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#129 |
|
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
selamlar minşavi hocanın şems suresini tahkik üzere bilen varmı
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Guest
|
Biri 20 sene önce Libya izaa'sında Minşevi'nin videosunu gördüm diyor.Başka biri de Mısır Filimlerinden birinde gözlük takarker gördüm diyor.Mahmud minşevi'de Libyada videosu olabilir dediğine göre Libya'da var demektir.
|
|
|
|
#131 |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Arkadaşlar Muhammed Sıddık Minşavi nin Mescid-i Haramda imamlık yaptığı söyleniyor doğrumu Doğruysa kayıtları varmı
|
|
|
#132 | |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:25 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#133 | ||
|
Guest
|
Alıntı:
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:27 AM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
#134 |
|
Guest
|
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:27 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#135 |
|
Guest
|
ensar abi şeyhin mücevved mushafı ile ilgilenebildiniz mi
|
|
|
|
#136 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Guest
|
kısar-38 saniye makta-muhammed minşevi:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] alak-seyyide zeyneb: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:28 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#138 | |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Ve sizin tahmininize göre ne kadar zaman var? Biz de hala dua ediyoruz... Desteğimiz şimdilik sadece silahımızla...
|
|
|
|
#139 |
|
Tesekkür: 99
298 Mesajına 638 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
minşeviden 7 vakıa suresi:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] isra: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] lokman: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] nahl: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 01:31 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Kardeş
|
|
|
|