![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |||||||||
|
Guest
Üye No:
Seviye: -INF [ ]Aktiflik: NAN / -INF |
İnşallah tek başlık altında toplarsak daha iyi olacak
Şeyh Mısır'dandır. Şeyhin resmi:
|
|||||||||
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Guest
Üye No:
Kıymetli Kur'an hadimi kardeşlerim iyi bilirler ki Şeyh Muhammed Sıddık el-Minşavi'nin görüntü kaydı yok denecek kadar azdır. Olan kayıtlar da genellikle kıskanç arşivcilerin elinde olduğundan kimsenin eline geçmez. Şimdilik bulabildiğimiz bu siyah-beyaz ve kısa kayıtla idare ediniz. Kim bilir belki zamanla üstadın başka kayıtları da elimize geçer. Buyrun:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
#3 |
|
Bu nasil okumadir, bu nasil bir kiraat AMAN ALLAHIM
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kardeş
|
Merzer kardesim KAF suresini (video)yeniden koyabilirmisiniz.. ARO
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
Üye No: 3792
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 2 [ ]Aktiflik: 0 / 31 Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Görüyorum ki bazı kardeşlerimiz MİNSEVİ leri karıştırıyor. Özellikle Türkçe sitelerde pek dikkat edilmesede ÜÇ MİNSEVİ var benim bildiğim.
bunları en ünlüsü ve çoğumuzun hayranı olduğu kişi MUHAMMET SIDDIK EL-MİNSEVİ dir. Birde MAHMUT EL- MİNSEVİ İLE SIDDIK MİNSEVİ var. Üçüne ait oldukça geniş ses dosyaları bulabileceğiniz linkler; MUHAMMED SIDDIK EL-MİNŞEVİ [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] MAHMUD EL- MİNŞEVİ [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] SIDDIK EL-MİNŞEVİ [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] s.a. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
Üye No: 1146
Tesekkür: 2 5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi Seviye: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 496 Tesekkür: 2
5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi
![]() |
muhmmed sıddık minşavi kaf suresi
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 07:21 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Guest
Üye No:
Muhammed Sıddık MİNŞEVİ Hoca Okuyor...
KASAS SURESİ. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
#8 | |||||||||
|
Üye No: 1146
Tesekkür: 2 5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi Seviye: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 496 Tesekkür: 2
5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi
![]() |
Yeni başlık açmayayım diya Mahmud minşeviyi de buraya ekledim...
Haşr suresi video LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 07:21 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
Guest
Üye No:
Şeyh Muhammed Sıddık Minşevi
HAŞR SURESİ [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
#10 | |||||||||
|
Guest
Üye No:
ŞEYH Muhammed Sıddık El-Minşevi
Sureleri cıkartamadım kusura bakmayın. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] El-Kaynak: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
#11 | |||||||||
|
Üye No: 4255
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 1 [ ]Aktiflik: 0 / 15 Tesekkür: 0
![]() |
sevgili abilerim, mewlewi abinin eklemiş olduğu gafir suresinin videosu elinde olan eklerse çok sevinirim. Torrent link açılmıyor.Şimdiden ALLAH (c.c.) razı olsun.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#12 | |||||||||
|
Guest
Üye No:
bu hafta olmazsa haftaya eklemeye çalışalım inşaAllah malum baglantı hızımız düşük
|
|||||||||
|
|
|
#13 | |||||||||
|
Erkek Üye
Üye No: 3243
Tesekkür: 1 2 Mesajina 2 Tesekkür Aldi Seviye: 19 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 469 Tesekkür: 1
2 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
![]() |
Mübareği tam 20 yıldır dinliyorum her seferinde farklı lezzet alıyorum Tüm fertleri kur'an hizmetinde olan bir ailenin (Bir başka forumda 'What a quranic family' diyorlardı. Sıddık Minşavi, Muhammed Sıddık Minşavi ve oğlu, Sabri Minşavi ve Mahmud Minşavi ) en Meşhuru Muhammed Sıddık Minşavi den:
Hac 61 ve Mü'minun suresi (kendi kaydımız) LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 07:54 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#14 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Babalari Siddiq minshawi nin kardesi Ahmed minshawi nin kendi beldelerinde cok ama cok meshur oldugunu, dinleyicilerin kanisina gore ailenin en iyi okuyucusu oldugunu, fakat mubaregin sohreti hic sevmedigi ve agabeyi Siddik minsaviye hurmetinden cok nadir okudugunu ve beli bir sure sonra (mansur Baddar gibi) okumayi tamamen biraktigini biliyormuydunuz? Bilmiyordu iseniz dert degil... Fethi Melici, Mustafa Ismail den baska Siddiq Minsawi nin de talebeligini yapmis.. Kendisine Muhammed Salama yi sordugumda onun cok ustun oldugunu soyledi. "Salama ile Siddiq Minsawi yi nasil mukayese edersiniz?" diye sordugumda Siddiq Minshawi icin "O cok baskaydi, cok daha ustundu.. Takvada ve ilimde bir kutuptu" demisti Allah'a emanet olun.. Ensar
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#15 | ||||||||||
|
Erkek Üye
Tesekkür: 1 2 Mesajina 2 Tesekkür Aldi Seviye: 19 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 469 Tesekkür: 1
![]() |
Alıntı:
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#16 | |||||||||
|
Erkek Üye
![]() |
Maşaallah, barekallah
Yüzlerce Minşavi tilavetleri: bir kardeşimiz bir araya getirmiş,netteki tüm minşavi ile alakalı kaynaklar toplanmış buyurun [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#17 | ||||||||||
|
Üye No: 6506
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 3 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 63 Tesekkür: 0
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#18 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Ihlas kahramani M.Siddiq Minshawi nin vefatindan once son okudugu (1970 Huseyin camii Loqman suresi) kiraati elime gecti. Kaset bayagi net. Yarin insallah dijitallestirip burada sizler ile paylasacagim.. Allaha emanet olun Ensar
|
|
|
|
|
#19 | |||||||||
|
Guest
Üye No:
ensar abi muhammed sıddık mınsevinin vefatı ile ilgili bir bilginiz varmı trafik kazasında vefat ettğini duymustum doğrumudur
|
|||||||||
|
|
|
#20 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Malesef bir bilgim yok fakat Misirli arkadaslara bir e-mail atayim.. Belki onlardan bir bilgi aliriz.. Cok genc yasta vefat etmesi bir kaza veya ani hastalik olasiligini akla getiriyor dogrusu. Insallah bir iki gune bir cavap aliriz.. Yukarida bahsettigim kaset icin bana bir iki gun muddet vermenizi rica ediyorum.. Dijitallestirdim fakat su anda studyomdan uzak dustum.. Allaha emanet olun.. Ensar
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| ali kaya |
| Seçenekler | |
|
|