| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#221 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#222 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#223 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Sipahi kardesim... Okuyan Abdulazim Zahir...
|
|
|
|
#225 |
|
Erkek Üye
|
Ve ALYKM SLM
Ensar abımm ındırmeden ne yazıyosa oyle koyuyorum ya baslıklara.. Kusuruma bakmayın abım... Behtımı yazdıgııcın buraya koymustum ama deılmıs demek.. Allah razı olsun...
Konu Sipahi tarafından (03.10.08 Saat 05:07 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#226 |
|
Guest
|
sa şu kasıde kamıl yusufa aıt demı
bır yanlışlık olmasın derken forumda varsa kusura bakmayın [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#227 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Sanirim daha once vardi.. Fakat yine de Kamil Yusuf dan yeni birsey bulma ihtimali bile sevindiriyor insani.. Allah razi olsun
|
|
|
|
#228 | |
|
Guest
|
Alıntı:
inşallah kontrol edecem varsa eklerim.. |
|
|
|
|
#229 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Muhterem kardesim. Ayni olsa da bence sen yine de burada paylasiver. Cunku her nasil oluyorsa Iran dan gelen kayitlarin kaltesi genelde cok iyi oluyor. Allah razi olsun Ensar
|
|
|
|
#230 | |
|
Guest
|
Alıntı:
inşallah sırası ile eklerim bu arada başka karilerde var. Abdulaziz hassan sanırım sizin dinlediklerinizden abdulfettah şaşai vs... |
|
|
|
|
#231 |
|
Guest
|
Bakara 142-158 arası
Şeyh okumaya başlamadan önce kuş sesleri geliyor anca okuduktan sonra sesler kesiliyor ve sanki studyo gibi ama kuş sesi nasıl oluyor anlamadım [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rad Süresi 1-18 yine kuş sesleri ile başlıyor arada birileri müthiş cezbeye geliyor... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Ab-ihayaT tarafından (17.10.08 Saat 12:29 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#232 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Tuttugun altin olsun.. Tahmin ettigim gibi ses kalitesi cok iyi.. Bu Ra'd Seyyide Zeyneb de 1964 de okudugu Ra'd... Sitesinde iki versiyonu vardi daha evvel. Fakat bu ikisinden de cok daha net.. Meshur Ibrahim suresindeki hava ile okumus mubarek... Digerine henuz bakamadim.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (17.10.08 Saat 06:58 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Guest
|
Alıntı:
İsra 1- 24 arası [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#235 |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Mücerred´isimli üyeden Alıntı [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Abi Allah razı olsun. sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu arada en çok dinlediğim 3 qariden biridir Kamil Yusuf. hatta bağımlılık yapmaya başladı. Minşavi-Mustafa İsmail-Kamil Yusuf kayıtları olmadan yola çıkmıyorum artık. ensar abi 5.yedek tekeri almayı tavsiye etmezmisiniz.YOlda kalmamak için 4 teker şart ise beşincisi de Şeyh Abdussamed ne dersiniz..? |
|
|
|
|
|
#236 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Sen tek tek yukle... yeter ki yukle kardesim...
|
|
|
|
#238 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Insanin en sevdigi 2-3 okuyucuyu vermesi kolay oluyorda ondan sonrakiler cok zor. Mesela emniyet tekeri (yedek demek istemedim ) ni secmekte cok zorlanirdim ben.. Otobanda gideceksem Abdussamed iyi olurdu. Fakat ben arazi adami oldugum icin Abdulaziz Hassan, Hamdi Zamil, Muhammed Imran, Awadain Ma'ribi ve birkac digeri arasinda kararsiz kalir 3-5 emniyet tekeri alir yola cikardim
|
|
|
|
#239 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Buradaki e'uzu besmele ne kadar Rifat'i andiriyor..
|
|
![]() |
| Tags |
| behtimi, kamil, kayıtları, yusuf, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|