| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#241 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#242 |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Tek besmele değil ilk üç ayet muhammed rıfatın meryem1-40 studyo okuyuşuna çok benziyo.
|
|
|
|
#243 |
|
Guest
|
Neml 82'den başlayıp Kasas 14. ayete kadar okuyor.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#244 |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] adresine yükledim. Bu şems in tamamı var mı?
|
|
|
#245 |
|
Guest
|
sa
evet kardesım var o cok meshur hemde tam 10 yıldır dınlerım onu kaset olarak ama furkan beled sems duha olması gerek |
|
|
|
#246 |
|
Guest
|
Fetih ,Tarik ,Beled ve Şems Süreleri
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Ab-ihayaT tarafından (21.10.08 Saat 09:15 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#247 |
|
Tesekkür: 4
8 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
الشيخ كامل يوسف البهتيمي [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ان شاء الله قريب كل شىء ( للشيخ كامل يوسف البهتيمى ) ارجو ان تقول رايكم فى هذة التلاوت هذة التلاوات بصوت نقى جدا * ولد في حي بهتيم بشبرا الخيمة محافظة القليوبية عام 1922م. * تتلمذ على يد الشيخ محمد الصيفي. * أصبح مقرئ القصر الجمهوري. * دخل الإذاعة المصرية عام 1953م. * توفي رحمه الله تعالى عام 1969م عن عمر يناهز 47 عاماً. ٌالسور بصيغة ( Ram ) المصحف مساحتة 83 ميجا بايت مجود 2 البقرة - 3 ال عمران - الانعام - 6 الانعام - 7 الاعراف - 9 التوبه - 10 يونس - 13 الرعد - 14 ابراهيم 16 النحل - 17 الاسراء - 18 الكهف - 19 مريم - 20 طة - 21 الانبياء - 22 الحج- 25 الفرقان 26 الشعراء - 28- القصص - 33الاحزاب - 42 الشورى - 48 الفتح - 57 الحديد - 59 الحشر - 61 الصف 68 القلم - 70 المعارج - 86الطارق - 90 البلد - 91 الشمس - 93 الضحى - 94 الشرح - 96 العلق 97 القدر- 98 البينة - 99 الزلزلة - 100 العاديات 107 الماعون - 108 الكوثر - 109 الكافرون - 110 النصر - 111 المسد - 112 الاخلاص - 113 الفلق - 114 الناس التحميل [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] سورة الاخلاص [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] سورة الرعد [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] وحفلاتة - ram( بصيغة ) 12 يوسف - 13 الرعد - 14 ابراهيم - 17 الاسراء - 25 الفرقان - 27 النمل - 33 الاحزاب 48 الفتح - 86 الطارق - 90 البلد - 91 الشمس التحميل [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#248 |
|
Guest
|
Al-i İmran(26-42)-Mescid-i İmam Hüseyin-1946
Benim daha önce görmediğim bir kayıt ama daha dinlemedim: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ayrıca şuraya bakabilirsiniz cami kayıtları için...İran Radyosu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#249 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Allah bu sitede emegi gecenlerden razi olsun.. Ses kalitesi olarak koyduklari butun kayitlar muhtesem.. Hele Kamil Yusufun bu kalitede canli kayitlarina ulasmak O KADAR ZOR KI... Sanirim 60 larda Misirda kalan bir iranli mubarek bayagi kayit toplamis sicagi sicagina.. Ben biraz daha sesleri temizliyorum .. Gercekten CD kalitesinde oluyorlar.. Cok mutluyum ... 1946 tarihi bana pek inandirici gelmedi.. Bildigim kadari ile Kamil yusufun 1960 oncesi canli kaydi yok ortalikta.. Kaldiki bu Ali imran o kadar net ki 1960 li yillar olsa gerek.. Ayricai ses tonu hic de 24 yasinda gibi cikmiyor..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (30.11.08 Saat 10:51 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#252 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
bir necm kamer elime geçti
sütüdyo kaydı ama çok muhteşem necm süresin başından başlıyor ama çok tatlı bir okuyuş bunu bir cemaate okusaymış tabiri caizse yıkarmış ortalığı çok seveceksiniz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (04.12.08 Saat 09:06 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
selamun aleykum
Alıntı:
![]() cuma günü bu kaydı dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim, muhteşem bir kehf okuyuşu: isra 99-111_ kehf 1-16 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hayırlı cumalar. not: kamilyusuf.org'da mevcut olan bir kayıt.
|
|
|
|
#254 |
|
Guest
|
iran televizyonundan kaydettim
ibrahim suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kamilyusuf.org daki kayıtlara baktım.orda yok sanırım. şeyh hakikatende mükemmel okuyor.cevabulcevab ı bu kadar güzel yapan birini ilk defa dinledim. |
|
|
|
#255 |
|
Guest
|
Abi kayıt burada var:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İndiremezseniz akşama eklerim inşallah... |
|
|
|
#256 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
![]()
|
|
|
|
|
|
#257 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
|
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Ebuturab abinin dediği gibi üstteki Muhammed Ferid Senduni...Alttaki Hamdi Mahmud Zamil.... |
|
|
|
|
#260 |
|
Guest
|
Rakım abi ben de açamıyorum İran Kuran radyosunun sitesini şimdi...
Buyrun Al-i İmran(26-42)-Mescid-i Hüseyin [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
![]() |
| Tags |
| behtimi, kamil, kayıtları, yusuf, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|