| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#101 |
|
Erkek Üye
|
Sıddık Minşevi Ve kamil yusufa ait resim
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Allah razı olsun.
Keşke resim biraz daha net olsaymış. Belki kalitesini yükseltebilirdik.
|
|
|
#103 |
|
Tesekkür: 0
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
inanın bir hoş oldum. Şeyh Kamil Yusufun var olan 3 resminden farklı bir resmi ilk defa görüyorum. çok sağol Eyüp kardeş.
biraz editledim. ![]()
|
|
|
#104 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#105 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Fotoğrafı biraz düzeltmeye çalıştım.
Ama maalesef kalitesi çok iyi olmadığı için resmin aslına pek sadık kalamadım. ![]() buyrun beğendiğinizi alın.
Hakk'ın hatırı âlidir. Hiç bir hatıra feda edilmemelidir! [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu musvir tarafından (02.05.07 Saat 02:51 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Guest
|
Alıntı:
ALLAH (cc) RAZI OLSUN ---------------*******-------------- |
|
|
|
|
#108 | |
|
Alıntı:
Salli an nebi ya habibi.. bu kayıt bir kaç kez gönderildi bu başlığa. Dinlemeyen kardeşlerim. buraya Ya da Kamil Yusuf tanımayan ismen bilip de derine dalmayan kardeşlerim buraya. Bu kayıdı dinledikten sonra dünyanız değişecek. Benim Rifat takipcisi kaariyi dinledikten sonra değiştiği gibi. Ne yazık ki kayıt Rad suresi 3 ayetin ortasından başlıyor. baş kısmı biraz kayıp.Ama kalanı size fazlasıyla yetecekdir. Ah Kamil Baba ah !!! 61 de o mescitte olacakdım seni görecekdim. öyle bir koşardim ki sana neyse... dinleyin ve yaşayın inş
Müminler ancak kardeştir.- إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ Konu Jerusalem tarafından (24.12.07 Saat 11:31 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Bu resim kimsede yok!..
Mısırdan geldi...kahire'den... Düzenleme yapmayı bilmediğimden flaşın parlaklığı bile kaldı öylece. Enderun abiye hediye olsun...
|
|
|
#110 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM Enderun hocamdan once ben davrandim. Allah razi olun kardesim.. Heybete bak be.. pehlivanim benim..zeybegim benim...
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Tesekkür: 15
3 Mesajına 3 Teşekkür Aldı
Ah Kamil Baba ah !!!
61 de o mescitte olacakdım seni görecekdim. öyle bir koşardim ki sana neyse... Hahahaahah, bende yalniz ben boyle dusunenlerden oldugumu zannediyordum. Degilmi ama, orda olsaydik napardik? Herhalde ope ope bitirirdik orda. Insallah ote dunyada.......
|
|
|
#112 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#113 |
|
Erkek Üye
1 Mesaja Tesekkür Edildi
1961-seyyide zeyneb camii-rad:
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Allah Allah... Allah Allah....... Allah Allah........... Bu nasıl bir okuyuş ya rabbi... Bizimle paylaşandan Allah (cc) razı olsun...
ÖLÜM bizim için bir ihtimal değildir;YAŞAMAK bizim için bir ihtimaldir... Konu Jerusalem tarafından (24.12.07 Saat 11:31 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Erkek Üye
|
kamil yusuf ezan
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Erkek Üye
|
Daha önce verildimi bilemiyorum ama şeyhe ait devasa bir kaynak
toplam 189 adet kayıt [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] şeyh kamil yusuf gerçekten ne kadar içten okuyor bana biraz m.ismaili biraz abdussamedi anımsatıyor ikisinede ait birşeyler buluyorum. uzun yıllar sadece abdussamed ve minşevi dinleyen biri olarak m.ismaile zor alıştım hatta kahire radyosunda abdussamedi dinlemek için saat 9'u beklediğim günlerde sunucu m.ismaili anons edince bozulur radyoyu kapatırdım. m.ismaile alışmam kolay olmadı şimdi rahatlıkla ve zevkle dinliyorum. fakat Kamil yusuf öyle değil ona çok çabuk alıştım ilk dinlediğimde ne güzel bir okuyuş ne güzel bir ses dedim Bence kamil yusufu hem m.ismaili dinleyenler hemde abdussamedi dinleyenler kolayca alışır hatta aşığı olabilirler. Bize şeyh kamil yusufu tanıtan dostlardan rabbim razı olsun Konu eyüp tarafından (08.05.07 Saat 12:00 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Alıntı:
bu fotoğrafı sen mi çektin.yoksa bu şekilde mi eline geldi. taratılsaydı çok daha net olabilirdi. biraz edit ettim .
|
|
|
|
#117 |
|
Erkek Üye
2 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Şeyhimden sultanımdan enfes bir Tarik suresi
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) (1-4) Gökyüzüne ve târıka yemin ederim. Târıkın ne olduğunu nereden bileceksin? (O, karanlığı) delen yıldızdır. Hiç kimse yoktur ki üzerinde bir koruyucu, bir denetleyici bulunmasın. (5-8) İnsan neden yaratıldığına bir baksın! Atılan bir sudan yaratıldı. (O su) sırt ile göğüs kafesi arasından çıkar. İşte Allah (başlangıçta bu şekilde yarattığı) insanı tekrar yaratmaya da kadirdir (9-10) Gizlenenlerin ortaya döküldüğü günde insan için ne bir güç ne de bir yardımcı vardır. (11-17) Dönüş sahibi olan (yağmur yağdıran) göğe, (nebat ile) yarılan yere yemin ederim ki Kur'an, (hak ile bâtılı) ayıran bir sözdür. O, asla bir şaka değildir. Onlar bir tuzak kurarlar, ben de bir tuzak kurarım. Kâfirlere mühlet ver, onları biraz kendi hallerine bırak (pek yakında desteğimiz sana gelecek).
Müminler ancak kardeştir.- إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ Konu Jerusalem tarafından (24.12.07 Saat 11:32 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (24.12.07 Saat 11:33 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 14
6 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Selam...kardeşlerim Muhammed Rıfat,Mustafa İsmail,Muhammed Sıddık el-Minşavi,Abdussamed gibi üstadlardan sonra ilk olarak sevdiğim kari Kamil Yusuf el- Behtimidir.ilk olarak onun Furkan okuyuşu elime geçmişti dinlediğimde hüngür hüngür ağlamıştım ve kendi kendime Kuran böyle okunur demiştim...
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| behtimi, kamil, kayıtları, yusuf, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|