| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#161 |
|
Guest
|
Bu maktaya hastayım ben arkadaşlar...Ne muazzam okuyor mübarek...
Ahzab-48 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ahzab/48 - Kâfirlere ve münafıklara itaat etme, onların ezalarını bırak (aldırma) da Allah'a tevekkül et. Allah vekil olarak hepsine yeter. |
|
|
|
#162 |
|
Guest
|
fürkan-kadr-1963-mescid-i hüseyin
ا[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#163 |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Şeyhe ait daha doğrusu baştan yarıya kadar Muhammed Minşaviye ait eski bir tv belgesli daha sonra Behtimiye ait tv belgeseli. hele 37 dk dan sonraki makta eritti beni
الحان السماءمحمد صديق المنشاوي.البهتيمي0صورة نادرة.rm nadiratmış [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#164 |
|
Guest
|
mustafa ahmedi'den:Behtimi hacdan dönen bir arkadaşı için okuduğu kıyame-büruc
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#165 |
|
Tesekkür: 47
11 Mesajına 38 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
SA. Surkentli abimizin hazırlamış olduğu videoda kullandığı Rad Suresi maktasının full kaydını ekleyebilirmisiniz. Allah razı olsun.
|
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Kardeş
Alıntı:
Not: Rad 15 .secde ayeti var unutanlar için hatırlatmak istedim. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bu daha önce çok hoşuma gittiği için kesdiğim Rad makta [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Dünya seyyar bir ticaretgâhtır. Öyle ise alış-verişini yap, gel...[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Mücerred tarafından (13.01.08 Saat 12:47 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Guest
|
yusuf-rad
|
|
|
#168 |
|
Tesekkür: 47
11 Mesajına 38 Teşekkür Aldı
Mücerred abi sağolasın. Kayıtların devamını bekliyoruz inşallah. Allah'a emanet olunuz.
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Guest
|
Ensar Abi:Sitede "see studio updates" yazan yerlerde sure indirilemiyor.Bunun hikmeti nedir.Lisan olmadığı için anlayamadım.
|
|
|
|
#170 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Ahmet abi.. bu sitede soyle bir yol takip etmistim.. Sayet daha evvel siteye koydugum bir kaydin daha kalitelisi elime gecer ise eskisinin linkini iptal edip yenisini UPDATE bolumunde vermistim.. Yani o indirilemeyenler update bolumunde mevcutlar..Bu Studyo kayitlar icin 4. sayfaya, canli kayitlar icin ise CANLI GUNCELLEMELER sayfasina tekabul ediyor.. Insallah yakinda bu web sitesine bir el atmayi dusunuyorum.. Hem yeni kayitlar gecti elimize hemde su andaki dizayni biraz karisik ve online dinlenemiyor..Allah razi olsun.. |
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
Guest
|
Allah razı olsun Ensar Abi.
Nadir taha-mısr radyosundan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] fussilet-1960-m-hüseyin [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (29.01.08 Saat 10:30 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#172 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
SA
Ankebut-Rum sureleri (Mücevved-Stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#173 |
|
Guest
|
naziat
|
|
|
#174 |
|
Sorumlu
|
selam.cemeate karşı ilk hangi kari okumş biliyormusunuz acaba?behtimi ve m.rifat ilk lerdenmi?
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
|
|
#175 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#176 |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
1935 M.Rıfat tevbe suresi
1933 Muhammed Seyfi Şeyh Ali mahmut hocaefendiyi bilmiyorum ama o da bu taihlerde okumuştur. M.Rıfat hocamın ilk cemaate okuma olasılığı daha fazladır diye düşünüyorum.çünkü M.Rıfat hocam o devirlerde daha meşhur idi. Ali mahmut hocaefendi de geçerli. Belirtdiğim tarihlerden önce de muhakkak okumuşlardır. ama ses kayıt düznekleri varsa bile İSLAM ülkelerinde o devirlerde kullanılmıyodu zannımca.eğer varsa da rare-nadir kayıt olduğundan vermiyolar da olabilir.mesala 1900 yıllarda M.Rıfat 18, M.Seyfi 15, A.mahmut 22 yaşında nasıl okuduğunu bi tassavvur edin. bilgi:Merhum M.Akif Rahmetullah her cuma günü mısıra gidip M.RIFatı dinlermiş.. Allah hepsinden razı olsun. faruk Konu emuhfaruk tarafından (17.10.08 Saat 12:03 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Guest
|
lokman-secde-stüdyo
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alıntı:
Bülbül behtimi-saf-beled-alak-1961-mescid-i hüseyin [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Behtimi'nin asıl adı muhammed zeki yusuf imiş.Kamil yusuf behtimi diye meşhur olmuş.Mustafa ismailden sonra en fennan behtimi deniliyor.Elhak doğrudur.Tasdik ediyorum. Ensar Abi:site bitmek üzere.Müjdesini verdiğiniz yeni kayıtları sabırsızlıkla bekliyoruz.İnş. fırsat bulursunuz. Konu Jerusalem tarafından (11.02.08 Saat 11:13 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#178 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Tevafuk dun ve bugun Kamil Yusufun yeni gelen kasetlerini dijitallestiriyordumm.. Insallah elimden gelen en kisa surede koyacagim avi.. Allah Razi olsun |
|
|
|
|
|
|
#179 |
|
Kardeş
Abi Allah razı olsun. sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu arada en çok dinlediğim 3 qariden biridir Kamil Yusuf. hatta bağımlılık yapmaya başladı. Minşavi-Mustafa İsmail-Kamil Yusuf kayıtları olmadan yola çıkmıyorum artık.
|
|
|
#180 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Bir de Rifat'i aldinmi bu dortlu ile 4 tekerin saglama basar insallah Konu ensar demirkan tarafından (11.02.08 Saat 09:18 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| behtimi, kamil, kayıtları, yusuf, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|